Problema instalare Placa Video Radeon 1200 pe XP

mrflat

Imi cer scuze in cazul in care nu am nimerit locul in care sa scriu acest topic.

Salut,

Am un Notebook Amilo Pa 2510, are placa video Ati Radeon X1200, l-am cumparat cu sistem de operare Windows Vista, dar nu am primit CD cu drivere. Nu mi-a placut cum merge, asa ca am instalat Windows Xp pe el, am gasit toate driver-ele pe net, le-am instalat, cu exceptia celui de la placa video.

Am intrat pe pagina de download a producatorului placii video, am selectat driverul pentru xp, dar la instalare imi da eroare, asa cum este in atasamentul acestui mesaj.

Daca aveti o solutie va rog sa-mi ziceti si mie

Multumesc
queensoft
Nu e ala driverul. Mai incearca alt model. Sper ca ai luat si .Net Framework, altefl nu-ti merge ati control center sau cum se numeste ala.
Sau mult mia bine cauta cu gugle omega drivers. NU mai are nevoie de framework si spune clar care-ti trebuie.

mrflat
QUOTE (queensoft @ Nov 27 2007, 21:38) *
Nu e ala driverul. Mai incearca alt model. Sper ca ai luat si .Net Framework, altefl nu-ti merge ati control center sau cum se numeste ala.
Sau mult mia bine cauta cu gugle omega drivers. NU mai are nevoie de framework si spune clar care-ti trebuie.

Ala e driverul, am intrat pe omega drivers, dar nu s-a rezolvat prob, se pare ca placa video n-a fost testata de producatori laptopului pe xp, asa ca am sa trec inapoi pe vista, merci oricum.

bye, nevedm cand ne intalnim wink.gif
pitt4bull83
Am avut exact aceashi belea cu exact acelashi model dar am rezolvat`o datorita unor super kewl tipi care stiu mai multe despre calculatoare decat probabil stim noi despre noi insine. Uite aici linku unde gasesti exact ceea ce ai de facut shi are sa mearga 100%:

http://www.driverheaven.net/mobility-radeo...-softwares.html

Citeste tot de jos in sus ca sa stii exact ce ai de facut.

P.S. Am ramas mut cand am vazut forumul ala shi mai ales cand am vazut ca functioneaza.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.