Buna
Zilele trecute ma anunta o colega ca e cinvea care doreste neaparat sa vb cu mine,ca tot venit pe la birou in ultimele zile si ca nu vrea sa ii spuna despre ce e vb exact dar ca e vb despre o propunere de afaceri.Eu sunt un tip foarte ocupat si persoana respectiva a insistat sa i se faca o programare insa eu nu lucrez cu programari ..ma rog in cele din urma ajunge la mine omul dupa ce a insistat atat de mult ca mi-a fost mie rusine sa il mai refuz ...Imbracat bine cu convingere se apuca sa imi explice de un sistem extraordinar despre ce oportunitate extraordinara imi ofera el si ce sansa am sa imi schimb viata .ii spun ca sunt multumit de viata mea si ca nu am de gand sa mi-o schimb .insista ca tre sa vin la nush ce prezentare si ca am ocazia sa fac o groaza de bani fara sa muncesc prea mult .Il intreb ce cauta la mine in birou daca sistemul din care face el parte e atat de bun si daca el a facut atat de multi bani .Se pierde nu stie ce sa mai zica dar toarna despre ce idee extraordinara voi auzi .il iau mai tare si aflu ca e vb de amway.ii spun ca nu ma intereseaza ca am studiat in studentie sistemul si mi se pare greoi si de asemenea ca personal consider ca sunt mule moduri mult mai usoare si mai eficiente de a face bani decat de a crea un networking stupid in care sa vand pasta de dinti .el imi spune ca poate ca nu am inteles ,insista se agita imi toarna cum ca ratez sansa vietii mele bla bla .mai rau ca sectele alea care trag de tine sa te converteasca .imi aduc aminte ca o stiu pe una de cativa ani care era foarte convinsa de sistem.o sun de curiozitate sa aflu daca e tot asa de convinsa .ii povestesc pe scurt si o aud cum incepe sa turuie .dupa atatia ani era mai fanatica .il dau pe ala la telefon se iau la cearta intre ei pentru mine .rad ce rad pana il dau pe obsedat afara din birou .
dar ma intreb ce naiba e cu astia frate ? pe ce planeta traiesc ? sunt ca sectantii indoctrinati si robotizati la maxim ...absolut convinsi ca ei detin adevarul asuprem reteta suprema de a face bani .tipa de exemplu de atatia ani in amway si este tot un functionar amarat la stat .un alt prieten de=al meu m-a anuntat ca si pe el l-au contactat .de unde au ei date deastea despre oameni,functii si de unde insistenta asta ?