Zvartoshu
16th March 2008, 16:39
URAAAA , am reglajul de la rado fresh pe procesorul audio , fara glume am trimis in mp3 ca sa il vad cum lucreaza o perioada de timp , si care stiti cum lucreaza un procesor audio in 2t output puteti sa dati un clik pe aici sa verificati , asucltati si sa editati http://here-is.myZ.info:8000/listen.pls
in continuare radio zet hosteaza radiouri de net . dumneata nu trebui decat sa ceri un host de 15 useri separat de al tau si dupa rutare si hosting ti-ai asigurat radioul pe varianta non stop , sunet nemetalizat , aac , 28k de canal cu 16.2khz audio .
id de contact playradiobuc@yahoo.com
rog insistent , este cat se poate de serioasa treaba
nu se iau in considerare radiourile non stop! hostam numai cele pe fusuri orare
Bethoven
16th March 2008, 17:13
QUOTE (Zvartoshu @ Mar 16 2008, 16:39)

URAAAA , am reglajul de la rado fresh pe procesorul audio , fara glume am trimis in mp3 ca sa il vad cum lucreaza o perioada de timp , si care stiti cum lucreaza un procesor audio in 2t output puteti sa dati un clik pe aici sa verificati , asucltati si sa editati
http://here-is.myZ.info:8000/listen.plsin continuare radio zet hosteaza radiouri de net . dumneata nu trebui decat sa ceri un host de 15 useri separat de al tau si dupa rutare si hosting ti-ai asigurat radioul pe varianta non stop , sunet nemetalizat , aac , 28k de canal cu 16.2khz audio .
id de contact playradiobuc@yahoo.com
rog insistent , este cat se poate de serioasa treaba
nu se iau in considerare radiourile non stop! hostam numai cele pe fusuri orare
Se aude ca in teava de la wc
Zvartoshu
17th March 2008, 00:32
QUOTE (Bethoven @ Mar 16 2008, 17:13)

Se aude ca in teava de la wc

gata sa rezolvat , era de pe main , aveam limiter la voce la 1.25khz in down speed divider [decay adica ] bine ca ai spus ! tnx
Zvartoshu
17th March 2008, 20:22
adaugare reglaj procesor , radio express , cu tot cu sts cu toate reglajele , sunetul este aproximativ real , interfata pe 8 benzi este aceeasi cu procesorul lor.
am inceput lucrul pentru spatiul radio zet , spatiul de emisie si de stiri / emisiuni .
Zvartoshu
18th March 2008, 16:50
am primit placa a doua pentru anexa de la omnia 1100 si asta cu 2T output prin optica , si un pc moka , deci mai bagam in sala de pc-uri inca unu si o placa de audio omnia care vine prin canalul #A care functioneaza acum cu radio zet . super , oricum placa si canalul separat il folosesc in audio si amplificator home , suwoofer .
Zvartoshu
19th March 2008, 01:40
o concluzie , care va luati omnia 1100pc , ANEX #A e muci , e terci , cade optica des . mai ales cu dirverele de orban , driverele orbului , sa nam ambitie ce de jale sunt ! o alta problema cu un fisier care se corupe de dement , FUSECORE.CUI , cuiele mamii lui ca mi-a mancat zilele ! o rugaminte , care aveti asa ceva in dotare , ziceti-mi , intindeti mana de ajutor ca de nu am instalat si dezinstalat driverele orbului de inspe ori si degeaba , merge ce merge , cade optica , merge ce merge sta pe muting , si inca ceva , am instalat placa de sunet cu drivere manual si nu si interfata ca nu am pc calumea pe cerintele alora ! asta pe ram si pe video !
revin cu anex B placa ce vine cu canal 2 pe 2T merge de nu are gara nu cade si nici nu e instabila ca masterul #A .. oare ? sincer nu inteleg de ce asa ! daca e nevoie am si "coruptu , fusecore.cui"
Zvartoshu
19th March 2008, 09:35
QUOTE (Zvartoshu @ Mar 19 2008, 01:40)

o concluzie , care va luati omnia 1100pc , ANEX #A e muci , e terci , cade optica des . mai ales cu dirverele de orban , driverele orbului , sa nam ambitie ce de jale sunt ! o alta problema cu un fisier care se corupe de dement , FUSECORE.CUI , cuiele mamii lui ca mi-a mancat zilele ! o rugaminte , care aveti asa ceva in dotare , ziceti-mi , intindeti mana de ajutor ca de nu am instalat si dezinstalat driverele orbului de inspe ori si degeaba , merge ce merge , cade optica , merge ce merge sta pe muting , si inca ceva , am instalat placa de sunet cu drivere manual si nu si interfata ca nu am pc calumea pe cerintele alora ! asta pe ram si pe video !
revin cu anex B placa ce vine cu canal 2 pe 2T merge de nu are gara nu cade si nici nu e instabila ca masterul #A .. oare ? sincer nu inteleg de ce asa ! daca e nevoie am si "coruptu , fusecore.cui"
am probleme ca de fiecare data cu procesorul , ba cade optica , ba pe 2T output nu am semnal audio si winampul canta , media player canta , ce e drept in creieru lui , pe out si stereo mix nici urma de semnal .
pentru cei care stiu , am problema de cand am dat update orban drivers , adica dupa ce am instalat , a inceput sa cada 2T , ba era mut , ba se auzea incet ,acu alta traznaie , nici 2T si nici "fusecore.cui" sa mermelit pe romaneste ., cica e corupt . am reinstalt , am dezinstalat , am bagat driverele de pe net , am facut pe ma-sa ghem si tot acelasi "fusecore.cui" nexam ! uite si o poza sa vezi cum arata ce vorbesc aici ,, smenal pe winamp , pe in la sursa de net , -90dB .. nexam sunet ! unde canta , el stie ! eu bananai pe langa el si iau o iau la cioc ! biggrin.gif scuze de expresie dar ma da gata !

sunt cu vnc pe server si imi rup gatu '
slabe sanse dupa cum maraie !
Zvartoshu
19th March 2008, 11:11

ce vine prin rooter audio in casa de ex pe ip sparat am semnal si merge , pe ANEX A nici urma , canal 1 , am schimbat manual conexiunea in canal 3 , nici urma de sunet , piuiala , nimic , noise , noise slabe purece signal !
, nu intelg cum de merge prin rooter daca e cazut anex A . anex B merge de UNGE in casa !! pe server nu am cui-iele bune , "fusecore.cui" mama lui de cui , cred ca o sa ii fac rost de zeama.cleste , sau antinevralgic.cap , ca mie ca il doare rau !
Zvartoshu
19th March 2008, 15:23
gata sa rezolvat problema , a fost de la remote + optica si conexiune falsa in rooter audio!
Bethoven
20th March 2008, 18:00
Salut, as vrea sa-mi fac si eu un post de radio pe net, cu ajutorul lui winamp sau sam sau wathever..
cea ce ma intereseaza e sa instalez un program, doua. si atat nu vreau sa incurc "matele" cu atatea softuri instalate,
ma poate ajuta cineva ?
Zvartoshu
21st March 2008, 03:34
QUOTE (Bethoven @ Mar 20 2008, 18:00)

Salut, as vrea sa-mi fac si eu un post de radio pe net, cu ajutorul lui winamp sau sam sau wathever..
cea ce ma intereseaza e sa instalez un program, doua. si atat nu vreau sa incurc "matele" cu atatea softuri instalate,
ma poate ajuta cineva ?
eu am shoutcast si rooter cu toslink si pe 56k mp3 se aude bec !
Zvartoshu
21st March 2008, 12:16
QUOTE (Zvartoshu @ Mar 21 2008, 03:34)

eu am shoutcast si rooter cu toslink si pe 56k mp3 se aude bec !
sincer sam pe procesor se aude de zici ca e dement , sunetu este oscilator , calitate nexam , deci procesor + sam = porcarie , nu mi-a mers nici aac si mp3 se auzea super compresat si cu diferente , baga bass baga inalte , asta aiurea in tramvai , samu e bun sa il ai pentru lauda , eu nu suport asemenea gogomanie de program , setat oribil pentru emisie de sunet , sincer , shoutcast + procesor , fac un 28k pe sec aac , nemetalizxat , sunet redat 90% ca si procesoru' nu baga bass , nu baga medii , nu baga inalte , din contra ,nitel atenueaza din inalte . din 3 ani si 11 luni deja sincer acum sunt dea dreptul satul de incercari si iar incercari , daca fac un calcul scurt , am pierdut audienta din cauza sunetului de cateva ori si asa mai departe !
bucatarul232
22nd March 2008, 22:23
sa te felicit omule , ai un radio de nota 200! se aude lacrima pe sistem cu boxe calumea , incredibil ! te rog sa pui si tu muzica dance si mai veche , te ascultam si in bar ! e super so ti asa !
Zvartoshu
28th March 2008, 15:22
Bethoven
28th March 2008, 18:57
Ati dat toti uitarii, transcodarea cu MP3 , AAC+ se aude parca putin cam slab tonalitatea sunetului , (e si cum ai avea un radio fm cu baterie consumata)
daca ar fi sa aleg domeniul radio , as alege transcoderul MP3 , numai ca eu sunt cu televiziunea 
Apropos , se pot da dedicatii?
bucatarul232
4th April 2008, 20:43
QUOTE (Bethoven @ Mar 28 2008, 19:57)

Ati dat toti uitarii, transcodarea cu MP3 , AAC+ se aude parca putin cam slab tonalitatea sunetului , (e si cum ai avea un radio fm cu baterie consumata)
daca ar fi sa aleg domeniul radio , as alege transcoderul MP3 , numai ca eu sunt cu televiziunea

Apropos , se pot da dedicatii?
Se aude bine , se vede ca are procesare audio specifica pentru prost de radio . Nu ma pricep dar pe amplificator de 200w se aude de faci nunta . Are si mp3 pe transmisie . Are chat , are si video semnal . Am studiat radioul lui de mai bine de jumatate de an chit ca nu eram aici printre oameni . Sincer pana sa modifice facuse ceva ca se auzea vocea super , era mai ceva ca la nunta . Semnalul se aude ca si pe fm cum face nu inteleg ca nu seamana cu nici un radio de net in privinta voci si basului. @Georgian
Studiaza adresa asta http://dxers.myftp.org/3.htm ai sa vezi .
mintal
12th April 2008, 14:55
e non.stop sau partime?
Zvartoshu
13th April 2008, 14:57
QUOTE (mintal @ Apr 12 2008, 15:55)

e non.stop sau partime?
FULL TIME
pentu cei ce au ascultat, fani zet , iata un record , o retransmisie ESTONOIANA facuta pe parcursul a 113h 04m 49s ! IP 84.50.164.242
<04/13/08@15:49:55> [dest: 84.50.164.242] connection closed (407089 seconds) (UID: 1910)[L: 0]{Bytes: 2849390994}
INCREDIBIL CAT TZIN RETELELE ROMTELECOMULUI PE MP3!
Zvartoshu
16th April 2008, 01:00
update nou de radio zet .
Purtatoare noua trecuta prin DBX 166A cu limier mare .
frecventa de taiere audio este de 3.2khz si limitarea este medie , daca vocea este tare adica urla tare in melodie se aude exact ca pe FM aceleasi limiari numai ca nu prea au inaltele fm-ului ca nu am cum sa fac asa ceva prin placa de sunet ce o am .
Procesorul optimod l-am dat , e prea greu si cadea intr-una . Oricum la 180€ nu am luat teapa cu asta cu limier calumea !
La muzica , updare , pro dance music vol 23 , nrj hitz old vol 12
auditie cat mai placuta din partea lui zvartoshu.
linkul unde auzi opera mea de arta de calitate si dinamica .. http://muzica-la.3-a.net:8000/ aac nemetalizat la 24k sau http://muzica-la.3-a.net:8760/ pentru mp3 de 56k . mai sus nu ma bag ca nu mai ma aud ascultatorii decent .
daca aveti chef de o muzica sau sa va fac playlist bagati mesaje aici http://muzica-la.3-a.net:6000/ intrati numai cu INTERNET EXPLORER ca cgi:irg nu e pentru mozila ce am eu .
BAFTA si numai bine.
Zvartoshu
16th April 2008, 02:32
de data asta un ins cu ip 150.254.138.204 asculta maraton .
pe ala cu aac am alt fan radio zet 86.63.98.107
concluzia , romtelecomul este stabila ca retea dupa cum vad ascultatorii astia ca stau de zile in sir pe aici . mai e unu cu 204 ala e zilnic , cred ca e la birou ceva ca intra de pe la 9 dimineata pana pe la 16 dupamasa
Zvartoshu
16th April 2008, 16:24
uite ce apare in server
150.254.138.204 66h 28m 14s /38 underruns/ Kick Ban Ban Reserve
adica cum 38 ca nu inteleg??
Zvartoshu
16th April 2008, 22:03
adaugare si limitare in program ,stiri si muzica
6 tablete infomative /24H
1 grupaj in engleza din cele 6
playlisturi calculate pe fus orar!
Zvartoshu
17th April 2008, 23:40
upgrade la program de stiri
adaug sinteza zilei in 8 min la ora 18:00 , stirile raman tabletate in 6@4 ore pentry 24 de ore de program .. naspa ca nu stiu sa echivalez in raduga unele playlisturi. cah
Zvartoshu
20th April 2008, 20:21
QUOTE (Ronnix @ Apr 19 2008, 18:07)

tareee frateeee ... bv'o ... tine-o tot asa

foarte tare muzica si sunet de asemenea

... o sa-l recomand si altora

Bv'o inca odata

merci , sincer se putea si mai bine , nu am timp sa stau pe radio sa reglez cu difuzoarele mari 30cm ca il scosteam si mai tare ca sound , trebuie sa am rabdare de metal adica 1 min intarziere si reglaje cu bucatica din porcesor
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.