TCP pe PIC

ilya

mă, voi ar trebui să adăugați un subforum de electronică înglobată.. au apărut cam multe topicur de gen p-aici..

și eu cu întrebarea mea: a lucrat cineva cu vre-un modul de TCP/IP pt picuri, sau, să facă TCP pe un PIC? mă refer aici la ce din familiile pe 14 și 16 biți instrucțiunea (12F/16Fxxx și 18Fxxxx). M-ar interesa un server web, care să îmi arate niște date colecționate de uc. Orice alt protocol e la fel de binevenit, fie el ftp, telnet, irc sau chiar pop3 - nu asta e problema reală..
îmi puteți recomanda un modul de așa ceva? sau un firmware? dar să implementeze stiva TCP la modul funcțional
mister_rf
OFF TOPIC
QUOTE (ilya @ Jan 4 2008, 19:31) *
mă,

Alte formule de politete nu ai gasit? rolleyes.gif

Sergiu_Q
uite aici http://dev.emcelettronica.com/ftpmicro un web server cu PIC18F67J60.
(intradevar, ma nu suna prea politicos smile.gif )
ilya
ah well. mă exprim mai direct, nu ca în scris, sau prea oficial. nu credeam că deranjează..
mister_rf
OFF TOPIC
Si in scris si prin comunicarea directa este deranjanta exprimarea, mai ales ca nu toata lumea se cunoaste personal si nu toti sunt minori... laugh.gif
PS:
Apropo, aici interventia ramane ca o ''marturie'' pe forum, deci se pare ca este o forma de exprimare prin scris...
ilya
offtopic.. mie mi se pare ceva mai orală exprimarea asta. dacă aș fi scris la persoana a treia și să mă fi adresat cu dvs, mi s-ar părea mie aiurea. mea culpa.

mai există informații sau persoane care au experimentat cu TCP pe PICuri? mulțam
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.