RADIO ZET
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Dj-X

Radio Zet un radio intradevar bun cel putin din punct de vedere calitativ nu am ascultat prea mult dar are sunet deosebit .Poate intr-o zi ne vom uni cei care emit piese fara manele si vom face un site cu radiouri din Romania care emit piese fara manele aici ma refer la radiouri de calitate exemplu Radio Zet,Unyson Radio si alte radiouri . biggrin.gif
Zvartoshu
daca e preiau unisonul , mai rabdare , si alalt play , stati sa vad ce server nou mi se aduce .

Zvartoshu
update muzica "ORIANTAL" PARTY .. scris gresit asa scriu si eu ! muzica de petrecere ,mdin arabia , egipt , jordania , tunisia , algeria iraq .
muzica ce te atrage , muzica din barurile lor , acum aici la radio zet , convinge-te si da un click pe el . daca vrei sa cauti mai repede , cauta cu song requester de la radio zet! bafta !
Zvartoshu
haideti sa vedem cum arata primul record de serverul RADIO STILL , acelasi PC ce il am in ziua de azi ce a ajuns la 41 days uptime , am adus de pe cd poza din 2007 din februarie sa vedeti cum arata desktopul si de ce a trebuit sa resetez

Zvartoshu
de azi emisie STEREO PE RADIO ZET , reiau transmisia stereo ca nu mai am fire trase din consola audio in casa , acum se aude lacrima pe net procesorul si dinamica din DBX166A + volume logic de winamp pentru marirea dinamici . NICE
Zvartoshu
ZET SERVER , sa resetat din cele 50 zile de uptime singur !! super , cu ocazia asta am readus ce trebuia .. 1KG de muzica in plus si vreo 5Litrii de hituri !!

in perioada urmatoare , cat timp voi face spatii de stocare , baza de date , si playlist , zet va functiona aiurea maxim 1 zi! , nu sa facut inca playlist! cel vechi a decedat o data cu reschimbarea serverului ! acum POT ADAUGA non stop 2 SERVERE .. momentan sa vad stabilitatea noului server adus si mufat acu . 03:01
Zvartoshu
cu captura asta am ramas !! vream sa bat recordul vechi ! nu sa putut ! asta este ! lupt sa am si 90 de zile

deci 51 de zile in seara asta .. pacat ca nu am putut face print screen ca eram ocupat cu radio si masurat porpagarea

Zvartoshu

English support programs on the radio zet, expect the arrival of pleasure pack of programs, I have time and everything will be fine. who wants to participate in programs that speecher is expected to leave a message here or in private .. must give in English as a medium to add in the program. program only from 20:00 - 22:00 in the evening directly. NICE
Zvartoshu
compilation NEW sound mix with 3 hours of action and mix of different musical compilated dj has been eliminated. Music on the radio is zet dance and zet music in past years the most part. We want a plate along the audition radio Zet romania
Zvartoshu

I rebuilt the stream zet radio, I changed the sound audio processor, we added the superb audio version focused on the vocals. I can say is the only station in romania on the net to succeed with a dbx166 to extract the vocals much more than make SAM encoders or saound solution kit plugin or streo tools. I want to audition pleasant .. Zvartoshu

http://muzica-la.3-a.net:8000/listen.pls or .. http://here-is.myZ.info:8000/listen.pls
Zvartoshu
radio and hub may be affected. May we have problems with the server MAIL SERVER and syn flood. Heaven apology for the wrong
Zvartoshu
un test nou , am ascultat cu atentie intre boxa si casca , am ramas prost , compresia pe casca imi reda parca la turatie ridicata melodia .. cum se poate ??? .. numai el stie cum face ! am testat cu casti panasionic dj 100
Zvartoshu
849-234 - 615 useri unici au vizitat site-ul meu radio zet
231 - 0 - 231 unici au aranjat si verificat plailistul radio zet
peiroada - 29.05-29-06
Zvartoshu
http://dxers.myftp.org/0.htm noua adaugare , am lucrat in java sa imi adauge desktop print screen printr-un port sa vedeti ca emit din server si nu din CASA!
Zvartoshu

A new look for radio zet! I added 2 compile and I added a few request from the world. now the oldest music in the 199X can be found in the radio play zet!
in a short time to add years 199X trance music / dance that was once the most Seeking!

Dj Zvartoshu! .. HY
Zvartoshu
perioda de 4-9 zile de test , refacere infrastructura audio , refacere , semnal rds ! refacere site in maxim 30 zile
melodii , de la 2900mp3 v-m opta la 4500-5000 cu muzica reprezentativa din 1992-2001 , deja am achizitzionat dvd-urile si v-oi merge cu ele la server cu dvd-rom sa le pun in playlist
playlist-ul V1.0 va trece la V1.1 incepand de saptamana viitoare
vom adauga player pentru mozilla!
sa auzim de bine!

4-9 day period of test, audio infrastructure rehabilitation, recovery, signal rds! recovery site in maximum 30 days
songs, from eighth to 2900mp3'll 4500-5000 with music representative of 1992-2001, have already achizitzion dvd-ROMs and sheep you go with them to the server with dvd-rom to put in playlist
The playlist V1.0 will go to V1.1 starting next week
'll add player for mozilla!
to hear well!
Zvartoshu
pause transmitter , added playlist new , new music , and version v1.1 of playlist for select music .
later!
is busy server and dj-ei
Zvartoshu
smile.gif
RADIO ZET IS UPDATED

http://www.radiozet.tk/ .. and this site is created in IE6 , partially IE7/ mozilla , >:D
LINKS
MAIN .. MEDIAPLAYER TO LISTEN IN SITE TO LISTEN IN IE6
MEDIAPLAYER VIDEOLAN TO LISTEN IN MOZILLA
MEDIAPLATER TO VIEW ON AIR DJ .. PERIOD OF TRANSMITTERS [ not on on this summer]

SONG REQUEST - VIDO LAN PLAYER FOR THE MOZILLA , MEDIAPLAYER FOR IE6 , RADIO ZET MAINSTREAM , YOU IS DJ !

DESKTOP SERVER - APPLED JAVA - CHARGED IN 1M / 2M , and VIEW REALTIME SERVER RADIO ZET/ NETWORK ZET server!
Zvartoshu
azi mai precis spre miez de zi si spre seara voi descarca ultimile noutati in materie de muzica , respectiv cateva dvd cumparate de peste granite de cinea din currierat . o sa va delectati cu muzica buna , folosind playlist-ul radio zet din site accesand meniul SONG REQUEST .

at 12:0 clock and at 18:30-19:00 add in mainstream playlist a 2-3 DVD of the new songs of the summer 2008 . is super music , this compilation is received and listen and tested . to verify this music songs acces the request mainstream of the site raidozet.tk in menu at 20:00 , and search new songs ! ENJOY
E_manuel1
QUOTE (Zvartoshu @ Jul 19 2008, 15:54) *
smile.gif
RADIO ZET IS UPDATED

http://www.radiozet.tk/ .. and this site is created in IE6 , partially IE7/ mozilla , >:D
LINKS
MAIN .. MEDIAPLAYER TO LISTEN IN SITE TO LISTEN IN IE6
MEDIAPLAYER VIDEOLAN TO LISTEN IN MOZILLA
MEDIAPLATER TO VIEW ON AIR DJ .. PERIOD OF TRANSMITTERS [ not on on this summer]

SONG REQUEST - VIDO LAN PLAYER FOR THE MOZILLA , MEDIAPLAYER FOR IE6 , RADIO ZET MAINSTREAM , YOU IS DJ !

DESKTOP SERVER - APPLED JAVA - CHARGED IN 1M / 2M , and VIEW REALTIME SERVER RADIO ZET/ NETWORK ZET server!

Lol...dati click pe ="http://www.radiozet.tk/" si imediat cu intri iei si doi virushi. nu e frumos ce faci !!!!
934
Ma doare capul de la tot ce ai scris p-aici. wacko.gif

So, era acum vreo 10 ani un Radio Zet care se prindea seara. Cel mai bine il prindeam in zona de nord, Aviatiei, Baneasa. Imi amintesc de emisiunea Discoteca cu Antena. Vreo legatura sau doar coincidenta?
Zvartoshu
.. for listeners ... sudio compressor DBX166A is setup to , low 9.6-16.2khz , and bass in THX mode for the harmonic divisor +1+2 to 56hz. ..
GREAT SOUND!
LIMITER is setup high and set to 0.6sec read up to limit , no distorsion !
SUPER!
LISTEN MY INVENTION .. SOUND COMPRESSOR IN STREAM INTERNET

QUOTE (E_manuel1 @ Jul 20 2008, 00:12) *
Lol...dati click pe ="http://www.radiozet.tk/" si imediat cu intri iei si doi virushi. nu e frumos ce faci !!!!

si

deci , daca zici asa , eu scurtez drumul minciunii matale , si cautatul de scandal domnule sebastian ! lasa vrajeala si vezi-ti de clonele tale incontinuare ! ceau

QUOTE (934 @ Jul 20 2008, 00:12) *
Ma doare capul de la tot ce ai scris p-aici. wacko.gif

So, era acum vreo 10 ani un Radio Zet care se prindea seara. Cel mai bine il prindeam in zona de nord, Aviatiei, Baneasa. Imi amintesc de emisiunea Discoteca cu Antena. Vreo legatura sau doar coincidenta?

am mai auzit de radio zet !
eu am jingele ORIGINALE , amd COLAJE facute , si plus de asta cumpar oficial muzica , nu am decat 1/4 muzica de pe net , sau pe moment fata de cei ce vor "cum bati din palme" sunt de 7 luni cu zet!
anterior 4 luni de play radio net romania
anterior 3 ani si 8 luni cu radio still fm un radio pentru totzi !
de still radio cu anthemul asta ce il ai jos .. ma stiu jumate din cei ce ziceau .. bulgar in bucuresti .
amintiri amintiri si iar amintiri.
Zvartoshu
4 dvd's added succeful . total compilation .. 12 , 43:45:56 music added.
great listen , and you is dj ..
ENJOY!
Zvartoshu
add for playlist a new generation music "VA dance mania vol 26 " and 2 cd nrj HITZ !!! adding start to 1 august 2008

new added 4 playlist

sistem - atingerea, T pail - low , fragma miracle orig '08 , ian - rising , ank - cineva , yves - side .

LISTEN REAL DIFERENCE !!!
Zvartoshu
welcome, particularly for the listener, prepare tablet of 5 hits / week "Summer Radio ZET" an incendiary summer of hit'z.
on this week

"R.I.O - shine"
"IAN - RISING"
"ALEX - SWEETEST"
"CHERISH - KILA"
"ANDI-FIRE"

ZET RADIO - LISTEN HERE THE BEST MUSIC WITH A SOUND OF PROCESOR AUDIO!

08/08/2008
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.