Tutorial resoftare SE W660i
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

cedry2kio

uitati aici si programul ptr decodare.Decodeaza orice model de sony ericsson chiar db2020 cid 52.Cum se utilizeaza:se selecteza fisierul mbm corespunzator telefonului tau,iar dupa aia se da patch.Dupa aceea se ia fisierul cu extensia vkp si se baga la setool 2 la misc si se da write script.Si o sa iti apara dak vrei sa bagi patchul si sa dai no.
p.s:am avut o prob:nu baga patchul,da o eroare la sfarsit.Am incercat sa flashuiesc cu fisierul mbn la files si patchul corespunzator la misc si tot da aceiasi eroare.Care ma puteti ajuta?
cedry2kio
uitati un driver pentru camera.Mie mi se pare bun.Ies pozele mult mai clare atat pe tel cat si pe PC.Dar din pacate numai la lumina zilei ies mai clare si ocupa ceva mai mult spatiu(cam 600kb-900kb) in functie de poza.
cum se instaleza:cu far manager se intra in ifs\setiings\camera se sterge fisierul camdriver0.dat si se copieza fisierul camdriver0.dat din arhiva.

alexblueray
QUOTE (cedry2kio @ Jan 7 2008, 08:55) *
uitati aici si programul ptr decodare.Decodeaza orice model de sony ericsson chiar db2020 cid 52.Cum se utilizeaza:se selecteza fisierul mbm corespunzator telefonului tau,iar dupa aia se da patch.Dupa aceea se ia fisierul cu extensia vkp si se baga la setool 2 la misc si se da write script.Si o sa iti apara dak vrei sa bagi patchul si sa dai no.
p.s:am avut o prob:nu baga patchul,da o eroare la sfarsit.Am incercat sa flashuiesc cu fisierul mbn la files si patchul corespunzator la misc si tot da aceiasi eroare.Care ma puteti ajuta?

Mie nu mi=a dat eroare pare totul ok. Zice ca a terminat, insa tot nu merge cu voda. sad.gif
FunK
setarile pt internet,wap si mms de unde le pot lua ca astia de la orange vad ca nu le au pe sitte,sau sunt compatibile setarile de la alt model s.e., daca da care.ms
cedry2kio
care imi puteti lua si mie ur driver de sunet pls : Sunfire7 V2
Silviu_BS
;W660 SW-R8BB001
;Remove SIM-Lock
;© IronMaster
;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
+44140000
619BEC: 30B5041C00231A1C111C1C2088F4 F0B505213A228FF4D5FA0020F0BD

folosit cu setool 1.11

1. aplicare patch pt quick access
2. aplicare patch pentru retea folosind optiunea quick access

in atasament se afla 2 video care explica pas cu pas. doar ca la modelul telefonului se alege W660
alexblueray
QUOTE (Silviu_BS @ Jan 10 2008, 10:42) *
folosit cu setool 1.11

1. aplicare patch pt quick access
2. aplicare patch pentru retea folosind optiunea quick access

in atasament se afla 2 video care explica pas cu pas. doar ca la modelul telefonului se alege W660

MS mult frate, a mers!!! M-ai scutit de 80 ron aruncati pe decodare.

bmxsonyc
QUOTE (cedry2kio @ Jan 5 2008, 03:43) *
cu far manager intri in tpa\system\mutimedia\mp\skin si le copiezi acolo.Sunt super tari si mai bagati si voi

am far manager...si unde intru? plzz help me:D...nu stiu cum sa intru in tpa\system\mutimedia\mp\skin zi si mie plzzzz
Silviu_BS
QUOTE (FunK @ Jan 7 2008, 21:15) *
setarile pt internet,wap si mms de unde le pot lua ca astia de la orange vad ca nu le au pe sitte,sau sunt compatibile setarile de la alt model s.e., daca da care.ms

Setari wap : AICI

Setari mms : AICI
volley3

Ceva tips&tricks pentru telefon??? adica ce stie face telefonul si nu stie un utilizator de zi cu zi smile.gif
yooman
QUOTE (volley3 @ Jan 12 2008, 11:12) *
Ceva tips&tricks pentru telefon??? adica ce stie face telefonul si nu stie un utilizator de zi cu zi smile.gif

Aici gasesti ceva in genul tips&tricks biggrin.gif
favuty4steaua
nu imi merge ......dupa ce conectez cablu USB astept shi tot se inkarka dar am steptat 20 de min shi nu s-a intamplat nimik ..ma putetzi ajuta va rog muult >>>>>>>>>>>>>multumesk
Mitzuca
Ceas Bha care imi dh si mie un FAR MANAGER pt SE W660i pls ca imi trebe si mie si care dha niste SOFT de modificat img tot pt tell cu instructiuni de utilizare pls :worthy:MERSI ANTIPCIPAT worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
onlyone
citat din http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=321944

2. ESTE INTERZISĂ scrierea cu prescurtări de mahala gen "sh, tz, k, moolt, ji" etc., PRECUM ȘI ABUZUL DE CAPS, font mărit sau smileys!

v-as da ban.gif din prima, cu limbajul asta imputit de manelisti fara scoala. treceti la sapa !!!
cristee
are cineva patchul de decodare, ca eu am incercat sa-l fac cu programul acela si imi da eroare cand incerc sa-l scriu cu setool.
andrei_dontu
QUOTE (cristee @ Jan 16 2008, 20:43) *
are cineva patchul de decodare, ca eu am incercat sa-l fac cu programul acela si imi da eroare cand incerc sa-l scriu cu setool.

Click pentru a vizualiza atașamentul Atentie este doar pt versiunea asta de soft; softul original, nu cele branduite.
cristee
multam mult. dar acum nu sunt sigur cum trebuie procedat pt deblocarea telefonului. am vazut ca nu ar fi ca la w810 de simplu aplicarea patchului.
se face in urmatorul fel??::

-se deschide setool(1.11)
-se alege telefonul
-se bifeaza bypass DB2020 security
-se pune mainul la files
-se pune si fisierul vkp la MISC
-se da flash.

este corect ce am zis>? cel putin eu asa am inteles din ce am citit. biggrin.gif
cedry2kio
QUOTE (cristee @ Jan 17 2008, 00:45) *
multam mult. dar acum nu sunt sigur cum trebuie procedat pt deblocarea telefonului. am vazut ca nu ar fi ca la w810 de simplu aplicarea patchului.
se face in urmatorul fel??::

-se alege telefonul
-se pune mainul la files
-se pune si fisierul vkp la MISC
-se da flash.

este corect ce am zis>? cel putin eu asa am inteles din ce am citit. biggrin.gif

nu este corect ceva corect prima data trebuie sa aplici un patch si dupa ce il aplici dai use quick acess patch adica pui patchul de decodare la misc si dai write script
uite aici si intructiunile si fisierul necesar
-se alege telefonul
-se pune mainul la files
-se pune fisierul din arhiva la misc
-se da flash
-la un moment dat in setool o sa apara sa dai ready.Scoti bateria si cablul si dai ready.Dupa aia bagi bateria si cablul cu tasta c apasata
-dupa ce ai facut pasii asta si da in setool phone detached bagi patchul de decodare la misc si dai use quick acess patch
-si asta e tot-bucura-te de telefonul tau
BAFTA LA MODDING
Tz4Bu
merge smile.gif testat de mine:)
cristee
QUOTE (cedry2kio @ Jan 17 2008, 08:58) *
nu este corect ceva corect prima data trebuie sa aplici un patch si dupa ce il aplici dai use quick acess patch adica pui patchul de decodare la misc si dai write script
uite aici si intructiunile si fisierul necesar
-se alege telefonul
-se pune mainul la files
-se pune fisierul din arhiva la misc
-se da flash
-la un moment dat in setool o sa apara sa dai ready.Scoti bateria si cablul si dai ready.Dupa aia bagi bateria si cablul cu tasta c apasata
-dupa ce ai facut pasii asta si da in setool phone detached bagi patchul de decodare la misc si dai use quick acess patch
-si asta e tot-bucura-te de telefonul tau
BAFTA LA MODDING

multam mult
cristee
am rezolvat-o cu telefonul.
spuneti-mi si mie pls , in pachetul telefonului exista si adaptor pt card, ca eu nu am gasit asa ceva.
ma refer in cutia de la orange. ca sa stiu daca ma duc sa fac scandal biggrin.gif
andrei_dontu
QUOTE (cristee @ Jan 18 2008, 21:42) *
am rezolvat-o cu telefonul.
spuneti-mi si mie pls , in pachetul telefonului exista si adaptor pt card, ca eu nu am gasit asa ceva.
ma refer in cutia de la orange. ca sa stiu daca ma duc sa fac scandal biggrin.gif

eu nu am primit // cardul meu era in telefon si atat
cristee
QUOTE (andrei_dontu @ Jan 18 2008, 21:53) *
eu nu am primit // cardul meu era in telefon si atat

si la prietena mea la fel
cedry2kio
nu era si adaptorul de card.Normal trebuia sa fie dar orange si-a permis sa il scoata(au ajuns ei sa modifice pana si cutia si simbolurile tastelor,nu mai vorbesc si de soft) si ne mai plangem ca a scot si adaptorul de carduri.Asta e bine ca baga telefoane la best deal si noi le modificam si le facem cum vrem laugh.gif
cristee
anul trecut la best deal am luat w810 si avea tot in pachet,inclusiv adaptor de card. asta e acum
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.