Recomandare carti Marketing si Management
Pagini: 1, 2

cristi33

QUOTE(bertrand @ Aug 3 2004, 08:17)
Irishman, o am eu în format PDF. PM me si stabilim detaliile. Mai am si altele, atât de management, cât si de marketing, pe care ti le pot recomanda. OK?
*

Te rog daca ai cartea ph. kotler managementul marketingului da-mi si mie un mail la girafa@mymail.ro
cristi33
QUOTE(Irishman @ Dec 28 2004, 12:44)
Verifica mail-ul
*

ambele fisiere sunt corupte si nu pot fi deschise. dar in orice caz daca poti sa mi le trmiti la cristi33@myx.net as ramane dator

gionipopa
QUOTE(Irishman @ Dec 28 2004, 12:44) *
Verifica mail-ul

Salut. Sunt Gioni. Am incercat sa descarc cartea lui kotler dar nu am putut. Ai putea sa ma ajuti? Multumesc!
Reynolds
salut.poate careva sa-mi trimita si mie pdf-urile?multumesc anticipat.....elclassicco@yahoo.com
JJOne
Pe-aici nu e valabila legea copyright-ului? Sau la Kotler nu se pune, ca ala are bani destui?
dyanachucky
Buna ziua tuturor!!!
Am sie u nevoie de carte urgent...am un examen si in 2 saptamani trebuie sa o stiu ca pe rugaciune....va rog din suflet, trimiteti-mi si mie la dyanachucky@yahoo.com ........multumesc!!! kisstogether.gif smile.gif rolleyes.gif worthy.gif
crazydana
QUOTE (Irishman @ Dec 28 2004, 13:44) *
Verifica mail-ul

\

sluty, creau si eu pdf urile ale lui kotler va rog mult, ca cele care sunt atasate pe forum nu se deschid........crazy_dana16@yahoo.com:p ms mult si raman datoare

Akomar
Si eu vreau macar Philip Kotler - Marketing Management ca pdf. Problema e ca tipul a deschis topicul in 2004, am incercat sa-i contactez si pe cei care si-au lasat adresele de mail pe pagina asta, dar nu am primit nici un raspuns.
Daca totusi mai are cineva cartea, sa ne faca si noua un pustiu de bine...
snakekaa
Am pdf-ul: Kotler Philip - Marketing Insights from A to Z.
Daca il vrei, ti-l pot trimite...
Mariss

QUOTE (Irishman @ Dec 28 2004, 12:43) *
Verifica mail-ul

Daca se mai poate, as dori si eu cel putin cartea lui Kotler in format pdf :Marketing Management. Multumesc anticipat!ID-ul meu: maricos_201105

QUOTE (snakekaa @ Sep 11 2008, 15:49) *
Am pdf-ul: Kotler Philip - Marketing Insights from A to Z.
Daca il vrei, ti-l pot trimite...

Saakekaa, se poate sa imi trimiti si mie cartea lui Kotler?ID-ul meu: maricos_201105...Multumesc anticipat!
dyanachucky
Buna te-as ruga sa imi trimiti si mie cartea daca o ai in format electronic....multumesc frumos!! dyanachucky este id-ul meu
mufa
Cărțile se mai și cumpără!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.