Cum fac cu demisia?
Pagini: 1, 2

Sebastian

Posteaza-l pe tot, dar nu aici. Sunt arii mai potrivite.
dani_sb
In cazul in care mai am 15 zile de concediu din anul curent, si preavizul este tot de 15 zile pot sa dau o demisie si o cerere de concediu si sa nu ma mai duc?

2xg
warning: daca ai functie de conducere preavizul e de 30 zile
akajohn
QUOTE(dani_sb @ Jun 2 2006, 23:15) *
In cazul in care mai am 15 zile de concediu din anul curent, si preavizul este tot de 15 zile pot sa dau o demisie si o cerere de concediu si sa nu ma mai duc?

nu este permis prin lege asta insa banii pe zilele neluate trebuiesc platiti de firma respectiva... suplimentar ai dreptul sa vii doar 4 ore la munca in ideea ca trebuie sa-ti cauti un alt loc de munca...
MATRIXU
Asta cu 4 ore nu era daca te dau ei afara?
In preaviz cica nu ai voie sa iti iei din zilele de concediu, dar 99% te lasa sa iti iei ca sa nu mai fie nevoie sa iti plateasca si zilele alea de concediu.
Prima demisie e mai grea,urmatoarele sunt floare la ureche, dar sa nu devina o obisnuinta biggrin.gif.
catalinjora
Ai un exemplu simplu de demisie la: http://jora.home.ro/
Clcik dreapta + save pe Resignation letter[RO]
JustDeals
Si eu as vrea sa imi dau demisia in timpul concediului de odihna si sunt curios daca se poate.

Deci o sa imi iau concediu de odihna de 14 zile lucratoare si as vrea ca pe la sfarsitul concediului, dar in timpul lui, sa ma duc sa dau preavizul de 15 zile pt demisie.

Oare e posibil?? cum se rezvola treaba cu vechimea in cazul unei demisii??

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.