Fac o gresala daca cumpar macbook 13,3?

goosebumps4

Salut, am la dispozitie cam aprox 39 de mil si as avea posibilitatea sa imi aduc din canada un macbook de 13,3 intel core 2 duo 2.0 GHz, 2 * 1 GB RAM, 160 HDD, cu Leopard-ul instalat. Dilema mea este daca sa fac pasul de la windows la mac os sau daca sa nu-mi iau un laptop "normal" respectv dell inspiron 1501 tot cam lafel cu mac-ul numai ca cu o placa video 8600 GT si de 15,4 inch. Adica pe mine m-a impresionat mult OS-ul si laptop-ul dar stiu sigur ca la cel putin o aplicatie imi va trebui sa bag windows xp: microsoft visual studio (nu deaia da imi trebe la faculta). As dori sa aud niste pareri fondate, nu genu " ce sa iti iei mac, ce sa faci cu el" si acei oameni nici sa nu stie sa-mi spuna un program de pe mac os. Va multumesc ! smile.gif
dacuburebista
QUOTE (goosebumps4 @ Dec 17 2007, 21:19) *
Salut, am la dispozitie cam aprox 39 de mil si as avea posibilitatea sa imi aduc din canada un macbook de 13,3 intel core 2 duo 2.0 GHz, 2 * 1 GB RAM, 160 HDD, cu Leopard-ul instalat. Dilema mea este daca sa fac pasul de la windows la mac os sau daca sa nu-mi iau un laptop "normal" respectv dell inspiron 1501 tot cam lafel cu mac-ul numai ca cu o placa video 8600 GT si de 15,4 inch. Adica pe mine m-a impresionat mult OS-ul si laptop-ul dar stiu sigur ca la cel putin o aplicatie imi va trebui sa bag windows xp: microsoft visual studio (nu deaia da imi trebe la faculta). As dori sa aud niste pareri fondate, nu genu " ce sa iti iei mac, ce sa faci cu el" si acei oameni nici sa nu stie sa-mi spuna un program de pe mac os. Va multumesc ! smile.gif

daca ai nevoie de programul ala, mai bine amina sa-ti iei un mac acuma...

goosebumps4
QUOTE (dacuburebista @ Dec 18 2007, 16:19) *
daca ai nevoie de programul ala, mai bine amina sa-ti iei un mac acuma...

acum am descoperit ca exista crossover cu care pot rula orice program de windows si deci e rezolvata problema cu visual studio. cred ca nu mai ramane decat sa il cumpar smile.gif
floriniaru
QUOTE (goosebumps4 @ Jan 3 2008, 01:30) *
acum am descoperit ca exista crossover cu care pot rula orice program de windows si deci e rezolvata problema cu visual studio. cred ca nu mai ramane decat sa il cumpar smile.gif

He he, nu e numai Crossover, e si Parallels Desktop, e si VMWare Fusion, e si BootCamp. Parerea mea e ca te-ai indragostit de OS X si Mac scrie pe tine. Dar fii atent! Daca ti-l iei din SUA, poti lua, cu aceiasi bani, fratiorul lui mai puternic, de 2,2 GHZ, si cu DVDwriter.
Singurul lucru pe care te sfatuiesc sa-l pui in tara e RAM-ul, cît mai mult. Suma iti ajunge si iti si prisoseste!
beosro
Programele de Windows ti le rezolva Bootcamp, Parallels sau VMWare (chiar f.f.bine) dupa cum ti-a spus si "iaru". Asa incat motivul alegerii laptop-ului trebuie sa fie altul (greutate, indepandenta, aspect, orice altceva ...).
Eu am ales Mac si nu ma mai intorc.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.