RADIO ZET
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Zvartoshu

redeschis !
sonor din 2T line out procesat cu omnia 1100 CLASS 1 semnal . Sever upptime 24/24 , calitate semnal reglata dupa postul radio ZENITH cipru , se simt: AGC , LIMITER , INALTE de la 14.2khz spre 15.1khz. bass specific motorului de masina [harmonic bass thredshold .. acesta nu il am activat ca am prin optica si face ca o bazaconie!]
pe langa asta porgram nu am momentan . Ca sa nu supar lumea , un stream de ascultat , testat si aratat la cei care se pricep .. http://radiozetro.sytes.net:8000/listen.pls

propunere emisiune .. emisiunea de innformatii din actualitate , forma regulata de speech , maxim 3 min de stiri urmate de 9 de muzica , acestea pe parcursul 1 singure ore! cool.gif etc ! sa vedem pana apare din spania ANA cea care va sponsoriza acest radio .
eu revin si pregatesc STILL RADIO FOLCLORIC , radio care mai am de bazait nitel la el! wink.gif
Zvartoshu
30.12.2007 de la 00:00 - 13:00 revizie tehnica sunet cat si streaming , rutari , hosturi , schimbare de semnal procesat audio.

Zvartoshu
imbunatatire , 2 compilatii cumparate cu muzica house si 2 cu muzica dance .
Zvartoshu
radioul acesta va ramane batut in cuie pe pc1 . imbunatatiri , momentan nu se mai prevad!
Antenistu'
pauza de emisie , investitia face parte si din bugetul meu , se va auzi numai cand o sa consider eu .
Zvartoshu
RADIO ZET - am unit play radio bucuresti ca parte muzicala cu cea de pe zet. adica RETRO hitz cu muzica dance a anilor 1992-2007
Zvartoshu
achizitionare de host nou pentru radio http://muzica-la.3-a.net:8000/ RADIO ZET

Zvartoshu
noii dj care vor intra la radio zet le vom oferii si mail pe ruta serverului radio zet. serverul de mail va fii activat cat de curand .
FTP/ APACCHE raman aceleasi.
Zvartoshu
pentru cei pasionati de zet radio , am refacut serverul , am reintrodus vechile reglaje audio , am adaugat o pagina de net in apache cu mai multe meniuri , aveti si live radio zet pe ea , iar daca apar probleme cu radio , audio , dereglari etc trimiteti mail direct la noi la server la adresa tehnic@muzica-la.3-a.net
pagina de net a serverului http://muzica-la.3-a.net
iar cea de ftp este ftp://muzica-la.3-a.net
radio http://muzica-la.3-a.net:8000/listen.pls
pentru reclamatii cu privire la muzica noastra dai un mail si te plangi aici :
my_muzica@muzica-la.3-a.net
Zvartoshu

here-is.myZ.info , L-AM ACHIZITIONAT ASTAZI , URMEAZA SA IL RUTAM
Zvartoshu
inco data repet , pe id de messenger vechi .. radio_play_fm , stillfm_buc , playradiobuc , NU MAI SOLICITATI PROBLEME DE TEHNIC SAU RUGAMINTI PRECUM CA MUZICA ESTE ORIBILA SAU NU VA PLACE ....
DATII AICI CU RECLAMATIILE :
tehnic@muzica-la.3-a.net .. NON STOP , nu ma ocup eu ci exact cei care sunt de pe TEHNIC si de la firma .. eu nu mai detin decat serveru si sursa . remotele este in full acces la tehnic@muzica-la.3-a.net
iar daca iti sta in gat acet post de radio si te derenjeaza , jeneaza .. dai cu mesajele la administratie , spun si eu cum mi sa spus si mie , la adresa
admin@muzica-la.3-a.net
va multumesc de intelegere si scuzam inconvenientele aparaute!
Zvartoshu
adugarea lunii ianuarie pe pan muzical
TUNEL FORCE VOICE TRANCE VOL1
AIR POWER FM MAINSTREAM VOL1
ZIG ZAG HITZ ONLY BEST MUZIC VOL1
AUDITIE PLACUTA!

IN LUNA FEBRUARIE DACA AM SANSE
VOICE TRANCE VOL2
JUST MAX HITZ VOL 3 , editia a doua a lunii februarie cu 2 cduri

stream oricare dintre cele de mai sus + http://here-is.myZ.info:8000/listen.pls [ este activ si cel nou ]
Zvartoshu
probleme mari pe server
prima , serverul de mail este cazut atat timp cat fac reparatii cei de la electrica . serverul de mail nu doresc sa aiba probleme sau sa se deterioreze
a doua , anunt ca postul de radio poate sa emita in shuturi deoarece pica curentul electric , sau vine in valuri
a treia , rutarea pe adresele muzica-la.3-a.net si here-is.myZ.info este incetata pana se va restabilii tensiunea in prize.
Zvartoshu
restabilire radio zet , problema ce urmeaza sa o stabilesc cu centrala de internet , furnizarea uppload / download la viteza normala , deoarece din cauza curentului electric avaria s-a simtit in tot perimetrul cartierului si inca mai persista! orice modem este dat peste cap sau se reseteaza de nebun.
Mr.xp
QUOTE (Zvartoshu @ Feb 4 2008, 02:08) *
restabilire radio zet , problema ce urmeaza sa o stabilesc cu centrala de internet , furnizarea uppload / download la viteza normala , deoarece din cauza curentului electric avaria s-a simtit in tot perimetrul cartierului si inca mai persista! orice modem este dat peste cap sau se reseteaza de nebun.

Zvartoshu, mai poti dupa atata posting intruna?
ai un report la admin din partea mea cu dedicatie!
Zvartoshu
QUOTE (Mr.xp @ Feb 4 2008, 18:24) *
Zvartoshu, mai poti dupa atata posting intruna?
ai un report la admin din partea mea cu dedicatie!

pai cu ce am gresit mai , aici imi pun jurnalul postului meu de radio , sau nu vezi . in fine daca esti rautacios de rautate vei avea parte la randul tau!

din acest moment , serverul este activ pe orice ruta ,
serverul de mail
serverul de ftp
serverul de radio
bridge de internet

protectia cu ups , se pregateste sa apara pentru suiciuri si modemuri , iar o noua reconfigurare a retelei o vad peste o perioada de timp de 1 luna mai mult ca sigur .
Zvartoshu
! adaugari noi pe radio ZET ,
THE BEST INDUSTRIAL DJ MUZIC .. rating 2 .. 1 compilatie cu 2 cd-uri
THE BEST TRANGE VOCES VOL3
ADUGAREA de la ora 23:00 incepand cu 8.02.2008
Zvartoshu
o alta adugare , hit power vol 3 , mega dj vol 3 , 6 cd .
total ore de ascultat 187:38:25
jingele 1:49:36
Zvartoshu
o noua adaugare cu ora 4 dimineata a compilatiilor noi achizitionate
HIT MAINSTREAM VOL4 , JUST THE BEST NRJ HITS VOL 5
TOTAL MELODII 38 , durata 136min si 24 sec
Zvartoshu
reglare sunet procesor audio dupa reglajul vechi de pe fm , semnal idem cu cel de la plus fm romania .
semnal AGC 56% , LIMITER 22% , HFR bass 9% pe 4 frecvente armonice , Medium , de la 2 khz HFR pana la 4Khz , respectiv cuttorf pe 3.45khz. , inaltele maxim limiter , 63.8% intesitate. Hfr-uri pe 10.2khz , 11.4khz , 12.8khz , limita 15.9khz editat spectric .
nivelul semnalului purtatoarei audio , 37.6dB cu 1.5dB peste normal.
pentru modulatoare , se aude superb , se aude idem cu post de radio de pe fm , diferente apar numai la inalte deoarece nu am HFR noise , activat ca am problema cu softul procesorului
Zvartoshu
radio zet incepe recrutarea pentru programe muzicale , ne trebui 2 dj , o fata si un baiat
cerinte : sa stie sa vorbeasca coerent , sa aiba spirit de echipa , sa aiba stream de net , messenger !
ofer : adresa de mail , spatiu ftp pentru emisie , muzica specifica dupa formatul emisiuni ce o poate aduce pe demo !
atentie , recrutarea se face numai in perioada 3 martie - 24 martie !
persoanele cu varste sub 20 de ani nu sunt luate in considerare !

contact mail , playradiobuc@yahoo.com mail sau pe mess intre 13:00 - 23:00 zilnic

!maxima seriozitate!
Zvartoshu
ne cerem scuze pentru caderea fibrei optice si incetarea sunetului incepand cu ora 16:38 a zilei de 27.02.2008 pana azi 28.02.2008 ora 14:16 .
Zvartoshu
am repus fibra optica pe 2T audio pe procesor , am adaugat streamurile de dj-ei , am refacut microfonul , am adaugat dubla atenuare in 168hz pe microfon si am setat 3.5khz mai sus nitzel , am dat inaltele mai mari de 12.6khz sa le elimine .
programul mai nou al zet-ului
21:00 - 23:00 dedicatii si mesaje , sau muzica pe care o iubesti , stiri din ora in ora incepand cu 21 , grila nu poate fii stabila !!
sunetul ramane idem , putin metalizat deoarece am 3.7dB pe purtatoarea scoasa de procesor si o compresie 1:12:26 si de aceea se aude nitel metalizat!
bafta si auditie placuta la mestereala mea!
hubul ramane acelasi , dchub://iulius.no-ip.org:411 , hub dedicat in totalitate radio zet !
Zvartoshu
adaugari de complilatzii in playlist la radio zet ro
euro dance voices vol5
master hitz vol 12
NRJ dance vol 7
Total dance vol 12
timp total de muzica 236min:34s
Zvartoshu
renuntzam in scurt timp la compilatiile
master hitz vol 12 1dvd
THE BEST INDUSTRIAL DJ MUZIC .. rating 2 .. 1 compilatie cu 2 cd-uri
THE BEST TRANGE VOCES VOL3 1 dvd
timp eliminat -32 ore 16min
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.