honda civic coupe1.7 ES sau bmw 316ti

felyx

Am de ales intre cele doua masini, ambele fabricate in 2004 si aduse din germania. Ce ma sfatuiti?
badegheo
QUOTE (felyx @ Dec 3 2007, 19:40) *
Am de ales intre cele doua masini, ambele fabricate in 2004 si aduse din germania. Ce ma sfatuiti?

honda e mult mai fiabila...bmw e mai practica si mai frumoasa...depinde si ce vrei sa faci cu ele....

bmw e 4 usi?

felyx
QUOTE (badegheo @ Dec 3 2007, 21:38) *
bmw e 4 usi?

ambele sunt cu 2 usi, BMW-ul e o idee mai ieftin. honda e sedan si nu prea gasesc informatii despre ea.
badegheo
QUOTE (felyx @ Dec 3 2007, 21:54) *
ambele sunt cu 2 usi, BMW-ul e o idee mai ieftin. honda e sedan si nu prea gasesc informatii despre ea.

pai ce buget ai baiatule?
felyx
QUOTE (badegheo @ Dec 3 2007, 21:59) *
pai ce buget ai baiatule?

cam 10-11000...
badegheo
QUOTE (felyx @ Dec 3 2007, 22:10) *
cam 10-11000...

hmmm...si vrei sport si de tunarit presupun....daca e asa mergi pe mana japoneza....e mai cu fler la tunarit...e mai fiabila...insa sincer nu stiu cum stau treburile cu honda prin europa...

bmw e si mai probabil sa se strice...e si mai sscum la o reparatie...nush...intra pe net si vezi care iti place mai mult din ele...daca vrei sa faci comparatie exista site uri de review ri...sau mai simplu cauti pe youtube ca gasesti sigur

felyx
QUOTE (badegheo @ Dec 3 2007, 23:18) *
hmmm...si vrei sport si de tunarit presupun....daca e asa mergi pe mana japoneza....e mai cu fler la tunarit...e mai fiabila...insa sincer nu stiu cum stau treburile cu honda prin europa...

bmw e si mai probabil sa se strice...e si mai sscum la o reparatie...nush...intra pe net si vezi care iti place mai mult din ele...daca vrei sa faci comparatie exista site uri de review ri...sau mai simplu cauti pe youtube ca gasesti sigur

mersi badegheo.
nu vreau neaparat masina de tunarit...vreau una fiabila, iar amicul meu din germania mi-a rcomandat la banii astia honda. mie mi-ar placea mai mult bmw-ul, ca design si dotari mi se pare mai ok decat honda...ca sa nu mai vorbim ca e mai bun si ca pret.

AlexIP
316 daca e E46 coupe si nu compact e mult mai frumoasa ca Civicul 2004. wink.gif
felyx
Pana la urma cred ca pica bmw-ul. Dupa indelungi cautari, am gasit inca doua variante care mie mi se par demne de luat in seama: Toyota Corolla si Mazda 3, ambele 2005 si hatcback. Greu e sa ma hotarasc, mai ales ca trebuie s-o fac pana maine seara.
pimp

QUOTE (AlexIP @ Dec 7 2007, 07:10) *
316 daca e E46 coupe si nu compact e mult mai frumoasa ca Civicul 2004. wink.gif

el se refera la Civic Coupe, adica modelul american nu ala european Hatch, care arata foarte bine chiar daca nu as pune-o deloc in aceeasi liga cu seria 3, compact sau coupe.

Fiind modelul american s-ar putea sa ai ceva probleme cu piesele mai ales daca te lovesti. Deci as zice mai bine ia ceva care s-a vandut si in Ro decat daca n-ai a doua masina.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.