Loteria romana 6/49 tzeapa? (continuarea....)

gunnarson

Avand in vedere ca vechiu topic http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t52908.html a fost inchis, am redeschis altul fiindca lumea iar vorbeste si presa face valuri despre Loterie.

La extragerea de duminică a jocului loto 6/49 premiul cel mare pus în joc a depășit suma de 5 milioane de euro. Acesta este cel de-al doilea câștig, ca valoare din acest an. Ultima dată, marele premiu a fost câștigat în urma cu 12 săptămâni, și valora 10 milioane de euro.

Pentru luna următoare, Loteria Română a pregătit mai multe Trageri Speciale Loto 6/49. Prima dintre ele va avea loc pe 2 decembrie.

Antena 3

Deci au trecut 12 saptamani, 12 trageri. Cat ati castigat/ pierdut in variante in acest rastimp?

Dor
inca un topic imbecil ce trebuie inchis.

galeo
Pai vin ssrbatorile de iarna si se adun premii mari,ca in fiecare an de fapt
gunnarson
Premiul cel mare la Loto 6/49 a ajuns în această săptămână, la suma de 5,7 milioane de euro. Potul de la categoria întâi nu a mai fost câștigat din 26 august. Atunci, premiul cel mare a depășit 10 milioane de euro. A fost de altfel cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române.

De Sărbători, Loteria a pregătit premii deosebite, pentru jucători. Duminică va avea loc cea de-a doua extragere din seria „Tragerilor Speciale Loto 6/49 ale Lunii Decembrie”.
antena3.ro

daca nu se castiga nici pe 9 decembrie, sunt 14 saptamani la rand de cand nu iese categoria I.
radumiki
pana dupa revelion nu se castiga marele premiu, asa ca sfatul meu e sa nu jucati.
se poate inchide! tongue.gif
zibstefan
cumpar eu un bilet la loto pentru moderatoru care inchide topicu sleep.gif
gunnarson
De ce ar trebui inchis topicul?

Eu nu invit pe nimeni sa joace sau sa nu joace si nu sustin teoria conspiratiei. Eu vreau sa urmarim in timp un fenomen si sa vedem cum evolueaza parteciparea la joc cand creste castigul la categoria I. E si o chestie psihologica si mi se pare interesanta.

Nu cred ca discutiile despre loto pot deranja.

H725
nu se cistiga pt ca se joaca putine variante. eu cumpar bilet duminica si sint maxim 3 persoane in agentie. din aia unii joaca pariloto, nu 6/49...
Mosotti
s-a zis tot ce era de zis si chiar mai mult decit poate suporta ratiunea in topicul inchis. in momentul in care vor aparea date concrete ca cineva aranjeaza loteria o sa fiu primul care deschide altul. pina atunci, raspunsul este simplu: da, loteria este teapa pentru oricine se plinge ca nu cistiga timp de citeva saptamini, jucind citeva variante. discutiile care deranjeaza sint alea care se repeta la infinit
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.