Zvartoshu
7th March 2009, 02:00
RADIO ZET ROMANIA
http://muzica-la.3-a.net:8000/listen.pls si http://radiozet.tk
SUNET - DBX166A - buton de voice extractor activat
AGC - 28%
ATAC - 2%
LIMITER - 17%
VOLUM - 67%
IESIREA 2
MUZICA - aceeasi ce a fost pana la inchidere , plus muzica noua adaugata ieri ..
Zvartoshu
8th March 2009, 12:54
la radio zet - ora exata functioneaza , cat si un heavy rotation calculat de program .. curand ore anuntate exact pe fusuri orare , si cateva dintre megahitmix in ora muzicala radio zet
ALIN23
9th March 2009, 13:45
bine ai revenit Zet, hai la treaba, ca deja ai lipsit cam mult si unde mai pui ca si nemotivat.
cum iti mai merg dinamicile? cum mai stai cu auzul?
Zvartoshu
10th March 2009, 09:17
aline se aud bine , procesorul hard e acelasi , insa automatizarea e de ultim ragnet pentru ca acum e heavy rotation + ore exacte 
sistarea temporara a servererlor ZET NETWORK
:
1 schimbare infrastructura
2 schimbare de sharing conexiune clienti
3 schimbare de modem
4 schimbare locatie server de la zona cu plata chirie la zona fara plata
5 schimbare alimentare echipamente de retea
sistarea serviciilor de retea va fi intre 10:00 - 13:00
vor fi afectate :
serverul radio , apache , hub , conexiunea clienti . FTP , alimentarea switciuri pe zona , switicuri cordless.
ALIN23
11th March 2009, 13:39
ce folosesti pentru automatizare, pentru ca sincer sa fiu eu mai sus de Jazler nu am evoluat si asta pentru ca nu prea mai am atata timp de radio, rusine sa imi fie...un demo ceva..ai? daca da, te rog mail la adi_testeu@yahoo
Zvartoshu
17th March 2009, 20:07
QUOTE (ALIN23 @ Mar 11 2009, 13:39)

ce folosesti pentru automatizare, pentru ca sincer sa fiu eu mai sus de Jazler nu am evoluat si asta pentru ca nu prea mai am atata timp de radio, rusine sa imi fie...un demo ceva..ai? daca da, te rog mail la adi_testeu@yahoo
vorbim mestere pe mess sau pe unde o fi .. momentan merg serverele audio de ung .. pana acu am scos asa
.. 22 useri continuu pe peak cu stabilitate 1 ora si ceva
recordu 2 peste 12 useri care au stat lipiti in cuie aproximativ 3 ore si ceva
record de ascultator .. retransmisie iar ca pe vremuri 1 ascultator @ 24 sau 28 ore cu restart de player maxim 2 sau 3 ore ..
audienta unica de la lansare : 23 useri fara reclame si vizualizare site 16 unici .. dci merge si fara sa ma laud ca e radio de net
creeps
20th March 2009, 05:50
am dat de radioul lui zvartoshu
am vazut ceva nou , genul de muzica eska .
gen muzical compartimentat in 5 grupe
1 dance
2 disco
3 rock
4 party
5 megamix
genul baka
gen cu 4 compartimente
dance
disco
megamix
dance rock
sursa de info fimiu .
turbo zet : scrie in site ce miscari faci . scrie update cand faci .. tot de la fimiu.
tot el scrie pe un word :
spune sa faca
un loc sa vorbim sau sa lasam mesaj
sa dea drumul la web cam flash
sa faca ceva flash la site
Zvartoshu
21st March 2009, 21:53
misto , am notat si realizat ceea ce doresti , oricum trebuia scris in site ce update-uri sunt pe radio ..
OK
daca mai aveti propuneri , cu mare placere va ascult .
Va aduc la cunostinta ca o data pe luna sau 2 ori pe luna SAFE power LOCAL , va stopa serviciile de la zet network . serviciile stopate
NAT
FTP
RADIO
SITE APACHE
FIREWALL
conducerea .. tubo zet
HUB desfiintat teemporar
Zvartoshu
23rd March 2009, 19:27
Din cauza unor reclamatii noi cu privire la interfrentele produse de reteaua locala zet net .. in zilele de 24 respectiv 25/26 in jurul orelor 00:05 - 00:30
se vor face verificari ulteriare masuratori in vederea eliminarii perturbatiilor pe radio sau tv aparute de firele / switciurile din retea .
Vor fi afectate
Serverul audio radio zet , si Site-ul ...
in ziua de 25 ora 14:30 - 16:00 reteaua se va sista pentru masuratori , control .
conducerea
Zvartoshu
1st October 2009, 13:37
radio zet , din nou pe teste deoarece am readus serverul de la cel ce era , sansa de urcat pe fibra a scaut asa ca am bagat in priza prastia numar 1
si aceasta urmata de consola audio cu un proc AEV .. de data asta se aude sunetul ..
http://dxers.myftp.org:8000/listen.pls ..
alex poti sa zici parerea acu . AAC+ cu MP4 si compresie din procesor .. pierdere e cam de 40% .. restu 60 sunt utili .
din program .. heavy rotation X3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.