Incepe importarea masiva de chinezi in Romania

X2theZ

http://www.telegraph.co.uk/opinion/main.jh...2/05/do0506.xml

Influența și controlul total asupra omenirii nu pot deveni cu adevărat active decât atunci când
vom reuși să supervizăm totul. Forțele și puterile însumate de la membrii tuturor organizațiilor
noastre conduc treptat spre această variantă de totalitarism, când libertatea și autonomia unui individ
vor fi sufocate și monitorizate de noi încă de la nașterea ființei (chiar prin implantarea unor cipuri! ?
n.a). Pentru a fi siguri de acest rezultat și pentru a experimenta valabilitatea lui, am inventat ? cu
titlu de experiment ? comunismul. Totuși, am constatat faptul că lipsurile îndelungate, angoasele
oamenilor, precum și cultul personalității, care apărea, fără excepție, la toți șefii de state comuniste,
crea anumite tensiuni și favoriza chiar manifestarea unei viziuni lucide asupra situației la unii membri
ai populației care, în timp, puteau crea surprize neplăcute. Sistemul comunist s-a dovedit
corespunzător doar pentru o anumită perioadă de timp, de câteva zeci de ani. După aceea, însă el a
devenit ineficient și chiar periculos pentru interesele noastre. Când am înțeles aceasta, ne-am decis să
încheiem experimentul și am dat ,,undă verde?? schimbărilor de natură politică. Era necesară crearea
iluziei unui ,,altceva??, dar noi știam deja, cu mult înainte, că nimic nu se poate modifica ,, peste
noapte??. Ne-am așteptat deci la multe convulsii sociale, de mentalitate, de gândire și de scop. Noi
suntem cei care am propagat în mod insidios ideile de bază ale noului statut social, prin diferite
mijloace mass-media, prin intermediul politicienilor și prin crearea constantă a unor noi și noi breșe
în sistemul financiar, mai ales în scopul tensionării relațiilor dintre popor și guvern. Bunăstarea nu
trebuie să se facă simțită la nivel general, dar ea este binevenită la o anumită pătură de oameni
corupți, care ne pot sluji astfel interesele, fără ca ei să aibă nici cea mai mică idee?4
*
Pentru noi, unirea oamenilor în idei și concepte benefice, pozitive, este foarte periculoasă,
deoarece numai atunci masele de oameni devin cu adevărat puternice în acțiunea lor. Acesta este și
motivul pentru care urmărim adeseori să provocăm fragmentarea teritoriilor statale în cât mai multe
etnii, fiecare cu interesele, cultura și credințele ei religioase ale diverselor țări și populații până la
pragul de la care acestea nu mai au forța necesară individualizării; atunci ele devin ușor de controlat
și de asimilat într-o formă unică de guvernământ, care bineînțeles că va fi dirijată de elita noastră
masonică la nivel mondial.
Unul dintre marile obstacole pe care le avem în față și pe care trebuie să le depășim este
reprezentat de tradițiile diferite ale popoarelor și de dorința acestora de a se raporta la ele
. Noi
urmărim să obținem o ,,turmă colectivă de animale?? care acționează în mod automat, căreia îi dai
apă și fân la momente bine stabilite și care te slujesc astfel în mod necondiționat. Pentru aceasta,
după cum îți spuneam, trebuie slăbit filonul tradițiilor strămoșești, trebuie aplatizate și chiar ignorate
adevăratele valori și simboluri populare, trebuie pervertit sufletul și otrăvită simțirea generațiilor
tinere cu idei false, minciuni și cu tentațiile diferitelor vicii; în mare parte am reușit. A fost destul de
ușor în cazul Americii, deoarece ea nu are tradiție îndelungată. [?] Mai puțin vigilenți și ușor de
manipulat, ei servesc practic ca ,, vârf de înaintare?? în planul nostru de cucerire a puterii absolute
la nivel mondial

citat dintr-un document secret masonic
SoOoperstar
Bine ca se da locuri de munca la chinezi, si multi romani stau pe strazi, aiurea. dry.gif

cardinal
pai teoriile conspiratiei sunt reale.
se doreste distrugerea tarii.
X2theZ
QUOTE (cardinal @ Dec 8 2007, 03:09) *
pai teoriile conspiratiei sunt reale.
se doreste distrugerea tarii.

eu stiu asta dar sunt multi care le iau in ras si incearca sa-i discrediteze pe cei vorbesc despre aceste masinatiuni, facandu-i paranoici si in multe alte feluri....dar aceasta strategie este un mod caracteristic de discreditare cu care opereaza aceste organizatii secrete ..

citez :

Noi știm că deja sunt mulți, îndeosebi intelectuali, care cunosc cel puțin o parte a
adevărului despre noi și pe care nu-i mai putem minți, dar prin comparație cu restul populației,
care este îndobitocită de sistemul social pe care l-am creat tot noi și mai ales de cel informațional pe
care îl dirijăm aproape în totalitate, aceștia sunt cu adevărat o minoritate. În plus, ei sunt dispersați
și amenințați de avertismentele indirecte pe care noi le trimitem. În această situație, chiar dacă unii
oameni cunosc adevăratele noastre intenții, vor adopta o atitudine pasivă, considerând că sunt lipsiți
de putere, de avânt, de posibilitatea de a acționa în mod eficient. Ei adoptă atunci varianta victimei
care se lamentează: ?Știu, dar ce pot să fac? Ce putem noi să facem? Suntem legați de mâini și de
picioare. Suntem controlați și supravegheați în tot ceea ce facem. Nu cred că mai avem vreo șansă?.
În acest fel, un segment important al populației care ar putea să ne provoace mari greutăți și
probleme a depus deja armele înainte de a începe lupta. 1
*
Atunci când mai apare totuși cineva care urmărește să ne atace și să prezinte realitatea
acțiunile noastre celor care nu o cunosc, avem multiple mijloace de ,,liniștire? a lui. Replicile noastre
sunt atunci bine gândite și au la bază o fină cunoaștere a psihologiei umane. Ele încep aproape
totdeauna prin lansarea unei știri false, negative, despre acea persoană, pentru că după cum îți
spuneam, controlăm foarte bine sectorul de difuzare a informației prin mass-media. Să presupunem că
știrea apare în câteva ziare, care sunt distribuite în toată țara. Cititorii află în acest fel despre acea
știre falsă, care este negativă. Chiar dacă a doua zi sau în zilele următoare aceasta este vehement
contrazisă sau chiar dacă apare o dezmințire, faptul a fost deja consumat. În primul rând, nu este
deloc obligatoriu ca cel care a citit știrea falsă să mai citească a doua zi și dezmințirea, rămânînd în
acest fel cu o idee negativă despre persoana respectivă, chiar dacă acea idee este falsă. În al doilea
rând, noi trebuie să speculăm cât mai mult tendința vicioasă a omului contemporan de a se orienta
mai mereu spre știri senzaționale care au un pronunțat caracter negativ. Cunoaștem prea bine
influența unor astfel de sugestii negative sau impactul lor teribil asupra naturii emoționale a omului.
Ramunc
S-a mai spus, dar trebuie repetat: teoria 'deficitului de forta de munca' e minciuna curata, nu exista asemenea deficit, sunt o gramada de indivizi care ard gazul în România.

În realitate patronii tradatori de tara vor mâna de lucru ieftina si de aceea vor sa aduca chinezi.

Sa speram ca cei spalati la creier, cum sunt si pe acest forum, se vor trezi si vor întelege ca România trebuie sa ramâna româneasca, de sa devina un Babilon.
terratec
Pai e simplu, boicotam produsele sau serviciile patronilor care aduc chinezi sau indieni.
Dar daca cumparam de la ei pe motiv ca e mai iefti... nu-i bine.
Ramunc
Sa ne gândim ce a însemnat aducerea tiganilor de catre voievozii români, deoarece o parte din tigani nu au ajuns prin migratie în România ci adusi din sudul Dunarii de catre voievozi.

cardinal
trebuie o combinatie de legi, patriotism, boicot. adica tot arsenalul smile.gif
Ramunc
Din comentariile la articolul din Telegraph se vede ca oamenii simpli din Marea Britanie (si din restul Europei) s-au saturat de minciunile aliantei mafiote între politicieni, afaceristi si masoni:

The idea that we need continual immigration for economic growth has been blown out of the water. Our economy grew during Thatchers time when the UK population shrank overall. What quality of life will the next generation have with the overcrowding and social control needed to keep these stupid economic theories going?
Posted by Jim Norwood on December 5, 2007 5:25 PM
Report this comment

Anothe lie to justify mass immigration.
If employers paid proper wages more people would be available to work,any country has a lot of people who are unemployed or do precarious jobs.
Then there is mechanisation,many tasks now can be delegated to robots.

Posted by giuseppe de santis on December 5, 2007 4:05 PM
Report this comment

I remember when the white heat of technology (another Labout catch-word) was going to save us all from work. Robots were going to even do the ironing while we, pampered Brits, lived a life of luxury on the bach and golf course.

Whatever happend to that dream? Why do we need so muchy foreign labour when many Brits can't even find a job? Something is wrong somewhere.

Even worse is the hypocrisy that drives our policies of overseas recruitment. By encouraging migrants to come to Britain, we are denuding third world countries of their best. So not only is the British identity damaged but untold economic harm is done to poorer nations.

Thank you Labour for in then years undoing the work of thousands. I think, though, I preferred Harold Wilson's vision of white hot technology.
Posted by Adrian Gilbert on December 5, 2007 3:28 PM
Report this comment

Do we want Europe's children to live in the future as Europeans have always done, sovereign in their own homelands?

Or do we want them to slowly suicide through the decadence of economism and liberalism, and be race-replaced by uninvited alien peoples?

This is the great existential question of our age. It goes unacknowledged and unanswered in the mainstream media. The media that DO address the Question, of course, are to be found only on the internet, way out in the demonised badlands of the supposed "far right".

Morally, the world has been turned upside down. To intellectualise the survival of European Man, as my blog does, is to be worthy only of contempt. How did this come to pass? How did the continuity of our own people come to be immoral, and a matter of such sublime unimportance that a strawberry crop or cockles for lunch outweighs everything else?

How, in particular, did an extreme neo-Marxist interpretation of love of kind among our peoples - something considered normal everywhere else in the world - come to be "fascism" and "racism" here?
Posted by Guessedworker on December 5, 2007 12:33 PM
Report this comment

Doesn't anyone see that this is a never ending circle? We only need more labour because we import a lot of people: new roads, schools, hospitals, houses... but this comes to a very high cost not only to us but also to them. Moving people constantly in great numbers across the globe can't be the answer! It has never been and it will never be! Factories move abroad, their people move here, they import other people to do the work. If this is not maddness than I don't know what it is! And look at the terrible problems caused all over the world... Why not aim for less population, less growth and more happiness.......................
Posted by Francisca on December 5, 2007 11:36 AM
Report this comment

What an unreal sentence is: ‘In western Europe it is easy to be smug. After all, the UK is among the favourite destinations for those workers whose flight leaves their central European homes so short-staffed.’

I am sorry, but ‘smugness’ is the last thing this situation induces in me. I would have written: ‘In Britain it is easy to be appalled at the crisis facing us in terms of pressure on public services, loss of national identity, and how the heck we will fit a predicted 109 million population into the UK and onto its roads by 2081.’

However much FEF would like Gordon to solve our, and the Romanians’, problem by 'sending them back', it won’t be allowed to happen (even in the unlikely event that Labour would do it) thanks to our EU membership. The least we can do is to stop everyone from outside the EU coming here, and stop Turkey joining. Better still we could leave, and then really start to sort out our problems.

Posted by Alan E. on December 5, 2007 10:55 AM
Report this comment

Throughout our history and indeed that of Europe a decrease in the working population either by war or pestilence has led to a demand for higher wages by those able to work. The ‘solution’ as far as employers was concerned to invent and innovate; the creation of machines and better working practices.
Given the inexorable advance of modern day technology our Victorian or even Tudor ancestors would have invented machines to allow five semi-skilled workers to do the work of a 100 immigrant machinists fruit pickers or whatever and modified the plant to make harvesting easier.

The only reason we are failing to invent and innovate is the supply of cheap migrant labour; although I harbour a strong suspicion this is a convenient smokescreen for uncontrolled immigration into the UK
Time and again we are fed the canard that we need immigrants to pay taxes to look after an aging population.
We had, when Nu Labour come into office, an economic growth rate of 3%. This would together with tight financial controls and getting our economically inactive but able to work population back to work not only pay for the care of our elderly but allow our population to gradually decrease to a sustainable level of say 30 million.
As a start we could offer Romania our young NEETS to work for pocket money, which would go some way to helping both economies. Many of these youngsters will be second and third generation immigrants and thus, will like their parents, be hard working, skilled and well educated, unlike our own bone idle, uneducated thick welfare dependent native British. These are the correct stereotypes so loved by the Left I believe.
New machines will be developed over the next few years and together with robotization will reduce the number of jobs suitable for humans drastically.

Many of the Asians who came to work in the Lancashire mills in the 1960s arrived just as the mills closed down and the work moved to the Far East-they are still here never having contributed to UK tax or pension schemes. The same will be true of many of today’s migrants as jobs are transferred abroad.

The problem of an aging population is relatively minor and short term one that we should ride; the ‘solution’ is a disastrous long-term complete mess that will lead to a civil war

Posted by Tom Sedman-Smith on December 5, 2007 10:31 AM
Report this comment

"Millions more workers needed in Europe". Producing what? Surely not consumer goods or even engaged in all that much medium and heavy engineering, or building new cars or ships.

We can't compete on a world stage on labour costs. If Chinese workers find it worth their while to come to Romania for £175 a month in the rag trade - what would they earn making export clothing back home that can easily undercut European prices even after shipping?

Migrants gliding across Europe from the east are unlikely to take up jobs in the white collar invisible earnings sector.

How many unskilled workers do we actually need, and will we EVER see a few of them culled from our indigenous unemployment registers under this government?

I'd take a long hard look at some of this migration. In Spain we now have a massive number of professional thieves from eastern Europe - people who do not live by any other means.
Posted by simon coulter on December 5, 2007 10:28 AM
Report this comment

Britain will get its labour force from the bloated civil service.
Posted by John S, Perthshire on December 5, 2007 9:42 AM
Report this comment

Maybe with our schools turning out high grade chavniks and the country falling in every table apart from ones for drug taking, drinking and teenage pregnancy maybe we should start employing some of those chimps we all viewed on TV the other night pushing buttons. They look quite intelligent compared to some of the morons that roam our streets nowadays. At least they're employable.
Posted by Andy on December 5, 2007 9:40 AM
Report this comment

So we could actually sort out two problems for the price of one. If we sent back all of "our" Romanians we could ease the burden of them in this country, and help their homeland. Go on Gordon do something positive for a change.
Posted by FEF on December 5, 2007 9:10 AM
Report this comment

I suppose that, in a year or two, when the Chinese and other Asiatics
who have moved into Romania, will be eligible to move on to other EEC countries ?
With our open borders policy there is potential for millions more immigrants. Will our housing stock, health services, schools, etc., etc., be able to cope with the influx ? What rates of tax (national & local) will apply to present residents to enable us to provide the usual Benefits to these newcomers ?
Posted by Highgate on December 5, 2007 7:14 AM
Report this comment

Run-down Romanian town? you may want to check again, Sir! that's the most economically developed city in the area and it's just at the beginning.
Posted by Paul on December 5, 2007 6:32 AM
Report this comment

This is a much bigger problem than a labor shortage: this is only the latest installment in the native population collapse of Europe.

The decadent, childless Europe that lives for today only is a social welfare Ponzi scheme that depends on ever-larger numbers of young to pay for the lavish benefits offered to those at the top of the pyramid. But it is so inconvenient to be burdened with children. And with no children, just who will work and pay for this? It would seem that the hope is on the immigrants who will be the new citizens of the Islamic caliphate of Europe.
cardinal

capitalismul insusi e vinovat.
iar religia, imi pare rau sa o spun, este inregimentata lui.

Ramunc
QUOTE (cardinal @ Dec 8 2007, 04:22) *
capitalismul insusi e vinovat.
iar religia, imi pare rau sa o spun, este inregimentata lui.

Nu vad ce are religia cu capitalismul, doar ca islamul se propaga prin migratia economica.
edy_wheazel
Creste importarea masiva de chinezi? Sa fiu pe faza sa cumpar si eu o duzina.
La noi singurii asiatici sunt cei care au boxe in magazine naspa, cu marfa pe masura si care dispar pe capete (falimentu', bata-l vina).
Ramunc
QUOTE (edy_wheazel @ Dec 8 2007, 04:28) *
Creste importarea masiva de chinezi? Sa fiu pe faza sa cumpar si eu o duzina.
La noi singurii asiatici sunt cei care au boxe in magazine naspa, cu marfa pe masura si care dispar pe capete (falimentu', bata-l vina).

Când te-oi trezi cu o colonie de trei mii de chinezi în Baia Mare nu sa mai ai spirit de gluma.
cardinal
unul din pilonii capitalismului este religia.

islamul se propaga tot datorita capitalistilor, cine ii aduce pe imigranti? dornicii de bani !
daca impartirea resurselor ar fi judicioasa, sa ajunga la toata lumea, nu ar fi nevoie de banii islamicilor.
este ca o simbioza, intre capitalisti si straini( inclusiv islamici).
exemplu, patriciu, a luat resursele romanilor (vitale pentru supravietuire!) si le-a dat islamicilor kazahi.
lamurit ?

acum, sa nu crezi ca toti islamicii sunt niste habotnici. cei mai smecheri dintre ei doar se folosesc de religie smile.gif
prostii se bat intre ei, sau li se arata directia, de catre smecherii lor. directia cea mai usor de aratat prostilor este contra crestinilor. adica "aia sunt de vina !".

e ca o propaganda goebbelsiana, islamul fiind un pretext.

le fel cum minoritatile rasiale tipa "discriminare" ca sa mai smulga niste privilegii economice.
edy_wheazel
QUOTE (Ramunc @ Dec 8 2007, 04:36) *
Când te-oi trezi cu o colonie de trei mii de chinezi în Baia Mare nu sa mai ai spirit de gluma.

Sa vina, imi scot credit, deschid croitorie, dau salarii mizere, fac bani. Mentalitatea patronului roman.
cardinal
daca cititi cu atentie, comentariile, ala spune ca "daca chinezii care vin in romania" vor veni maim tarziu peste ei ?
deci apare o distantare intre statele componente ale ue. lipsa de coordonare, se adanceste. ar trebui o politica de imigratie comuna.

acelasi fenomen se intampla intre provinciile canadiene, in care fiecare se plange de imigrantii celorlalte.
alalaltu
Exista destule topicuri cu imigranti. Use search
daniel_85
QUOTE (Ramunc @ Dec 8 2007, 03:22) *
S-a mai spus, dar trebuie repetat: teoria 'deficitului de forta de munca' e minciuna curata, nu exista asemenea deficit, sunt o gramada de indivizi care ard gazul în România.

În realitate patronii tradatori de tara vor mâna de lucru ieftina si de aceea vor sa aduca chinezi.

Sa speram ca cei spalati la creier, cum sunt si pe acest forum, se vor trezi si vor întelege ca România trebuie sa ramâna româneasca, de sa devina un Babilon.

Ai dreptate dar nu trebuie condamnat chinezul amarat care vine aici din disperare ci ticalosii de politicieni si business man's care in loc sa mareasca salariile ca sa se intoarca sau sa ramana romanii in tara ei aduc chinezii sau indieni.

Trebuie sa intelegem ceva foarte important:

Modelul economic pe plan mondial este China.

Nu Germania, Norvegia sau USA!

L.A.Eu de mult timp nu mai cumpar produse ieftine chinezesti, mai bine platesc ceva dublu dar stiu macar ca dau de lucru la cineva aici in Europa.

Deasemeni le evit si pe cele americane ;Nu vreau sa bombardeze civili cu banii mei!
>ficus
QUOTE (Ramunc @ Dec 8 2007, 04:13) *
Din comentariile la articolul din Telegraph se vede ca oamenii simpli din Marea Britanie (si din restul Europei) s-au saturat de minciunile aliantei mafiote între politicieni, afaceristi si masoni

3 entitati? huh.gif
numai biznismanul e indrituit sa negocieze direct, 'celelalte' doua sunt aservite lui, ca mijloc
Mosotti
citat dintr-un document secret masonic

ma cac pe toate documentele secrete masonice de care a auzit toata lumea. use search

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.