HP Photosmart C4280
Pagini: 1, 2

Maresalul

Salut!

Am și eu o imprimantă HP Photosmart C4280 și aș dori să mă ocup personal de reumplerea cartușelor.
Cartușele admise de această imprimantă:
negru
HP 350; HP 350XL
color
HP 351; HP 351XL
photo
HP 348
Fac precizarea că nu mă interesează cartușul photo.
Am printat pozele fără acest cartuș și am ajuns la concluzia că mă pot lipsi de investiția asta!

Întrebarea mea e legată de refill-ul cartușului negru și a celui tricolor.
Ce tip de cerneală îmi trebuie pentru ele?
Am căutat pe net dar nu am găsit nimic compatibil pentru ele.
Mai exact, am găsit doar pentru două din culori dar se vindeau la sticle de 1000 ml și nu se merită!
M-ar interesa seturi de refill cu capacități de până la 250 ml.

Cu respect,
inside-power
Poti lua cerneala normala si o sa iese bine .
Cu respect , Inside

Maresalul
QUOTE (inside-power @ Nov 27 2007, 11:56) *
Poti lua cerneala normala si o sa iese bine .
Cu respect , Inside

Cum adică normală?
mediatec
QUOTE (Maresalul @ Nov 27 2007, 19:34) *
Cum adică normală?

Normala, adica cerneala de hp. In sensul ca HP CB335 (No.350) si HP CB337 (No.351) se pot refilla negrul cu cerneala pt Refill negru pentru hp 15/20/29/45 si color cu cerneala pt hp 23/41/78... etc.

Mai exact, link catre produs http://www.mediatec.ro/mt_main.php?st=1&am...&tip=inkjet
Vezi acolo cerneala vrac. Uita kit-ul, pt ca soclurile din el sunt pt alte dimensiuni decat 350 si 351 ale tale.

Au si discutii pe tema, in special refill, http://www.mediatec.ro/phpBB2/index.php

Te descurci tu smile.gif.
Maresalul
QUOTE (mediatec @ Nov 28 2007, 16:12) *
Normala, adica cerneala de hp. In sensul ca HP CB335 (No.350) si HP CB337 (No.351) se pot refilla negrul cu cerneala pt Refill negru pentru hp 15/20/29/45 si color cu cerneala pt hp 23/41/78... etc.

Mai exact, link catre produs http://www.mediatec.ro/mt_main.php?st=1&am...&tip=inkjet
Vezi acolo cerneala vrac. Uita kit-ul, pt ca soclurile din el sunt pt alte dimensiuni decat 350 si 351 ale tale.

Au si discutii pe tema, in special refill, http://www.mediatec.ro/phpBB2/index.php

Te descurci tu smile.gif.

Măi, nu am găsit nimic care să spună că ar fi compatibil cu cartușele mele! Nici măcar modelul imprimantei nu a apare în link-urile astea!
Chiar nu e nimeni care a refill-at acest tip de cartușe?
E clar că nu se găsește kitt de refill pentru HP 350, dar cred că sunt alt kitt-uri care se potrivesc la ele (atât ca suport cât și ca cerneală).
La cel tricolor cred că am găsit ceva dar tot nu sunt sigur de kitt.
....
Eu am cartușele de 5 ml cu care am cumpărat imprimanta.
Trebuie musai să cumpăr cartușele XL pentru că astea de 5 ml nu prea se merită.
În schimb, sunt numai bune ca să exersez refill-area cu ele.
Le stric, dă-le dracului...dar nici nu pot să bag toate tâmpeniile în ele ca să stric imprimanta!
sonic2007
sal
am luat si eu o imprimanta hp c 4280

a reusit cineva pana la urma sa umple singur cartusele si daca da cu ce kit de refill si cu ce tip de cerneala
bitboc
QUOTE (sonic2007 @ Jan 10 2008, 12:38) *
sal
am luat si eu o imprimanta hp c 4280

a reusit cineva pana la urma sa umple singur cartusele si daca da cu ce kit de refill si cu ce tip de cerneala

Am un HP 4280 si am incarcat cartusele de nenumarate ori: folosesc cerneala neagra pentru cartuse 8756, 8767, 9351, 9362 (asa scrie pe sticluta) si merge super. Cerneala color bag de Canon (mi-a mai ramas prin casa) si la fel merge super! Dupa ce o termin voi trece pe cerneala pentru HP! Cred ca merg umplute cu orice fel de cerneala, cu conditia sa se listeze si sa nu apuce sa se usuce: eu listez zilnic si nu am probleme de 4 luni de cand o am! Oricum prea mare diferenta intre cernelurile vrac de pe piata nu exista: cred ca le schimba doar eticheta. NU trebuie kit de refill:e de ajuns doar o seringa! Se deslipeste eticheta de pe partea superioara si se introduce cerneala prin cele 3 gauri pentru cel negru.La cel color atentie sa nu incurcati culorile: fiecare gaura este pentru o culoare (3 gauri - 3 culori).

sonic2007
QUOTE (bitboc @ Jan 18 2008, 21:45) *
Am un HP 4280 si am incarcat cartusele de nenumarate ori: folosesc cerneala neagra pentru cartuse 8756, 8767, 9351, 9362 (asa scrie pe sticluta) si merge super. Cerneala color bag de Canon (mi-a mai ramas prin casa) si la fel merge super! Dupa ce o termin voi trece pe cerneala pentru HP! Cred ca merg umplute cu orice fel de cerneala, cu conditia sa se listeze si sa nu apuce sa se usuce: eu listez zilnic si nu am probleme de 4 luni de cand o am! Oricum prea mare diferenta intre cernelurile vrac de pe piata nu exista: cred ca le schimba doar eticheta. NU trebuie kit de refill:e de ajuns doar o seringa! Se deslipeste eticheta de pe partea superioara si se introduce cerneala prin cele 3 gauri pentru cel negru.La cel color atentie sa nu incurcati culorile: fiecare gaura este pentru o culoare (3 gauri - 3 culori).

multumesc de informatii am reincarcat si eu si merge bine.
la tine dupa ce reincarci iti mai indica ink level?
tudorz
am si eu o problema la scanare : scaneaza pe fond gri; este o problema de soft sau nu am facut setarile cum trebuie?
simiop

am mai vazut la cineva...cred ca e de soft.
Leader
Salutare,

Tocmai am achizitionat si eu o astfel de imprimanta si dupa cateva foi scoase, in principiu sunt multumit de ea.

Va rog sa imi explicati si mie cum se face prima oara refill. Trebuie gaurit cartusul? Pe unde se baga cerneala? La color cum se refileaza?

Astept un raspuns de la cineva care a facut si i-a reusit.

Numai bine!
copilutz_demonash
Salut!
Si eu am o imprimanta HP C4280.
Am luat un kit de refill de la ink-mate pentru hp.
Am incarcat dupa instructiuni.
La prima incercare a scos in dungi...
Dupa mai multe incercari am observat ca nu mai scoate galbenul(si cu siguranta nu le-am amestecat... le-am verificat inainte- am tras putin cu seringa sa vad ce culoare e)
Acum scoate verde in loc de galben dar nu mai scoate dungile.
Nu-mi dau seama cum as putea sa-i dau din soft cum ca am "schimbat" cartusul.
vyra
Ca sa nu mai deschid alt topic, am postat aici.

Problema mea este urmatoarea: Am incarcat cartusul negru, la hp photosmart c4280, si primele 2 zile a mers. Acum, dupa 2 zile, cand deschid imprimanta imi scrie pe ecranu' de la imprimanta: "Print Cartidge missing or not detected". L-am scos, l-am bagat, l-am sters dar tot nimic. Vreau sa mentionez ca daca daca dau sa scoata o pagina de test din soft-ul imprimantei, scoate foarte bine. Dar nu-mi dau seama de ce nu mrge. Ajutati-ma va rog mult!
costas219
Am incarcat si eu cartusul negru la aceasta imprimanta cu un kit Inktec HPI-5074T si aceeasi problema am avut. Am scos imprimanta din priza, am asteptat cateva secunde si apoi am bagat stecherul in priza iar eroarea a disparut, acum printeaza perfect. Daca printez o pagina de test la pozitia 67 este un contor (LOI= x) unde x cred ca sunt nr de pagini care mai pot fii printate. Acesta a ajuns la 0 iar apoi a resetat la 1000, am citit aici http://www.alotofthings.com/viartshop/arti...?category_id=57 (nu mai stiu in ce articol) ca imprimantele HP ar distruge cartusele dupa un numar de pagini printate chiar daca cartusul functioneaza perfect.
dinoxxl
Salut tuturor eu am un HP C4180 de aproximariv un an de zile merge foarte bine am gasit kit de reincarcare cu aproximativ 35 lei si ajunge cam la 10 incarcari am scos peste 1500 pagini dar la ultima incarcare nu mai recunoaste cartusul amida EROARE "scoateti si verificati cartusul din suportul drept" am tot incercat lam scos lam sters dar tot nul recunoaste cred ca trebuie schimbat.Ma poate ajuta cineva
dinoxxl
QUOTE (vyra @ Mar 31 2008, 19:59) *
Ca sa nu mai deschid alt topic, am postat aici.

Problema mea este urmatoarea: Am incarcat cartusul negru, la hp photosmart c4280, si primele 2 zile a mers. Acum, dupa 2 zile, cand deschid imprimanta imi scrie pe ecranu' de la imprimanta: "Print Cartidge missing or not detected". L-am scos, l-am bagat, l-am sters dar tot nimic. Vreau sa mentionez ca daca daca dau sa scoata o pagina de test din soft-ul imprimantei, scoate foarte bine. Dar nu-mi dau seama de ce nu mrge. Ajutati-ma va rog mult!

incearca sa lasi imprimanta scoasa din priza citeva ore la mine asa a functionat eroarea ca mia dato sa sters
vmtopan
QUOTE (bitboc @ Jan 18 2008, 21:45) *

am dezlipit si eu eticheta de pe cartusul negru in incercarea de a-l reumple, dar, eu am descoperit 5 (cinci) gauri in loc de cele 3 de care zici tu!!! cum sa procedez?
biskuitul
Daca printez o pagina de test la pozitia 67 este un contor (LOI= x) unde x cred ca sunt nr de pagini care mai pot fii printate. Acesta a ajuns la 0 iar apoi a resetat la 1000

Cum faci asta?
pedro77ro
Daca are cineva o poza pt. cartusul tricolor 351 unde sunt indicate gaurile si culorile care corespund acestora, il rog sa ne arate si noua celor care vrem sa ne ocupam personal de reumplerea cartusului.
Multumesc anticipat.
Neohori
Pentru a afla corespondentul culoare / gaura se ia o bucata servetel impaturat in 2-3 sau hirtie igienica si se pune capul de scriere pe el , capul va lasa imprimata fiecare culoare pe hirtie si astfel vei elucida foarte simplu care gaura carei culori corespunde smile.gif
numai bine
adyyy
am si eu o problema, fac refill acasa la cartusul negru la aceiasi imprimanta si intampin cateva probleme. La inceput stropeste putin si trage foile goale sau sterse. Isi revine daca il las in pace o zi cam. Insa de data asta dupa 2-3 zile da din nou semne de "gol". Am cartusul original, incarcat de 2 ori. Cati ml pot baga maxim ? cam care ar fi problema?
Neohori
Cartusul a fost lasat sa se goleasca la maxim inainte de a i se face refil si s-a defectat . Cumpara unul nou si cind da semne de oboseala incarca-l . Cartusul are 14 ml la maxim dar nu trebuie incarcat la maxim , bagi 6-8 ml cu o seringa mai des dar mai sigur .
numai bine
SuperDuper
Instructiuni de incarcare:
http://www.printcountry.com/how_to.asp
La imprimantele HP, capetele de printare sunt niste rezistente microscopice care fac cerneala sa se vaporizeze instantaneu, aruncad un strop pe hartie. La reincarcarea cartusului, rezistetele alea sunt folosite mut peste durata lor nomala de functionare, personal nu am reusit sa folosesc capul respectiv de mai mult de 5 ori daca era original HP sau 2 ori daca era no-name.
Cerneala de reincarcare de multe ori este de proasta calitate, se manjeste foaia dupa printare de parca nu s-a uscat instantaneu, se decoloreaza in 7 zile, se depune pe microrezitente si scurteaza durata capului si mai mult... ma rog chestii de genul asta.
clau13
a reusit cineva sa reseteze ink level-ul la cartusul 350???
licurici_mari
Am si eu o imprimanta hp 4280 si dupa ce am incarcat a 3-ia oara cartusul negru nu il mai recunoaste imprimanta,poate sa ma ajute cineva cu o solutie sa nu-mi cumpar alt cartus!!

Mutumesc!!!;)
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.