Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Buratina
am inteles ca exista o conventie nationala asupra acestui lucru, nu stiu exact dupa ce se iau! sad.gif
happy_me
QUOTE (Buratina @ May 20 2008, 16:16) *
sunt moldoveanca si consider ca cele mai frumoase femei sunt din Moldova, eu si prietenele mele suntem un exemplu concludent! biggrin.gif

Asa se intampla cand iti mor laudatorii... rolleyes.gif

mianna
QUOTE (mufă @ May 23 2008, 21:57) *
Am zis. La mine nu se aude i-ul biggrin.gif

poi daca nu esti moldovianca... biggrin.gif

pot si eu sa-l pronunt fara i, da' atunși undi-i dulșili?
mcm
QUOTE (Buratina @ May 23 2008, 22:49) *
am inteles ca exista o conventie nationala asupra acestui lucru, nu stiu exact dupa ce se iau! sad.gif

E in functie de sensul de curgere, din amonte in aval. Scrie la Geografie.... smile.gif

Faptul ca moldovencele au lipsit la aceste ore nu le scade din merite ...

Ref. la opinie, pe astea de pe malul drept n-am avut ocazia sa le "cunosc" naughty.gif .... pe malul stang insa sunt grozave, mai ales cand beau mai mult decat s-ar cuveni icecream.gif
A_shot_of_JB
am ales moldoveanca,desi am fost sfatuit de multi ca pe viitor sa nu ma insor cu o moldoveanca sau olteanca,cica nu sunt prea bune de casa biggrin.gif
kretzu77
QUOTE (mianna @ May 23 2008, 23:03) *
pot si eu sa-l pronunt fara i, da' atunși undi-i dulșili?

as putea spune eu, dar iar ma faceti un opsedat dry.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (A_shot_of_JB @ May 25 2008, 15:49) *
am ales moldoveanca,desi am fost sfatuit de multi ca pe viitor sa nu ma insor cu o moldoveanca sau olteanca,cica nu sunt prea bune de casa biggrin.gif

te pomeni că or fi bune de apartament la bloc huh.gif biggrin.gif

roua
QUOTE (A_shot_of_JB @ May 25 2008, 15:49) *

ia-ti o ardeleanca ca zicea cineva mai sus ca-s fete super...

amu' ce o fi insemnand asta cred ca ma indoi daca analizez

da oricum te sfatuiesc si io ca sa vedem pan' la urma cu ce te alegi thumbup.gif

oh my...unde am ajuns laugh.gif
A_shot_of_JB
la o ardeleanca ma gandeam si eu laugh.gif acuma o sa vad eu ce iau ,nu ma grabesc inca biggrin.gif
herlino
Daca nu moldoveanca, vezi o gagauza unde gasesti ( ~ moldoveanca musulmana ). Daca nu e buna de casa, macar de un falafel sa iti iasa si tie.
mcm
QUOTE (herlino @ May 25 2008, 18:17) *
Daca nu moldoveanca, vezi o gagauza unde gasesti ( ~ moldoveanca musulmana ). Daca nu e buna de casa, macar de un falafel sa iti iasa si tie.

Exceptionale ..... am "citit" la Chisinau si gagauza... in afara de faptul ca nu stiu romana (moldoveneste, ma rog) ... is "mama f-taiului" smile.gif
blackkitten
QUOTE (Bean @ Apr 23 2008, 01:28) *
"Intr-o zi femeia s-a dus la Dumnezeu si l-a rugat: Doamne, fa-ma cea mai desteapta femeie din lume". Dumnezeu, in infinita lui bunatate, a facut-o barbat" biggrin.gif .
...și i-a zis Naomi.

w00t.gif Ete înțeleptu'!
mario_cta
"rusoaice" fetele din delta?......lipovencele?
Horia Sima
cele mai bune sunt Moldovencele daca nu va vine sa crede-ti veniti in Iasi.
teompa
muntencele sunt printre altele 6%? bune-s toate, care-s bune, sanatosi de-om fi
iarnuarie

mulatrele = rules thumbup.gif
VipeR85
QUOTE (iarnuarie @ May 31 2008, 09:46) *

mda...am uitat sa pun mulatrele.. cool.gif
Cutzu
mulatre, parul brunet si ochii negri. altfel nici nu sunt de acord
VipeR85
QUOTE (Cutzu @ Jun 21 2008, 20:34) *

notangel.gif si daca mai sunt si cretze... naughty.gif
razvian
QUOTE (hyp3rion @ Nov 20 2007, 20:51) *
Eu sunt ardelean, si prin natura meseriei mele, ajung in aproape toate zonele tarii in delegatie. Dintre toate junele pe care am avut posibilitatea sa le gust ... inima a ramas tot in Moldova. M-as muta si maine in Iasi biggrin.gif

buna alegere thumbup.gif
frozen0me
QUOTE (iarnuarie @ May 31 2008, 09:46) *

de unde stii? huh.gif
kretzu77
QUOTE (Cutzu @ Jun 21 2008, 20:34) *

ce ai zice de o mulatra cu ochi albastri? naughty.gif

QUOTE (frozen0me @ Jun 22 2008, 22:24) *
de unde stii? huh.gif

eu recunosc, am vazut pe strada
si mi-au picat plombele
mama lui de stomatolog nepriceput
buteliearagaz
QUOTE (VipeR85 @ Nov 20 2007, 21:54) *
huh.gif si eu sunt curios...ma gandeam in seara asta. de ce exista oltence firbinti? ardelence cuminti si harnice....moldovencele nu stiu cum sunt. unguroaicele din ardeal sunt frumoase si focoase de te lasa fara energie(experienta proprie) iar rusoaicele intotdeauna au avut renumele ca sunt extrem de frumoase.

exista si ardelence fierbinti? oltence domoale si harnice? etc...

depinde mentalitatea unei femei de locul geografic unde s-a nascut? si care sunt cele mai potrivite caractere: olteni-ardeleni, moldoveni-olteni, etc...

eu unul sunt ardelean si am prietena o olteanca. cumintica n-am ce zice dar cateodata isi arata "coltii" si devine una din acele "oltence fierbinti" biggrin.gif in pat.....sau una care vb mult si nu mai termina. dry.gif ...

Oltencele sunt firbinti pentru ca in Oltenia bate soarele mai mult , iar moldovencele sunt usuratice pentru ca in Moldova bate vantul mai des si de aceea sunt asa ! wink.gif
tieston
QUOTE (buteliearagaz @ Jun 25 2008, 17:50) *
Oltencele sunt firbinti pentru ca in Oltenia bate soarele mai mult , iar moldovencele sunt usuratice pentru ca in Moldova bate vantul mai des si de aceea sunt asa ! wink.gif

Interesanta teoria asta a ta smile.gif
bellea_77
QUOTE (buteliearagaz @ Jun 25 2008, 17:50) *

Io cre' ca cele mai bune muieri e alea care-ti stau... in poala. wink.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.