jurnalista de la realitatea, lesby?=da/nu

zibstefan

"Ultima oră este un talk-show politic prezentat de luni până vineri de Andrei Gheorghe. Emisiunea este live, de la 23.00 pâna la 24.00.

În fiecare seară, Andrei Gheorghe și invitatul său permanent, jurnalista Corina Drăgotescu, vor dezbate evenimentele zilei împreună cu actorii politici și sociali ai momentului. " deadtongue.gif
(copy/paste de pe saitu lor)

asa, eu o vad pe individa ca fiind un fel de de laptop de la antena 3,
nu am nimic personal cu ea, nici nu urmaresc emisiunea ei(doar din intamplare) dar din cate am vazut(tunsa scurt, atitudine..) cred ca e pe dos biggrin.gif

Click pentru a vizualiza atașamentul
zibstefan
ce chestie, eu nu pot vota la chestionaru meu...

P.S. in poza e aia din stanga tongue.gif

LoveDemon
?
Nemo1
Ia auzi la zibstefan un alt mincinos sau prost informat care apare pe acest forum. Si in plus,acest om e incapabil sa faca distinctie intre un jurnalist si analist politic.

Ca sa fie clar pentru toti,Corina Dragotescu este analist politic,cat despre cealalta informatie sunt sigur ca e doar o inventie de a ta.
zibstefan
QUOTE (Nemo1 @ Dec 8 2007, 22:21) *
Ia auzi la zibstefan un alt mincinos sau prost informat care apare pe acest forum. Si in plus,acest om e incapabil sa faca distinctie intre un jurnalist si analist politic.

Ca sa fie clar pentru toti,Corina Dragotescu este analist politic,cat despre cealalta informatie sunt sigur ca e doar o inventie de a ta.

prietene... esti cel mai tare.
te rog intra pe saitu realitatii, ea e prezentata ca fiind jurnalista.
am specificat asta la inceputul topicului, as mai continua aici da imi vine sa ma kc(culc pt tine) clapping.gif bye.gif bash.gif
Nemo1
Nu are rost sa mai intru in discutie cu un om care s-a intors cu fundul in sus.

Acesta a fost ultimul mesaj adresat tie: " Din 2006 Corina Dragotescu este colaborator al Realitatea TV, ca analist politic, si editorialist la „Cotidianul”. "

Sursa:Aici
zibstefan
http://www.realitatea.net/emisiune_181_Ultima-ora.html

in linku tau scrie ca are 2 functii.... wink.gif

romaximusro
inca unu care s-a trezit pe laita din fata casei la barfa. caci nu cred ca intereseaza pe cineva ce inclinatii sexuale are respectiva, ce nr la pantof poarta etc. Oricum e un jurnalist/analist politic mult mai bun ca si cristoiu si ciudatul cu laptop
gtk
pls, aici nu e fun! nono.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.