Blackhawk
Apr 5 2008, 19:23
Pararea mea de abonat RDS (in schimb) dar cu infrastructura Astral in bloc neschimbata din 1992 este ca UPC trebuie sa schimbe mai mult decat pretul.. mult mai mult. La o adica ei ar trb sa se gandeasca cum sa ma faca pe mine abonatul lor iar pe actuala infrastructa n-o sa ma aiba in vecii vecilor.
Am zis astea deorece consider ca nu sunt singurul in situatia asta, poate cine stie sunt unii care au si net pe niste cabluri asa vechi. Cel putin cand m-am interesat eu de net de la astral mi-au spus clar ca n-o sa stabil deloc serviciul de net( +1 din partea mea)
Era o vreme cand credeam ca o cumparare de catre o corporatie mare din afara insemna un lucru bun.
salut.
C-Zone (RCS&RDS) anunta pe site-ul propriu ca incep instalarile la CATV in Crangasi.
Ati auzit ceva de o reactia a UPC legata de ieftinirea abonamentului?
ploiesteanu
Apr 6 2008, 15:33
In Ploiesti, in zonele unde RDS-ul a cablat de curand si urmeaza sa conecteze doritorii, UPC-ul ieftineste abonamentul TV cu 50 000 dar punand conditia ca abonatul sa semneze un nou contract pe 2 ani cu ei. Concurenta scade pretul.
Nu stiu de ce am impresia dar cred că mă dau de partea lui ploiesteanu.
Pana acu câteva luni chiar am ținut cu UPC mi-a mers bine dar de vreo 2 săptămâni lag lag și iar lag în jocuri online.
Ce păcat că nu am RDS pe aici sau ilink că am auzit lucruri bune și despre ei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.