romaximusro
5th December 2007, 14:17
Cine stie cam pe unde prin iasi sunt magazine de perdele? Eventual zona alexandru-dacia-gara-pacurari etc. Nu caut magazine superdichisite, ci in care sa gasesc perdele la preturi democratice
solitudes
5th December 2007, 14:19
QUOTE (romaximusro @ Dec 5 2007, 14:17)

Cine stie cam pe unde prin iasi sunt magazine de perdele? Eventual zona alexandru-dacia-gara-pacurari etc. Nu caut magazine superdichisite, ci in care sa gasesc perdele la preturi democratice

era unu pe liniile de tramvai cum mergi de la piata unirii spre teatru .. pe partea drepata , cam pe la mijloc..
sper sa mai fie , ca nu am mai fost de un an pe acolo:)
romaximusro
10th December 2007, 19:57
am rezolvat-o. sper sa ajute si pe altii. am fost mai intai in siraj, atras de ceea ce spunea o cunostinta cum ca gasesti marfa acceptabila la bani putini. Ceea ce nu prea a fost adevarat, multa mizerie pe acolo, marfa putina la ce ma interesa (si de proasta calitate) etc. Cand am vazut asta, am bagat undeva sirajul, m-am dus la un magazin pe care il stiam din vedere (ioana parca se numeste e in parcarea de la minerva in alexandru) si am gasit niste perdele de bucatarie cum imi placeau. si nici nu au fost scumpe 22 lei metru liniar
dilininja
8th December 2008, 13:38
Mi-am luat perdele de pe , am sunat iar un reprezentant s-a deplasat la domiciuliul meu si mi-au aratat materiale , lista de preturi , suuper tare , a venit cu designerul sa imi ofere cea mai buna solutie , cat despre materiale , la cat de multe aveau , nu puteam sa ma hotarasc , oricum o firma care se respecta si v-o recomand cu incredere . in final eu nu am ales decat materialul iar ei au facut toate demersurile necesare ca sa am in 7 zile perdelele si draperiile ca in revista. Au showroom
dacis2
29th December 2008, 10:21
Trimite-mi un PM cu adresa site-ului, te rog.
adris1919
2nd January 2009, 19:15
maximus, te-ai fi dus tu la siraj, insa magazinul de perdele este exact vis-a-vis de siraj. Si nu e unul, sunt vreo 3. Asta pentru cine o mai avea nevoie.
Stima!
Adi.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.