Intrebare Oscommerce!

Alecsxus

Salutare la toata lumea...presupun ca impatimitzii de sourceforge si freshmeat.net cu sigurantza ca stiu de super-cunoscutul OsCommerce un super shop care este free pe net!
Faza este in felul urmator....
Eu am reusit sa il cam modific si sa il fac functional pt mine si tot tacamul....dar am cateva mici probleme...cum ar fii securizarea sectiunii cu ADMIN(adika sa existe posibilitatea punerii o parola pe partea aceea de admin)...in rest e cam totu ok....

Oricum chiar cu ocazia asta ash vrea sa propun deschiderea unei noi sectii pe Softpedia despre Php...este adevarat ca este si pe php.ro dar ma gandeam ca nici aici nu ar strica...oricum 10x

See YA
irinaart
Ma puteti ajuta cu urmatoare aproblema, please. Am luat un oscommerce, dar vreau ca descrierea produsului sa apara si-n link ca html. Stie cineva cum?? Eu am luat ceva de la ei de pe pagina, gen "allcategories", dar nu merge, imi da o eroare.
Multumesc anticipat

TheNutz
QUOTE(Alecsxus2007 @ Jul 28 2004, 16:39) *
Oricum chiar cu ocazia asta ash vrea sa propun deschiderea unei noi sectii pe Softpedia despre Php...

asta ce e? http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=74
deadtongue.gif
DarkDog
QUOTE(TheNutz @ Jan 10 2006, 20:16) *

postul e din iulie...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.