Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

VipeR85
QUOTE (sebulbus @ Nov 21 2007, 17:26) *
Traiasca prietenia Romano-Ungara biggrin.gif Atat am avut de zis.

laugh.gif ai fost tare....
am avut o prietena din targu mures....unguroaica getbeget...a scos aia untu din mine rolleyes.gif
Marius3k

Sunt de acord cu tine, sunt in acelasi caz, dar am votat totusi rusoaicele! Rulllz! tongue.gif

end-er
QUOTE (hyp3rion @ Nov 20 2007, 23:51) *
Eu sunt ardelean, si prin natura meseriei mele, ajung in aproape toate zonele tarii in delegatie. Dintre toate junele pe care am avut posibilitatea sa le gust ... inima a ramas tot in Moldova. M-as muta si maine in Iasi biggrin.gif

aici stau si tare bine imi e smile.gif) evident ca sunt subiectiv, dar am votat pentru moldovence smile.gif desi singura tipa unguroaica peste care am dat a fost traznete si fulgere smile.gif)

QUOTE (nublete @ Nov 20 2007, 23:58) *
Ce poll genial. Cum sunt eu mai prostanac, n-am votat, dar imi permit sa afirm :
Cea mai buna femeie e aia care se f*te cu tine.

mare dreptate ai fiule
VipeR85
QUOTE (end-er @ Nov 21 2007, 17:37) *
aici stau si tare bine imi e smile.gif) evident ca sunt subiectiv, dar am votat pentru moldovence smile.gif desi singura tipa unguroaica peste care am dat a fost traznete si fulgere smile.gif)

mare dreptate ai fiule

laugh.gif toata lumea numai sex....dragostea mai trece si prin stomac... cool.gif
blackkitten
Dreaaacee!! si parerea mea,citez:
QUOTE (nublete @ Nov 21 2007, 10:22) *
Ca sa prinzi si tu ideea : Exista destule rusoaice urate, destule oltence tacute, destule moldovence care nu sunt usuratice, destule "unguroaice ardelence" varza-n pat si destule ardelence care-ti toaca mintile de la prea multa vorbaraie.

NU vei ajunge la un consens cu acest topic, pentru ca NU poti generaliza trasaturile la nivel populational / regional, ci doar individual.

Eu iti doresc sa-ti gasesti perechea perfecta and all the best.

Sper ke aste nu-i o remarke rasiste la tine ! tongue.gif lol.gif
VipeR85
QUOTE (blackkitten @ Nov 21 2007, 18:30) *

parerea ta de fapt e a altuia....poate nu stii sa explici de ce. oare acele femei din parerea ta nu sunt tocmai acele exceptii care confirma regula?
zzangaboy
pana acu` moldovencele sunt la putere biggrin.gif

nublete
Si stim toti de ce biggrin.gif
VipeR85
QUOTE (zzangaboy @ Nov 21 2007, 20:30) *
pana acu` moldovencele sunt la putere biggrin.gif

si vin tare din urma ardelencele... tongue.gif
Moaca
"si daca nu pot generaliza la nivel regional atunci de ce stie toata lumea ca ardelencele sunt harnice, oltencele au gura mare, moldovencele sunt frumoase? de ce exista bancuri cu olteni ardeleni, moldoveni, unguri, nu sunt si astea trasaturi generalizate la nivel regional?"

Pentru ca astea sunt stereotipuri, oamenilor in general le e lene sa gandeasca singuri si atunci adopta pareri gata mestecate.
Orice generalizare e o aiureala, si nu poti face o statistica din cele x ardelence, y oltence, z moldovence pe care le-ai cunoscut, decat daca x, y si z sunt numere suficient de mari ca sa poata reprezenta o populatie statistica.
Si, ca sa fiu ontopic : daca tata e jumatate rus - jumatate moldovean, mama jumatate munteanca - jumatate ardeleanca, cum crezi ca sunt eu, conform generalizarilor tale ? 25% harnica - 25% frumoasa - 25% cum ? ca muntencele vad ca sunt discriminate in poll tongue.gif
jihadu
QUOTE (VipeR85 @ Nov 20 2007, 20:54) *
huh.gif si eu sunt curios...ma gandeam in seara asta. de ce exista oltence firbinti? ardelence cuminti si harnice....moldovencele nu stiu cum sunt. unguroaicele din ardeal sunt frumoase si focoase de te lasa fara energie(experienta proprie) iar rusoaicele intotdeauna au avut renumele ca sunt extrem de frumoase.

exista si ardelence fierbinti? oltence domoale si harnice? etc...

depinde mentalitatea unei femei de locul geografic unde s-a nascut? si care sunt cele mai potrivite caractere: olteni-ardeleni, moldoveni-olteni, etc...

eu unul sunt ardelean si am prietena o olteanca. cumintica n-am ce zice dar cateodata isi arata "coltii" si devine una din acele "oltence fierbinti" biggrin.gif in pat.....sau una care vb mult si nu mai termina. dry.gif ...

Bucurestencele, de departe! rolleyes.gif
VipeR85
QUOTE (jihadu @ Nov 22 2007, 09:44) *
Bucurestencele, de departe! rolleyes.gif

si bucurestencele astea de ce natie sunt? huh.gif
zzangaboy
putine sunt cu origini din bucuresti, adica parintii si bunicii sa fie din bucuresti...
adadoi
QUOTE (Moaca @ Nov 22 2007, 09:12) *
Si, ca sa fiu ontopic : daca tata e jumatate rus - jumatate moldovean, mama jumatate munteanca - jumatate ardeleanca, cum crezi ca sunt eu, conform generalizarilor tale ? 25% harnica - 25% frumoasa - 25% cum ? ca muntencele vad ca sunt discriminate in poll tongue.gif

muntencele sunt rele de gura, stiu io. Deci daca n-ai avea aia 25% de muntenca, ai fi femeia ideala biggrin.gif

a, si vezi ca esti 50% fumoasa: si moldoveanca, si rusoaica. In plus, moldovencele si ardelencele gatesc bine.

acu' sa vezi pm-uri!
VipeR85
QUOTE (adadoi @ Nov 22 2007, 16:42) *
muntencele sunt rele de gura, stiu io. Deci daca n-ai avea aia 25% de muntenca, ai fi femeia ideala biggrin.gif

a, si vezi ca esti 50% fumoasa: si moldoveanca, si rusoaica. In plus, moldovencele si ardelencele gatesc bine.

acu' sa vezi pm-uri!

uite o femeie ideala... wink.gif
adadoi
viper, sper ca vorbeai de mine... ca io-s exceptia care confirma regula tongue.gif
VipeR85
QUOTE (adadoi @ Nov 22 2007, 17:08) *
viper, sper ca vorbeai de mine... ca io-s exceptia care confirma regula tongue.gif

cu siguranta... happy.gif

daca ar fi sa generalizam si sa regionalizam.....care femei gatesc mai bine?
adadoi
alea care stiu sa gateasca?
zzangaboy
alea care te asteapta cu masa pusa, pizza fiind cumparata de la pizzeria ta preferata biggrin.gif
VipeR85
QUOTE (zzangaboy @ Nov 23 2007, 09:34) *
alea care te asteapta cu masa pusa, pizza fiind cumparata de la pizzeria ta preferata biggrin.gif

pai toata ziua vrei sa mananci pizza si sa faci sex? nu crezi ca se va satura la un momendat?
ILoveMyBunny
Mi se pare rasuflata si proasta intrebarea. Si in Oltenia si in Ardeal si in Moldova sunt femei frumoase asa cum sunt si femei urate. Nu cred ca e vreo regula. Am pus altele pentru ca numai dupa ce iei la puricat toate femeile din toate regiunile(si-ti trebuie vreo 3 vieti pentru asta) poti spune.
E si o problema de gusturi,mie rusoaicele nu-mi plac,iar moldovencele sunt ca celelalte romance. Singura zona in care oamenii au o fizionomie diferita de restul tarii este maramuresul si bucovina,in rest toti suntem cam la fel
hyp3rion
Imi plac moldovencele ptr. ca pun pasiune, imi plac ardelencele ca sunt mai stilate si mai finute. Peste 2 sapt am delegatie la Craiova, asa ca va voi tine la curent cu oltencele smile.gif.
El-Vis
Shol.. aaa, moldovencele sunt niste bagacioase si nesmimtite de nu-i adevarat, plus ca-s fff. usuratice puke.gif
sebulbus
O zici de parca ar fi un lucru rau, mai omule smile.gif
mihaigerard
QUOTE (Moaca @ Nov 22 2007, 11:12) *
"daca tata e jumatate rus - jumatate moldovean, mama jumatate munteanca - jumatate ardeleanca, cum crezi ca sunt eu, conform generalizarilor tale ? 25% harnica - 25% frumoasa - 25% cum ?

100% roman. happy.gif

QUOTE (hyp3rion @ Nov 24 2007, 13:06) *
Imi plac moldovencele ptr. ca pun pasiune.

Nu putem generaliza, evident, dar pot spune asta:

- unele moldovence sunt superficiale cu remarcabile carente de igiena si educatie, razbunatoare si infatuate ; da, sunt si frumoase... happy.gif
In ce priveste "binecunoscutele" calitati de gospodina, am o colega din Moldova care mananca in fiecare zi doar sandvisuri... laugh.gif ; probabil are totusi vreun "sponsor" care o scoate saptamanal la o ciorba la restaurant.

Da muntencele de ce nu sunt in top?
Eu as vota cu ele... wink.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.