Panasonic

m.stefan

Am un video adus din franta, dar se intampla ceva ciudat cu el nu imi mai vede imaginea sau daca o vede dupa ce il sting iar nu o mai vede cand vrea cand nu vrea, nu are nimic in el ars pentru ca in franta a mers beton si mai ales este nou daca stie careva ce are sa imi dea un raspuns Panasonic Magnetoscope NV-J48 HQ ma candesc sa nu fie din setari ca l-am cam ametit putin in ultimul timp wink.gif
FLORIN_MX
E clar din setari ..mai exact de la standardul video .. in franta se foloseste NTSC iar in RO e folosit PAL

mister_rf
Nu. Sa lasam NTSC-ul americanilor si sa spunem ca in Franta se foloseste SECAM L
http://en.wikipedia.org/wiki/SECAM
MARIAN1500
eu am avut aceeasi problema curata capul de redare sper sa nu ma insel .am video hitachi de pe timpul lui nea nicu si a functionat 4 ani super dupa patru ani tot asa cind vedea cind nu vedea i am sters capul de redare. acum am primit unul din spania de la tomberon un akay i am sters capul a mers dupa aceea nu a mai mers si i am sters din nou capul si acum e ok . sper sa nu ma insel si in privinta ta
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.