ionut_jakal
14th December 2007, 09:52
Salutare tuturor!
Am o mica problema. Caut de cateva zile o bucata/foaie de 1-2 maxim 3 mp de tabla de inox de minim 0.7 mm grosime.
Din cate stiu si am cautat prin ofertele magazinelor... la metro praktiker bricostore nu au decat tabla normala, galvanizata si zincata. Unde pot sa gasesc astfel de tabla?
Tabla a fost primul lucru pe care l-am cautat, dar mai caut si cateva suruburi de inox, si o bucata de plexiglas de maxim 1000x1000mm, la grosime nu conteaza prea mult, si o bucata de teava de PVC sau de plexic(de preferat cea de plexic dar iarasi greu de gasit)... si nu stiu daca are prin magazinele enumerate mai sus gasesc...
Cunoasteti astfel de magazine unde au si preturi cat de cat accesibile? Tin sa precizez ca sunt din Ploiesti ca sa nu imi recomandati magazine foarte indepartate.
Poate aveti chiar voi pe acasa astfel de materiale pe acasa ...nu se stie niciodata. biggrin.gif biggrin.gif
Astept parerile voastre.
Neohori
14th December 2007, 17:00
Tabla de inox nu se prea comercializeaza in magazine pt ca se cumpara f rar , necesita multa atentie si scule profesionale pt prelucrare ( sudura , ondulare , indoire , gaurire). Daca era vorba de o dimensiune mai mica i-ti ziceam sa cauti la REMAT ( centru de valorificarea fierului vechi) acolo se poate cumpara la pretul de 3 ron/kg . Sunt firme specializate care vind asa ceva , dar cu manopera cu tot . La noi in Cluj sunt depozite care comercializeaza si tabla foaie , dar este in Cluj
ciocris
20th December 2007, 09:23
QUOTE (ionut_jakal @ Dec 14 2007, 09:52)

Salutare tuturor!
Am o mica problema. Caut de cateva zile o bucata/foaie de 1-2 maxim 3 mp de tabla de inox de minim 0.7 mm grosime.
Din cate stiu si am cautat prin ofertele magazinelor... la metro praktiker bricostore nu au decat tabla normala, galvanizata si zincata. Unde pot sa gasesc astfel de tabla?
Tabla a fost primul lucru pe care l-am cautat, dar mai caut si cateva suruburi de inox, si o bucata de plexiglas de maxim 1000x1000mm, la grosime nu conteaza prea mult, si o bucata de teava de PVC sau de plexic(de preferat cea de plexic dar iarasi greu de gasit)... si nu stiu daca are prin magazinele enumerate mai sus gasesc...
Cunoasteti astfel de magazine unde au si preturi cat de cat accesibile? Tin sa precizez ca sunt din Ploiesti ca sa nu imi recomandati magazine foarte indepartate.
Poate aveti chiar voi pe acasa astfel de materiale pe acasa ...nu se stie niciodata. biggrin.gif biggrin.gif
Astept parerile voastre.
Tabla inox gasiti la ITALINOX http://www.italinoxromania.ro iar plexiglas la MONS MEDIUS http://www.monsmedius.ro/placi.html.
Dan Teodorescu
18th September 2008, 00:34
Si eu caut aceleasi chestii pentru acelasi lucru (hho). Daca te-ai apucat de treaba hai sa ne sfatuim si sa ne ajutam un pic. Si eu lucrez la acelasi lucru ca si tine.
9porti
13th October 2008, 21:02
eu am ghilotina si abkant!
furnizori inox: Metalinox, Italinox...
interimaru
11th December 2008, 23:00
QUOTE (ionut_jakal @ Dec 14 2007, 12:52)

Salutare tuturor!
Astept parerile voastre.
salut,daca mai ai nevoie de plexiglas sau tabla...spune,desi cred ca ai facut rost pana acum.
GoranMortok
5th September 2009, 14:46
CITAT (strelka @ 2nd November 2008, 04:39)

Incearca la Baduc
Si eu incerc sa fac o" celula hho" ,,am fost la Baduc sa caut inox .. am gasit dar nu mai subtire de 2mm.. si nu cred ca este rezsient la coroziune.. daca gasesti undeva te rog sa postezi... multumesc
cornelius1949
4th October 2009, 16:34
Saptamana trecuta am cumparat 2 table inox gr. 0.8 de la Direct-Line Inox. Au o oferta buna si preturi accesibile. Am dat pe o buc. de tabla de 0,8x1000x2000 aprox.190RON. Am nevoie de un sudor in argon. Multumesc!