Samsung E570

CocoBryce

Salutare!
Am urmatoarea problema: am cumparat un card micro SD SanDisk pt un Samsung E570, telefonul il vede, am copiat din memoria lui pe card fara nicio problema; toate bune si frumoase pana cand am incercat sa transfer ceva de pe calculator pe card prin bluetooth. Softul acestuia nu imi vede cardul si nu ma lasa decat sa copiez fisiere direct in memoria telefonului (exact ca inainte de a avea cardul). Orice sugestie e binevenita. Multumesc anticipat.
stokarit_s
QUOTE (CocoBryce @ Dec 21 2007, 20:48) *
Salutare!
Am urmatoarea problema: am cumparat un card micro SD SanDisk pt un Samsung E570, telefonul il vede, am copiat din memoria lui pe card fara nicio problema; toate bune si frumoase pana cand am incercat sa transfer ceva de pe calculator pe card prin bluetooth. Softul acestuia nu imi vede cardul si nu ma lasa decat sa copiez fisiere direct in memoria telefonului (exact ca inainte de a avea cardul). Orice sugestie e binevenita. Multumesc anticipat.

Pai nu ai cum sa copiezi de pe computer direct pe card-ul telefonului.Copiezi in telefon si apoi copiezi pe card. wink.gif

CocoBryce
Deci asta e singura solutie atunci cand folosesc bluetooth? Cu un cablu de date ma gandesc ca ar merge sa copiez direct pe card...sau ma insel?
stokarit_s
QUOTE (CocoBryce @ Dec 29 2007, 23:36) *
Deci asta e singura solutie atunci cand folosesc bluetooth? Cu un cablu de date ma gandesc ca ar merge sa copiez direct pe card...sau ma insel?

Te inseli este aceeasi problema .
Nu poti trimite decat direct pe telefon indiferent ca folosesti adaptor bluetooth sau cablu de date.
DarkAngel_Andrew
Am si eu aceasi problema.Memoria samsungului meu este de 17 mb,deci eu nu pot trimite fisiere mai mari,ca de exemplu un filmulet.DC?
stokarit_s
QUOTE (DarkAngel_Andrew @ Dec 30 2007, 19:47) *
Am si eu aceasi problema.Memoria samsungului meu este de 17 mb,deci eu nu pot trimite fisiere mai mari,ca de exemplu un filmulet.DC?

Pai nu poti pentru ca asta este memoria telefonului si nu conteaza daca ai card sau nu la telefon pentru ca computerul nu reconoaste decat telefonul nu si cardul.
Trebuie sa te incadrezi in memoria telefonului cand trimiti un fiser este cam naspa.
CocoBryce
Nasoala chestie, chiar nu o stiam. Multumesc mult pt lamuriri.

stokarit_s
QUOTE (CocoBryce @ Dec 30 2007, 20:03) *
Nasoala chestie, chiar nu o stiam. Multumesc mult pt lamuriri.

Cu placere . wink.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.