Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

hyp3rion
QUOTE (mihaigerard @ Nov 24 2007, 14:02) *
Nu putem generaliza, evident, dar pot spune asta:

Corect ... banuiesc ca fiecare vb din proprie experienta.
ILoveMyBunny
QUOTE (El-Vis @ Nov 24 2007, 13:07) *
Shol.. aaa, moldovencele sunt niste bagacioase si nesmimtite de nu-i adevarat, plus ca-s fff. usuratice puke.gif

e pe dracu,le cunosti tu pe toate. Alo,idei fixe! Serios cu acest post ne jignesti mamele,surorile si nu e frumos

zzangaboy
QUOTE (ILoveMyBunny @ Nov 24 2007, 15:11) *
e pe dracu,le cunosti tu pe toate. Alo,idei fixe! Serios cu acest post ne jignesti mamele,surorile si nu e frumos

si pe viitoarele foste neveste
VipeR85
QUOTE (hyp3rion @ Nov 24 2007, 11:06) *
Imi plac moldovencele ptr. ca pun pasiune, imi plac ardelencele ca sunt mai stilate si mai finute. Peste 2 sapt am delegatie la Craiova, asa ca va voi tine la curent cu oltencele smile.gif.

in sfarsit unu care intelege ce am vrut sa spun...parerea fiecaruia despre femei...
r@zvan
Nu stiu daca ati observat, la Cronica Carcotasilor aduc posibile viitoare bebeluse, fete din toata tara. Si cele mai multe sunt frumusele foc. Ei, ce mi s-a parut interesant a fost ca vazandu-le asa, doua cate doua, poti face mai usor o comparatie intre frumusetea uneia cu a celeilalte. Am ajuns la concluzia ca exista un anumit gen de frumusete pentru o anumita zona a tarii.

P.S. Am votat moldovencele, am una si mi-a demonstrat ca legenda e mai adevarata decat credeam. tongue.gif
jihadu
QUOTE (El-Vis @ Nov 24 2007, 13:07) *
Shol.. aaa, moldovencele sunt niste bagacioase si nesmimtite de nu-i adevarat, plus ca-s fff. usuratice puke.gif

Man, moldovencele sunt mai usuratice decat celelalte din pricina saraciei.

Aveam colegi in armata care aminteau de ele, se mirau ca se intind imediat ptr o Cola.

Nu or fi chiar toate asa, dar...nu iese fum fara foc.
AMDG
QUOTE (jihadu @ Nov 29 2007, 10:30) *

In final ceva ce poate fi verificat statistic smile.gif

kretzu77
QUOTE (jihadu @ Nov 29 2007, 10:30) *

Aveam colegi in armata care aminteau de ele, se mirau ca se intind imediat ptr o Cola.

Nu or fi chiar toate asa, dar...nu iese fum fara foc.

laugh.gif
sa-ti povestesc eu cu se cordeau pustoaicele pe o ciorba de burta in Vama Veche acum multi ani?
nu conta zona din care veneau

eu tot moldovencele am votat, desi am si acum pe retina o fosta ardeleanca si o fosta olteanca
mufa
N-ați prea cunoscut dobrogence, nu? console.gif
Teo77
Am vizitat toata tara si fara nici o ezitare aleg moldovencele. Cum mi s-a rupt gatul in zona Bacau - Roman - Iasi nu mi s-a mai intamplat in nici o alta zona cu exceptia Bucurestiului unde probabil ca cel putin o parte din fete erau venite din alt oras.
bogdanpaul
QUOTE (Teo77 @ Nov 29 2007, 12:52) *
Am vizitat toata tara si fara nici o ezitare aleg moldovencele. Cum mi s-a rupt gatul in zona Bacau - Roman - Iasi nu mi s-a mai intamplat in nici o alta zona cu exceptia Bucurestiului unde probabil ca cel putin o parte din fete erau venite din alt oras.

E o chestie de gena , rasa. Moldovenii sunt mai blonzi, mai putin corciti cu turci si tigani decat locuitorii din celelalte regiuni ale tarii. Asta e ecsplicatia pt care moldovencele sunt cele mai frumoase si mai destepte. Si sunt mai putin materialiste, mai aplecate spre cariera

kretzu77
QUOTE (mufă @ Nov 29 2007, 12:30) *

nu
doar o lipoveaca ce m-a bagat sub masa cand eram prin liceu si m-am dus in delta (a scos untul din mine in pat, dar se poate si mai rau) laugh.gif
AMDG
QUOTE (bogdanpaul @ Nov 29 2007, 13:39) *
moldovencele ... sunt mai putin materialiste,

Ha smile.gif
zzangaboy
QUOTE (mufă @ Nov 29 2007, 12:30) *

90% zdrente
VipeR85
QUOTE (zzangaboy @ Nov 30 2007, 11:08) *
90% zdrente

de ce crezi asta? nono.gif
Fr3ak
eu din sondajul ăsta am înțeles un singur lucru și anume că 46,85% din cei care au votat sunt moldoveni biggrin.gif
VipeR85
QUOTE (Fr3ak @ Nov 30 2007, 13:02) *
eu din sondajul ăsta am înțeles un singur lucru și anume că 46,85% din cei care au votat sunt moldoveni biggrin.gif

or fi si molodevni...important e ca femeile din acea zona sunt "bune"...pentru ei conteaza doar frumusetea. nu zic ca nu conteaza dar nu te casatoresti cu una doar ca e frumoasa, ca sa afli ca e proasta de impunge... thumbup.gif
AshBird
QUOTE (VipeR85 @ Nov 21 2007, 09:23) *
deci moldovence frumoase....dar sunt ele bune la pat ,,,,,
si sa ma contrazica careva daca nu-s unguroaicele dornice de iubire si nesatule uneori.

Unguroaicele sunt cele mai bune femei thumbup.gif . la foarte mica diferenta sunt moldovencele kisstogether.gif ...

Unguroaicele castiga prin prisma mea prin faptul ca sunt statornice si mult mai pasionale, cu toate ca sunt foarte "nesatule" inlove.gif , moldovencele pe de alta parte sunt f bune la pat worthy.gif , cred ca e ceva instinctual, dar au carente de gospodine death.gif , deci daca vreti sa va luati amanta ... luati-va moldoveanca... si daca vreti sotie ..luati unguroaica.

sau pe amandoua daca aveti finante bune.

PS sunt sociolog. notangel.gif
bogdanpaul
QUOTE (AshBird @ Nov 30 2007, 13:30) *
Unguroaicele sunt cele mai bune femei thumbup.gif . la foarte mica diferenta sunt moldovencele kisstogether.gif ...

Unguroaicele castiga prin prisma mea prin faptul ca sunt statornice si mult mai pasionale, cu toate ca sunt foarte "nesatule" inlove.gif , moldovencele pe de alta parte sunt f bune la pat worthy.gif , cred ca e ceva instinctual, dar au carente de gospodine death.gif , deci daca vreti sa va luati amanta ... luati-va moldoveanca... si daca vreti sotie ..luati unguroaica.

sau pe amandoua daca aveti finante bune.

PS sunt sociolog. notangel.gif

Moldovencele au carente de gospodine?
Mai studiaza prin cartile tale cu sociologia. Mergi in Dobrogea sau Oltenia si o sa vezi cum arata o casa, si apoi mergi la manastirile din nordul Moldovei, cazeaza-te la particulari, si o sa constati diferenta.
mtz_mic
QUOTE (VipeR85 @ Nov 30 2007, 13:13) *
or fi si molodevni...important e ca femeile din acea zona sunt "bune"...pentru ei conteaza doar frumusetea. nu zic ca nu conteaza dar nu te casatoresti cu una doar ca e frumoasa, ca sa afli ca e proasta de impunge... thumbup.gif

Moldovencele nu numai ca sunt frumoase, dar sunt si iuti la minte biggrin.gif
AshBird
QUOTE (bogdanpaul @ Nov 30 2007, 13:39) *
Mai studiaza prin cartile tale cu sociologia. Mergi in Dobrogea sau Oltenia si o sa vezi cum arata o casa, si apoi mergi la manastirile din nordul Moldovei, cazeaza-te la particulari, si o sa constati diferenta.

deci daca ai fi vazut le-am plasat pe moldovence pe locul 2. singura lor problema e ca datorita mediului au tendinta sa isi lepede bunele obiceiuri invatate atunci cand dau de bine. Adica iei o moldoveanca cuminte si buna ... care e foarte buna gospodina... dupa o perioada de timp se intampla ceva... ori se lehamiseste ori gaseste ceva mai bun sau mai incitant. ( e nativa chestia asta)

si apoi si in Oltenia si Dobrogea sunt case particulare. tu te-ai cazat la cati particulari ?
Majoritatea maicutelor din manastiri nu au cunoscut alta viata decat cea intru Domnul asa ca nu poti sa le faci etalon.

de exemplu la francezi ... femeile in tinerete sunt foarte cuminti si frumoase.. dupa ce se casatoresc ele nu mai au grija de ele si de casa... prefera se traiasca bine si sa leneveasca ..(se ingrasa si majoritatea sunt casnice)

aici se vobeste de generalisme nu de particularitati.
VipeR85
QUOTE (bogdanpaul @ Nov 30 2007, 13:39) *

din ce stiu eu, si da am fost in oltenia si chiar am stat acolo mai mult de cat am vrut eu...oameni harnici pentru ca ei chiar trebuie sa munceasca ca sa aibe ce sa manance. in moldova chiar n-am ajuns pana acum decat foarte putine tangente cu bacau-buzau
Moaca
QUOTE (VipeR85 @ Nov 30 2007, 14:10) *
din ce stiu eu, si da am fost in oltenia si chiar am stat acolo mai mult de cat am vrut eu...oameni harnici pentru ca ei chiar trebuie sa munceasca ca sa aibe ce sa manance. in moldova chiar n-am ajuns pana acum decat foarte putine tangente cu bacau-buzau

Buzaul nu e in Moldova : e la sud de Milcov, deci e in Muntenia.
Fr3ak
QUOTE (VipeR85 @ Nov 30 2007, 14:10) *
oameni harnici pentru ca ei chiar trebuie sa munceasca ca sa aibe ce sa manance.

Iar la noi în ardeal se-mparte pita gratis la poștă și la primărie.

Eu am fost în moldova la un concurs și era acolo la cantină o bucătăreasă, de tot îmi venea s-o pălmuiesc peste fund. Rar mi se întâmplă așa ceva, dar aia chiar avea un cur apetisant, și tot timpul trecea pe la masa noastră, fălfâindu-mi-l pe sub nas. Atunci abia m-am putut abține. A...că avea musteață, e altă fază, dar curu ăla m-o spart. Probabil nu e unică, dar pe viu și așa de-aproape, n-am mai văzut un cur așa de fain.
zzangaboy
QUOTE (Fr3ak @ Nov 30 2007, 13:02) *

yo am votat moldovence, di nu`s moldovean.... sunt din constanta, si de aici vine si raspunsu` la intrebarea lui viper85, "de ce cred ca dobrogencele sunt 90 zdrentze"
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.