Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

doktorofsat
Sigur ca conteaza cu are inauntru ca de aspectul exterior te saturi destul de repede *cel putin eu*.

Acum cv ani prin 2000 aveam pe una de zici ca era o papusa.Dupa juma de ani nene asa m-am saturat ca imi era capu 24/24 la o vecina mai corpolenta cu care se putea discuta la un nivel mai elevat as zice
kretzu77
QUOTE (Fr3ak @ Apr 15 2008, 10:18) *
1. Tu ai f**e o țigancă?
2. (menționez că țigăncile cu adevărat bune, sunt vândute deja, deci se exclud, deci, pe restu, le-ai fute?)

1. stiu eu o tigancusa de-ti lasa gura apa rolleyes.gif
2. cred ca s-au mai emancipat si ele; deci irelevanta mentiunea tongue.gif

ILoveMyBunny
cele mai bune femei sunt cele cu sanii tari si sanatosi,fara par pe picioare,maini,pasarica,fund subrat,mustati....,suple si cu o trasaturi dragute
Fr3ak
QUOTE (ILoveMyBunny @ Apr 22 2008, 21:13) *
cele mai bune femei sunt cele cu sanii tari si sanatosi,fara par pe picioare,maini,pasarica,fund subrat,mustati....,suple si cu o trasaturi dragute

Deci ai exclus din start moldovencele biggrin.gif
doktorofsat
QUOTE (Fr3ak @ Apr 23 2008, 00:43) *
Deci ai exclus din start moldovencele biggrin.gif

moldovencele=femei fara valoare biggrin.gif
ba meri acas draq mancare pe masa , se uita la tv acasa au gura cam mare care inghite tot mai da-le incolo..

sanii tari si sanatosi,fara par pe picioare,maini,pasarica,fund subrat,mustati....,suple si cu o trasaturi dragute----te saturi dupa un timp si vezi ca o sa invidiezi f unui prieten de-al tau care-i gospodina si poate cu dotari mai slabe biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE (doktorofsat @ Apr 23 2008, 00:55) *
moldovencele=femei fara valoare biggrin.gif
ba meri acas draq mancare pe masa , se uita la tv acasa au gura cam mare care inghite tot mai da-le incolo..

sanii tari si sanatosi,fara par pe picioare,maini,pasarica,fund subrat,mustati....,suple si cu o trasaturi dragute----te saturi dupa un timp si vezi ca o sa invidiezi f unui prieten de-al tau care-i gospodina si poate cu dotari mai slabe biggrin.gif

sau mai bune.
tot timpul se găsește o femeie mai bună ca a ta. e doar chestiune de timp. biggrin.gif
Bean
"Intr-o zi femeia s-a dus la Dumnezeu si l-a rugat: Doamne, fa-ma cea mai desteapta femeie din lume". Dumnezeu, in infinita lui bunatate, a facut-o barbat" biggrin.gif.

bennyman
Eu zic ca moldovencele sunt cele mai bune iar dintre nati cum stau in Dublin am vazut multe femei la viata mea dar credeti-ma ca rusoaicele nu sunt nimeni pe lumea asta romancele sunt departe de ele foarte departe...mai sunt braziliencele care te baga in boala cand le vezi cum danseaza in club dar categoric cele mai frumoase femei din lume sunt rusoaicele!!!!!!!!
not_me
unguroaice din ardeal
Buratina
sunt moldoveanca si consider ca cele mai frumoase femei sunt din Moldova, eu si prietenele mele suntem un exemplu concludent! biggrin.gif
T_o_r_q_u_e
QUOTE (Buratina @ May 20 2008, 15:16) *
sunt moldoveanca si consider ca cele mai frumoase femei sunt din Moldova, eu si prietenele mele suntem un exemplu concludent! biggrin.gif

Ai putea pune si o poza,pentru exemplificare! biggrin.gif
mcm
QUOTE (Buratina @ May 20 2008, 16:16) *

subscriu doar daca sunteti de pe malul stang al Prutului.
Buratina
cu siguranta biggrin.gif
mufa
Buratina: ai acșent?
active95
QUOTE (mufă @ May 23 2008, 14:48) *

Mai conteaza daca nu vedem un pic ceva.. laugh.gif
Buratina
m-am invatat de foarte mult timp sa vorbesc literar! tongue.gif
doktorofsat
"Calitatea" unei femei o recunosti uitandu-te la mainile ei.Pt asta barbatul tre sa aiba si cv materie cenusie.Restul vine de la sine. rolleyes.gif
mianna
QUOTE (mufă @ May 23 2008, 15:48) *

ia zi tu cu glas tare ce-ai scris, si recunoaste c-ai mancat o litera smile.gif

acșient tongue.gif
herlino
Maramuresencele intra la ardelence? Ca mie alea imi plac.
Si apoi chinezoaicele.La astea din urma nu stiu exact ce ma atrage dar mi se par bune de tot.
mufa
QUOTE (mianna @ May 23 2008, 21:46) *
ia zi tu cu glas tare ce-ai scris, si recunoaste c-ai mancat o litera smile.gif

acșient tongue.gif

Am zis. La mine nu se aude i-ul biggrin.gif
kretzu77
QUOTE (mufă @ May 23 2008, 21:57) *
Am zis. La mine nu se aude i-ul biggrin.gif

sau pune tilda deasupra lui ș si te dai jose armando biggrin.gif
doktorofsat
si in maramures e obiceiul sa nu rosteti :i:-ul

de ex "biserca" in loc de biserica se aude des... biggrin.gif

CICI&Co
QUOTE (doktorofsat @ May 23 2008, 22:12) *
si in maramures e obiceiul sa nu rosteti :i:-ul

de ex "biserca" in loc de biserica se aude des... biggrin.gif

Iar cand se pronunta totusi i-ul acela, se sare peste primul sau cum? ermm.gif
Ce se scade si in ce conditii, domne? M-ati confuzat de tot.
Buratina
QUOTE (mcm @ May 23 2008, 11:20) *
subscriu doar daca sunteti de pe malul stang al Prutului.

nu nu nu nu nu nu nu .... nuuuuuuu.... sunt din Iasi, malul drept al sus numitului rau, imi pare rau pt confuzia creata, am citit: doar daca nu sunteti de pe malul stang al Prutului (pp ca am dorit sa citesc asta)! smile.gif sunt de pe malul drept si sunt mandra de asta biggrin.gif mult mai mandra decat daca eram din rep moldova confusedsmiley.png
herlino
QUOTE (doktorofsat @ May 23 2008, 21:31) *
maramuresencele NU INTRA LA ARDELENCE.

Dc ajungi cumva prin Sighetu Marmatiei biggrin.gif vei vedea ce femei avem pe aci,,,

faci cinste dc te pun pe felie biggrin.gif biggrin.gif

PS. Urasc oamenii care zic jud,Baia Mare nu Maramuresc si imi vine sa-i *** in gat ca pe ***stituate!!

in alaya ordine de idei: sa le bag falca-n gat!!! laugh.gif laugh.gif

Nu trebuie sa imi zici mie despre ce femei aveti acolo, caci cunosc situatia in amanunt wink.gif .De aia am zis ca imi plac, si am votat "altele" ca am avut eu impresia ca nu se incadreaza la ardelence.Si sa fiu mai specific, imi plac cele de pe valea Izei mai mult decat din partea aialalta.
@ Buratina : cum se ia malul unui rau? Cum e pe harta sau cum curge? Ca Prutul e de la Nord la Sud nu? Iasi e pe dreapta cum curge si pe stanga cum te uiti pe harta nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.