Inchiriez Matiz cu sofer

1octav

Daca ai de facut drumuri in Bucuresti sau in afara si te grabesti, lasa-mi un mesaj privat sau da un telefon la 0724102758.
Tarif negociabil, functie de distanta, perioada si numar de persoane sau produse de transportat.
Dragon Warrior
Pai treaba e simpla. Inchiriezi matizul cu sofer, nu?

Deci, cum se percepe chiria? Pe zi? Pe kilometru? Da un pret.
Factura oferi?

1octav
Tocmai am venit de la Rm Valcea unde am livrat doi oameni plecati sa isi faca revelionul.
Dragon Warrior, inchiriez matizul, da, si eu sunt soferul (si proprietarul). Daca e musai, iti pot da si factura pentru servicii de transport, dar tre sa vorbesc cu contabilul.
Pretul este fie pe zi sau pe ora, fie pe km, functie de nevoile clientului - cel mai bine discutam la telefon. Nu vreau sa ma imbogatesc din asta, dar acum am timp de omorat si m-am gandit sa fac si asta de vreme ce imi place soferia.
1octav
Preturi fara concurenta.
1octav
Valabil.
1octav
Matiz cu aer conditionat, disponibil pentru drumuri in Bucuresti sau in tara.
Pretul este in functie de km (pretul benzinei + 7 - 10 ron / h, functie de drum).
1octav
Drumuri la aeroport intre 40 si 60 ron, functie de domiciliu si interval orar.

1octav
Reducere pentru mai multe drumuri (program de fidelizare) laugh.gif
1octav
In caz de cereri serioase, pot oferi si transport cu Kangoo sau cu Fiat Ducato (ambele de marfa).
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.