Ajutor aparat supraveghere bebelus

tavi79

Este vorba despre aparatul din poza cu urmatoarele simptome:
El merge asa cum l-a facut producatorul dar eu vreau sa il fac sa meraga si mai bine

adica

Emitatorul din camera copilului incepe sa emita doar la un anumita intensitate sonora (cand plange copilul)
adica are un fel de muting sau squelch parca ii mai zice.

Problema e ca eu as dori sa emita tot timpul si iar alta problema e ca nu stiu daca treaba se face din
emitator sau din receptor

Logic ca nu am nici un fel de schema la el iar daca vreun mester in ale electronicii si telecomunicatiilor ma
poate ajuta ii raman vesnic indatorat
worthy.gif
Wotan
Eu am o pereche de casti wireless, la acestea squelch-ul e reglat de un potentiometru semireglabil in partea de emitator (e de fapt singurul element reglabil la emitator). Cauta asa ceva in partea de emitator, marcheaza pozitia initala si regleaza incet stanga dreapta urmarind ce se intampla. Daca nu il gasesti in emitator, pune ce-ai dereglat in pozitia initiala si treci la partea de receptor, repeta operatia.

Ca o sugestie, daca reglajul e la emitator atunci receptorul functioneaza tot timpul si ar trebui sa se auda un fasait in difuzor si cand nu e transmisie. Daca reglajul e la receptor atunci orice zgomot dispare cand nu ai transmisie.

tavi79
QUOTE (Wotan @ Jan 1 2008, 16:31) *
Ca o sugestie, daca reglajul e la emitator atunci receptorul functioneaza tot timpul si ar trebui sa se auda un fasait in difuzor si cand nu e transmisie. Daca reglajul e la receptor atunci orice zgomot dispare cand nu ai transmisie.

Merci.. am sa incerc
De fapt cand nu functioneaza receptorul nu se aude nici fasait. Problema e in felul urmator: aparatele pot fuctiona pe 2 canale presetate A si B. Pe canalul A nu il pot folosi deoarece receptioneaza tot timpul un alt aparat din blocul alaturat care aparat emite mereu(zic eu) indiferent daca e zgomot sau e liniste totala in camera...

O sa incerc sa desfac si receptorul sa vad ce are in burta
Wotan
A mers?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.