Acoperire Digi.Tel
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Konte

treceti DOAR orasele in care ati gasit acoperire RO-05
Cu exceptia:
Oradea,
Bucuresti,
Constanta,
Timisoara,
unde stim deja ca are
De mentionat si rute importnate in genul DNx de la Km a la Km B, sau imprejurimi orase, este clar ca dca acopera un oras, il acopera peste tot
adrian81
Brasov
Cluj,
Arad,
Marghita,
Beius,
Alesd

Pe ruta Oradea-Cluj are aproape in totalitate. Eu am testat din tren si cat timp eram aproape de sosea aveam semnal si am vorbit(cei care stiu pana in Vadu Crisului inclusiv inainte de a intra in munti). La fel am vorbit din Brasov, Cluj si Bucuresti.

burgher
Pe ruta Oradea-Cluj am prins si eu pana in Vad, si de asemenea un prieten a avut semnal pe Piatra Craiului. Intre Piatra si Cluj nu stiu daca este semnal.
gabimax
Iasi
Nu stiu in afara orasului.
dinamicdesign
craiova
CrzdmnD
QUOTE (burgher @ Nov 27 2007, 08:20) *
Pe ruta Oradea-Cluj am prins si eu pana in Vad, si de asemenea un prieten a avut semnal pe Piatra Craiului. Intre Piatra si Cluj nu stiu daca este semnal.

Sus pe munte?
alinushi
Pitesti.

burgher
CrzdmnD - da, sus pe munte.
CrzdmnD
fain domle smile.gif
burgher

Un user posta pe un alt topic - se pare ca este semnal pe E671 intre Tm si Ar, cu o mica intrerupere.
the_angel
QUOTE (burgher @ Nov 29 2007, 11:12) *
Un user posta pe un alt topic - se pare ca este semnal pe E671 intre Tm si Ar, cu o mica intrerupere.

in severin , nu stiti daca are acoperire??
allias
am avut acoperire si in statiunile neptun-olimp,costinesti.mangalia.

stiti cumva daca are acoperire si in tulcea?
cypryan
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Si aici la BACAU e semnal RDS si din cate am inteles se impart si telefoane mobile gratis celor abonati la rds,e adevarat?
daniel28
QUOTE (cypryan @ Dec 1 2007, 04:51) *
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Si aici la BACAU e semnal RDS si din cate am inteles se impart si telefoane mobile gratis celor abonati la rds,e adevarat?

Confirm semnalul RDS in Bacau
Teophileos
Semnal RO - O5 la Sibiu ! Slava Domnului ca "RDS.tel" - "Digi mobil" se extinde ca "RTLCOM" si celelalte companii de telecomunicatii ne-au jecmanit destul !
jano
Tirgu-Mures-ul are acoperire DIGITEL. Astept lansarea comerciala.
adrian_sibiu
Am inteles ca si in Tg. Mures au inceput sa dea telefoane mobile. Poate confirma cineva care a primit?
Cap-shoot
adica se da telefoane gratuit?? DETALII DETALII
qazzer
OK, cu orasele o rezolva ei.Dar in afara oraselor ce vor sa faca, fiind stiut ca in 2100 antenele nu bat mai mult de 10 km?
Chiar sunt curios cum se rezolva situatia asta.
adrian81
QUOTE (qazzer @ Dec 3 2007, 03:01) *
OK, cu orasele o rezolva ei.Dar in afara oraselor ce vor sa faca, fiind stiut ca in 2100 antenele nu bat mai mult de 10 km?
Chiar sunt curios cum se rezolva situatia asta.

Drumurile nationale au fost dezvoltate odata cu dezvoltarea oraselor.
walkerro4you
In Bacau este semnal,si a inceput campania de impartire a telefoanelor.
(eu am primit deja unul pe 01.12 seara)
vvasile
QUOTE (adrian_sibiu @ Dec 3 2007, 00:21) *
Am inteles ca si in Tg. Mures au inceput sa dea telefoane mobile. Poate confirma cineva care a primit?

Da, soacra a primit acum 2 zile telefon mobil de la RDS, sta pa Dambu'.
easy90rider
QUOTE (vvasile @ Dec 3 2007, 14:17) *

"pa Dambu'" biggrin.gif unde mai exact??? ca si eu vreau m-am saturat de orange...
Un coleg sta undeva pe langa scoala 10 si a primit si el...
oare nu vor sa vina pe la scoala 17 tongue.gif
si nu stiti vor avea si cartele pre-pay dupa lansarea oficiala?? ca eu nu vreau abonament...
hcv
QUOTE (vvasile @ Dec 3 2007, 14:17) *

inseamna ca trebuie sa vina si pe la mine , de acuma stau acasa biggrin.gif
valix999
Am primit si eu in Tg Mures. Cica promotia e pt primii 3000 de abonati. Si tine pana la 31.12.2007 (asa scrie pe contract) Semnal este pana la Cristesti, Sangeorgiu, Livezeni, Corunca cu telefonul Huawei U120S. Ai minute garla.

Deocamdata merge numai telefonia, nu si videotelefonia, dial-up sau alte de astea.

Telefonul e un 3g relativ ok, fara pretentii (la Tg Mures si fara bluetooth). Te pot conecta lejer la calculator folosind cell phone manager (huawei phone manager nu-l recomand pt ca e nevoie de licenta, desi ce-i interesati il pot gasi la ftp.rdsor.ro).

Asteptam o dezvoltare cat mai rapida. Oricum RDS, cu toate defectele sale e o gura de "aer proaspat" in peisajul comunicatiilor din Romania. Pe Romtelecom l-o pus cu botul pe labe. Astept sa se intample acelasi lucru cu Vodafone si Orange.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.