mufa pt sistem audio 5.1

r_e_m_u_s

Salut ..cine ma poate ajuta si pe mine la un bairam ..am rupt mufa de la sistem 5.1 este vorba de mufa care intra in soobufer si cele 3 capete care

intra in placa de sunte..am cautat prin toate magazinele de profil da nu am gasit asa ceva... atasez si o poza sa va faceti o parere sau daca are

cineva una la un sistem stricat o pot cumpara. sau daca se poate modifica de catre un electrician
SuperDuper
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=3843439

nelutzu57
QUOTE (r_e_m_u_s @ Jan 5 2008, 03:06) *
Salut ..cine ma poate ajuta si pe mine la un bairam ..am rupt mufa de la sistem 5.1 este vorba de mufa care intra in soobufer si cele 3 capete care

intra in placa de sunte..am cautat prin toate magazinele de profil da nu am gasit asa ceva... atasez si o poza sa va faceti o parere sau daca are

cineva una la un sistem stricat o pot cumpara. sau daca se poate modifica de catre un electrician

Salut și La Mulți Ani ! Daca esti din Bucuresti te pot ajuta....din intamplare știu un magazin situat in zona Rahova...de unde am cumparat.Este demontabila.Astept un raspuns...eventual in PM. Cu stima, Neluțu.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.