POLITE ASIGURARI RCA --- A R D A F

danutz_r

Incepand de astazi si pana la sfarsitul anului 2008 sunt agent de asigurari A R D A F ma refer la asigurarile RCA. Daca nu ati incheiat inca o polita RCA va stau la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile dumneavoastra si ma deplasez oriunde in Bucuresti pentru incheierea politelor?

preturile sunt promotionale pana la 15. 01. 2008

asta e oferta: Click pentru a vizualiza atașamentul
danutz_r

Limitele de despăgubire în anul 2008:
• Pentru pagubele materiale produse in unul si același accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate:
150.000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pieței valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Naționala a României
• Pentru vătămări corporale si decese, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial, produse in unul si același accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate:
750.000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pieței valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Naționala a României

danutz_r
wink.gif
... Persoanele fizice pensionate beneficiază de o reducere cu 35% a primelor de asigurare în baza talonului de pensie sau a deciziei de pensionare.

... Persoanele cu deficiențe locomotorii, deținătoare de motocicluri și de autoturisme adaptate infirmității lor, inclusiv cele primite de acestea în folosință, probate cu documente justificative, beneficiază de o reducere cu 50% a primelor de asigurare.
danutz_r
up !!!
oferta valabila wink.gif
eucora
Salut,

Ma intereseaza 3 x RCA: Dacia Logan 1461 cmc, Renault Megane 1461 cmc, Renault Kangoo 1870 cmc
Persoana juridica, un an.

Cat poti de repede, zona Baicului, Electronica Industriala.
info@eucora.ro
giksy
faceti-va rca la ardaf dar sa nu va impinga pacatu sa va faceti casco la ei, e mai greu decat daca ti-o faci cu banii tai, cel putin in galati; serviciile sunt de cea mai joasa calitate, la biroul despagubiri dai de doi pensionari (fosti securisti cred eu) cu care nu te poti impaca nici daca accidentu are loc in fata lor.
gibanu
Poate cineva sa-mi rasunda la o problema din a carei cauza nici sa dorm nu mai pot ?
Pe scurt,in urma unui accident,in care nu am fost vinovat,masina mea[audi /2001],a iesit sifonata rau.
Ambele usi pe stanga,prag stanga si stalp stinga deteriorate.Dupa constatarile politiei,am primit copia asigurarii de la vinovat,dovada de reparatie,iar cu acestea m-am prezentat la sediul ARDAF Pitesi unde mi s-a deschis dosarul,ce arata cam asa ;
-usile - inlocuire,
-prag si stalp - reparare
Pana aici toate bune,dar tot de aici incepe scandalu:
O data ajuns la atelierul celor de la Audi Pitesti,aici s-a constatat ca si pragul trebuie schimbat neaparat,fiind prea deteriorat.
Consultand si alti tinichigii,la aceeasi concluzie s-a ajuns - pragul neaparat inlocuit.
Chemand din nou pe cei de la ARDAF,acestia nici nu vor sa auda de inlocuirea pragului,sustinand ca ei platesc doar repararea lui.Daca vreau sa schimb pragul sa o fac pe cheltuiala mea.
Inainte de accident masina era impecabila din toate punctele de vedere.
Ce pot sa fac eu in cazul asta????????????????????????????????????????????

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.