Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

VipeR85
QUOTE (zzangaboy @ Nov 30 2007, 22:09) *
yo am votat moldovence, di nu`s moldovean.... sunt din constanta, si de aici vine si raspunsu` la intrebarea lui viper85, "de ce cred ca dobrogencele sunt 90 zdrentze"

huh.gif si de aici deducem de ce toata lumea merge pe litoral vara?
zzangaboy
unde mai pui ca dupa ce ca ele sunt zdrentem mai vin si altele de prin alte orase la produs pe litoral... asa ca: VA ASTEPT LA VARA biggrin.gif

crysty2k5

R: alea care-mi plac mie tongue.gif
VipeR85
QUOTE (crysty2k5 @ Dec 1 2007, 21:08) *

R: alea care-mi plac mie tongue.gif

eu n-as fi asa sigur... sleep.gif
zzangaboy
pai cum ma... respecta opinia omului, este evident ca alea care`i plac lui sunt cele mai bune pt. el
Black-Spirit
QUOTE (Fr3ak @ Nov 30 2007, 20:04) *
Iar la noi în ardeal se-mparte pita gratis la poștă și la primărie.

Eu am fost în moldova la un concurs și era acolo la cantină o bucătăreasă, de tot îmi venea s-o pălmuiesc peste fund. Rar mi se întâmplă așa ceva, dar aia chiar avea un cur apetisant, și tot timpul trecea pe la masa noastră, fălfâindu-mi-l pe sub nas. Atunci abia m-am putut abține. A...că avea musteață, e altă fază, dar curu ăla m-o spart. Probabil nu e unică, dar pe viu și așa de-aproape, n-am mai văzut un cur așa de fain.

Tulai Domne` boiere....da` ardelencele nu ti-s draji? rolleyes.gif
Fr3ak
QUOTE (Black-Spirit @ Dec 2 2007, 23:43) *
Tulai Domne` boiere....da` ardelencele nu ti-s draji? rolleyes.gif

Poi dragi mi-s, dar nu prea-s bunoace. Hai că printre unguroaice sunt „bune” da alea-s cam ... hmmm... proaste.

VipeR85
QUOTE (Fr3ak @ Dec 3 2007, 00:32) *
Poi dragi mi-s, dar nu prea-s bunoace. Hai că printre unguroaice sunt ?bune? da alea-s cam ... hmmm... proaste.

de ce? dry.gif ca nu vorbeste romaneste sau ca nu intelege tu maghiareste?

off: black-s si fr3ak, dupa ce va bateti pe topicul de hi5 vreti sa va bateti si pe aici?
Fr3ak
QUOTE (VipeR85 @ Dec 3 2007, 00:34) *
de ce? dry.gif ca nu vorbeste romaneste sau ca nu intelege tu maghiareste?

off: black-s si fr3ak, dupa ce va bateti pe topicul de hi5 vreti sa va bateti si pe aici?

ai fi surprins, nu e treabă de etnie rolleyes.gif e o părere obiectivă.

off: da! mellow.gif
VipeR85
QUOTE (Fr3ak @ Dec 3 2007, 00:40) *
ai fi surprins, nu e treabă de etnie rolleyes.gif e o părere obiectivă.

lamureste-ma...din pura coincidenta, ca tot veni vb si parca am zis si in primul post, am avut o prietena unguroaica get-beget(de abia vb romaneste bine) vreo 3 luni.nu a dat semne vadite de prostie.poate o fi fost exceptia de la regula
Black-Spirit
QUOTE (Fr3ak @ Dec 3 2007, 00:40) *

Ne batem noi? Doar discutam...nu-i asa,concitadine? kisstogether.gif

Edit: apropos`, ucis'u`ti-ai curiozitatea?(hi5)
VipeR85
QUOTE (Black-Spirit @ Dec 3 2007, 00:50) *
Ne batem noi? Doar discutam...nu-i asa,concitadine? kisstogether.gif

nono.gif si totusi esti off rau de tot.parerea ta despre moldovence unde e?
senatoarea
oltencele, din valcea
Black-Spirit
QUOTE (VipeR85 @ Dec 3 2007, 00:57) *
nono.gif si totusi esti off rau de tot.parerea ta despre moldovence unde e?

No` hai fie ON! Pfuu...ce pot sa zic daca prin vene imi curge sange de moldoveanca? blush.gif
Fr3ak
QUOTE (VipeR85 @ Dec 3 2007, 00:42) *
poate o fi fost exceptia de la regula

Nu i-aș zice excepție, ci minoritate (nu ca etnie ci ca materie cenușie) rolleyes.gif
N-am zis că n-am întâlnit nici una care să mi se potrivească. Dar nici nu-mi permit să aleg una la întâmplare să-mi fie bună. CĂCAM risc să dau de-o proastă.
VipeR85
QUOTE (Fr3ak @ Dec 3 2007, 01:22) *
Nu i-aș zice excepție, ci minoritate (nu ca etnie ci ca materie cenușie) rolleyes.gif
N-am zis că n-am întâlnit nici una care să mi se potrivească. Dar nici nu-mi permit să aleg una la întâmplare să-mi fie bună. CĂCAM risc să dau de-o proastă.

nici nu trebuie sa alegi la intamplare....o prietena romanca o alegi la intamplare?

QUOTE (Black-Spirit @ Dec 3 2007, 01:06) *
No` hai fie ON! Pfuu...ce pot sa zic daca prin vene imi curge sange de moldoveanca? blush.gif

frumusica, frumusica tongue.gif

QUOTE (senatoarea @ Dec 3 2007, 01:06) *
oltencele, din valcea

oltencele din sibiu ce au?
ciutacu
QUOTE (senatoarea @ Dec 3 2007, 01:06) *
oltencele, din valcea

Eu stau pe acolo. coolspeak.gif
solitudes
QUOTE (ILoveMyBunny @ Nov 24 2007, 10:58) *
Mi se pare rasuflata si proasta intrebarea. Si in Oltenia si in Ardeal si in Moldova sunt femei frumoase asa cum sunt si femei urate. Nu cred ca e vreo regula. Am pus altele pentru ca numai dupa ce iei la puricat toate femeile din toate regiunile(si-ti trebuie vreo 3 vieti pentru asta) poti spune.
E si o problema de gusturi,mie rusoaicele nu-mi plac,iar moldovencele sunt ca celelalte romance. Singura zona in care oamenii au o fizionomie diferita de restul tarii este maramuresul si bucovina,in rest toti suntem cam la fel

first.gif . ca bucovinean ce ma aflu:)
VipeR85
QUOTE (ciutacu @ Dec 3 2007, 14:21) *
Eu stau pe acolo. coolspeak.gif

si nu ne spui si noua cum sunt femeile pe acolo?
Ulpiatraiana
Sotul meu nu suporta moldovencele, zice ca daca vrei sa-l omori pe un ardelean, da-i o nevasta moldoveanca. Bon, si daca eu eram moldoveanca , ce facea? Zice , ca se mai gindea .. bash.gif
Noi, astia , Bucurestenii suntem neutri, nu prea facem difernete intre zone.
Black-Spirit
QUOTE (Ulpiatraiana @ Dec 4 2007, 03:20) *
Noi, astia , Bucurestenii suntem neutri, nu prea facem difernete intre zone.

Oh da`,cum sa nu disgust.gif  Nu vb si in numele celorlalti ca s-ar putea sa te inseli! whistling.gif
VipeR85
QUOTE (Black-Spirit @ Dec 4 2007, 15:19) *
Oh da`,cum sa nu disgust.gif Nu vb si in numele celorlalti ca s-ar putea sa te inseli! whistling.gif

totusi inclin sa-i dau dreptate la general, dar daca iei fiecare persoana din bucuresti si o intrebi de unde e si ce-i place vei ramane surprins....parerea mea. rolleyes.gif
Black-Spirit
QUOTE (VipeR85 @ Dec 5 2007, 12:36) *
totusi inclin sa-i dau dreptate la general, dar daca iei fiecare persoana din bucuresti si o intrebi de unde e si ce-i place vei ramane surprins....parerea mea. rolleyes.gif

Pai iti poti da seama ca nu m-am referit la cei din alte zone plecati la faculta,munca,cersit sau mai stiu eu ce,in Bucale!Eu zic ca nu prea poti cataloga un om dupa zona din care provine...pentru ca sunt sanse mari ca un oltean si un moldovean sa aiba acelasi caracter traind fiecare in zone diferite!Deci,nu putem face comparatii intre ei ca tindem sa facem discriminari...parerea mea. happy.gif
GEORGiQ
Moldovencele, evident!
nociva
Eu am auzit ca sunt bune unguroaicele si moldovencele...
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.