Probleme cu telefonul

Shadowss

Salut,

Am si eu o nelamurire , vis`a`vis de certificatele astea , am facut certificat cu tot cu keye si cu ce trebuie , am luat programul pentru semnat aplicatii , le-am semnat asa cum spune in mai toate tutorialele publicate pe internet si totusi nu pot instala nimic ! de ce ?! nici eu nu am gasit raspuns ....

Primesc urmatoarea eroare (specific , ca aceasta eroare o primesc cand semnez aplicatia) : unable to install - constrained by the certificat sau installation canceled .... aceasta eroare o primesc orice as incerca sa instalez pe telefon : teme , aplicatii sau jocuri .... iar cand nu semnez aplicatia primesc eroarea aceea cu certificat error.

Aveti vreo idee ce pot face ca sa remediez problema ?!

PS : am verificat de 1000 de ori IMEI-ul m-am gandit ca este din cauza IMEI-ului .... ( IMEI : 351892015766368 ) , am avut versiunea de soft 06.31.0.1 parca din vara anului 2006 , nu mai stiu exact , am upgradat soft la versiunea 7.36.0.0 din 07.09.2007 si tot asa face ....

Cu stima,
Shadow
tkd29
In telefon ai incercat sa faci modificare dea aici: setari-manager aplicatii-optiuni-setari-instalare programe- toate?

Shadowss
QUOTE (tkd29 @ Dec 26 2007, 19:19) *
In telefon ai incercat sa faci modificare dea aici: setari-manager aplicatii-optiuni-setari-instalare programe- toate?

Software installation - all
Online certif. check - off

Aici este bine , nu stiu ce are .... !
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.