Salutare!!!
Lineage si WOW. Ce ziceti...ar suna bine? Am de gand ca in timpul facultatii sa-mi fac o
echipa de "gameri" si sa realizam un joc MMORPG. Am vazut pe multe forumuri "certuri" intre pasionatii de Lineage si WOW si de aceea mam gandit la o combinatie intre ele. O grafica ceva mai buna sau asemanatoare ca la Lineage dar cu culori ceva mai vii cat mai apropiate de realitate. Ma voi ocupa in amanunt de povestea jocului care vreau sa fie cursiva si sa aiba legatura. deasemeni vreau sa pun accent mare pe questuri si pe PvP(player vs. player). Ma gandesc sa nu fie ceva plictisitor sa omori numai monstrii(mobi) mai dai in cap la unul... chestii de genul. Dorec ceva mai complex si frumos. Incerc sa preiau punctele tari ale jocurilor actuale de MMORPG si sa inlatur defectele adica elementele inutile. Voi inventa poate noi rase si mai multe otiuni pt personalizarea caracterului. voi pune accent pe gameplay care este foarte importanta si mai multe actiuni pt personaje... sa sara, sa se rostogoleasca... etc. Pt ca am scris la o ora prea tarzie recunosc ca am dat foarte putine detalii despe ceea ce vreau sa fac dar voi reveni cu detalii si imi voi prezenta ideile pt ca voi sa va dati cu parerea...
Poate pare ceva greu de realizat dar nu imposibil. Ideea e k daca vrei reusesti... si dak
reusesc sa-mi gasesc o echipa faina... poate toate vor merge asa cum trebuie. Sincer imi
place industria jocurilor si cred k o sa ma apuc de ea... e fain:D:D:D. astept parerile
voastre