Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

vladut_v
Daca as fi mederator, nu as tolera comportamentul, de multe ori denigrator, de pe acest topic !
s3ction31
QUOTE (cofe_cofe @ Apr 13 2008, 02:12) *
cLar moldovencele sunt cele mai usuratice. Or arata ele bine, dar nici vorba de bune maniere, minte deschisa sau inteligente. Bautura si barbatii (cu 3 de i) ........si cand e vorba de munca...lene frate. Am avut ocazia sa le cunosc f bine. Am facut facultatea in iasi si am cunoscute destule moldovence si stiu ce le poate mintea. Din fericire sunt munteanca si nu m-am molipsit de la ele. harhar.gif

cum zicea si happy_me, macar nu se plang pe forumuri ca n-au orgasm roll2.gif
Poate tocma' din motivu' asta is considerate cele mai hierghinti. Lasa, cand o sa fii si tu satisfacuta n-o sa le mai invidiezi..console.gif

dian_a
eu votez cu oltencele. e evident de ce, nu?
sunt 50% olteanca, 50% munteanca, crescuta mai mult printre olteni asa ca ma consider mai mult olteanca.

PS: oltencele chiar sunt rele de gura.
Moaca
Io una nu pricep de ce voteaza fetele pe topicul asta, numit "Care sunt cele mai bune femei ?" (afara de cele care sunt lesbiene sau bisexuale, evident - e cumva cazul celor care au votat ? tongue.gif) Sau se simt datoare sa voteze categoria din care fac parte, asa, ca sa isi faca reclama ? wink.gif
mufa
QUOTE (Moaca @ Apr 14 2008, 07:23) *
Io una nu pricep de ce voteaza fetele pe topicul asta, numit "Care sunt cele mai bune femei ?" (afara de cele care sunt lesbiene sau bisexuale, evident - e cumva cazul celor care au votat ? tongue.gif) Sau se simt datoare sa voteze categoria din care fac parte, asa, ca sa isi faca reclama ? wink.gif

Poate votează din invidie biggrin.gif
avraam
BUHAHAHA......... smile.gif))))))))))))))))))))))))))
Ce ciudoase sunteti toate femeile de oriunde ati fi. Decand au inceput sa conduca topul moldovencele au aparut tot felu de reactii la adresa lor de genul " sunt proaste betive, prostituate..lenese..etc" Lucrurile astea le spune numa o femeie complexata si urata ca moartea.

De cand ma stiu eu interesat de femei daca intrebam pe o tipa despre o prietena a ei mai frumoasa de cat ea (intrebari de genu are prieten........etc) in 90% din cazuri primeama un raspuns de genul : "proasta aia? sau curva aia...etc" Exact aceleasi reactii au aparut in topicul asta.

QUOTE (cofe_cofe @ Apr 13 2008, 02:12) *
cLar moldovencele sunt cele mai usuratice. O arata ele bine, dar nici vorba de bune maniere, minte deschisa sau inteligente. Bautura si barbatii........si cand e vorba de munca...lene frate. Am avut ocazia sa le cunosc f bine. Am facut facultatea in iasi si am cunoscute destule moldovence si stiu ce le poate mintea. Din fericire sunt munteanca si nu m-am molipsit de la ele. harhar.gif

Creca tu ai facut facultatea la Alcoolici anonimi in Iasi. Nush ce prietene ai avut tu in facultate da eu ma cam oftic cand ies in oras si fetele beau numa suc.
dian_a
@mufa: exact! mai mult pentru reclama laugh.gif
as fi invidioasa numai daca mi-ar fura o moldoveanca gagiu' biggrin.gif

happy_me
QUOTE (Moaca @ Apr 14 2008, 08:23) *
Io una nu pricep de ce voteaza fetele pe topicul asta, numit "Care sunt cele mai bune femei ?"

Or fi suparate ca moldovencele si-o vara cu doua maini si au orgasme multiple, iar ele nici macar nu se masturbeaza. laugh.gif Ca altfel nu pot sa-mi explic de ce pe unele le deranjeaza duduile din alte zone ale tarii, ori s-o da vreun premiu si noi nu stim...
richelieu
Cele mai bune femei sunt alea cu tzatze si buci....(optional si creier...macar 2-3 circumvolutiuni) indiferent din ce zona a tarii sunt....indiferent de ce etnie or fi.... atata timp cat le cheama Ana Lesko laugh.gif laugh.gif

(Offtopic: ce probleme existentiale are unii....)
snipest
Cele mai bune sunt alea care vor din prima!!! tongue.gif
Fr3ak
Ce veniți fraților cu calități de genu inteligență, gospodină, hărnicie, igienă și mai știu eu ce kkt, când e clar că întrebarea e „care-s cele mai bune la pat, fiind pe SL”.

Sau v-ați trezit că trebuie musai să votați, dar niciunul nu știți cum sunt toate astea la pat, așa că ați votat după note la matematică sau cât de bună mâncare fac.

Știați că: Nu e musai să voteze toți.
Moaca
QUOTE (Fr3ak @ Apr 15 2008, 09:08) *
Ce veniți fraților cu calități de genu inteligență, gospodină, hărnicie, igienă și mai știu eu ce kkt, când e clar că întrebarea e „care-s cele mai bune la pat, fiind pe SL”.

Poate tinde omu' spre idealul 3 in 1 : conversatie elevata inainte, perversiuni acrobatice in timpul, ciorbita calda ulterior wink.gif
HABIBA
NU va suparati dar TIGANCILE de ce nu le-ati bagat in chestionar ? Asta e dicriminare huh.gif dry.gif sleep.gif
Fr3ak
QUOTE (Moaca @ Apr 15 2008, 09:12) *
Poate tinde omu' spre idealul 3 in 1 : conversatie elevata inainte, perversiuni acrobatice in timpul, ciorbita calda ulterior wink.gif

Asta înțelegi prin „bună”? Să știe programa în delphi, nu vrei?
Eu am înțeles că fiind pe SL, acel subtil „bune” se referă la „bune la pat”, sau eventual, „bune la corp”. Poate am interpretat eu greșit, o fi vorba de bune șoferițe.

QUOTE (HABIBA @ Apr 15 2008, 09:14) *
NU va suparati dar TIGANCILE de ce nu le-ati bagat in chestionar ? Asta e dicriminare huh.gif dry.gif sleep.gif

yes.gif

Tu ai fute o țigancă?

(menționez că țigăncile cu adevărat bune, sunt vândute deja, deci se exclud, deci, pe restu, le-ai fute?)
HABIBA
QUOTE (Fr3ak @ Apr 15 2008, 09:18) *
Asta înțelegi prin „bună”? Să știe programa în delphi, nu vrei?
Eu am înțeles că fiind pe SL, acel subtil „bune” se referă la „bune la pat”, sau eventual, „bune la corp”. Poate am interpretat eu greșit, o fi vorba de bune șoferițe.

yes.gif

Tu ai fute o țigancă?

(menționez că țigăncile cu adevărat bune, sunt vândute deja, deci se exclud, deci, pe restu, le-ai fute?)

Cu BANEL da rolleyes.gif
Moaca
QUOTE (Fr3ak @ Apr 15 2008, 09:18) *
Asta înțelegi prin ?bună?? Să știe programa în delphi, nu vrei?
Io nu vreau nimic, fiind heterosexuala, ma dicstreaza raspunsurile masculilor de pe-aici, care fac clasamente "pertinente" de parca le-ar fi tras-o la cel putin 100 de exemplare din fiecare categorie smile.gif
Tu ai fute o țigancă?
Vezi ca Habiba e fata si suspina dupe un tip, deci cre'ca si ea e heterosexuala ; poate cel mult sa fie tiganca sau sa agreeze etnia, pen'ca-i plac manelele

LE : Habiba, Banel e femeie ?! lol.gif
HABIBA
QUOTE (Moaca @ Apr 15 2008, 09:23) *
LE : Habiba, Banel e femeie ?! lol.gif

eu sunt fetita si n-am cu ce sa ^## o femeie
Fr3ak
Topicul e despre femei, deci am presupus că dacă femeilor le arde să răspundă, au decența măcar să se pună în pielea bărbaților.
HABIBA
QUOTE (Fr3ak @ Apr 15 2008, 09:27) *
Topicul e despre femei, deci am presupus că dacă femeilor le arde să răspundă, au decența măcar să se pună în pielea bărbaților.

Ramane cum am stabilit ..eu cu BANEL as dori sa fim iubiti ... smile.gif
Pittick
QUOTE (HABIBA @ Apr 15 2008, 09:29) *
Ramane cum am stabilit ..eu cu BANEL as dori sa fim iubiti ... smile.gif

De aceea ti-ai pus poza cu decolteul tau?
Ti-a trecut de Habibi, gata?
Tarzy
QUOTE (HABIBA @ Apr 15 2008, 09:14) *

ptr ca put
Pittick
In fine, rolul acestui topic care e?
doktorofsat
Cu cat au pielea mai neagra cu atit sunt mai bune.Cred ca intelegeti motivele dc nu votez.Am avut ot felul de femei, dar inpartirea asta pe baza de unde provin are ceva adevar dar nu prea tepoti lua dupa.Nu e pature fara uscaturi *taraturi*.Apoi fiecare barbat are propriile lui gusturi care nu se discuta
avraam
QUOTE (HABIBA @ Apr 15 2008, 09:20) *
Cu BANEL da rolleyes.gif

Apai tu esti de aia fara bani, ca alt motiv sa-l vrei pe Banel nu vad.
stokarit_s
QUOTE (Pittick @ Apr 15 2008, 11:40) *
In fine, rolul acestui topic care e?

Nu prea are nici un rol topicul , femei frumoasa dar si urate sunt peste tot, depinde de gustul fiecaruia. wink.gif
Conteaza si interiorul(sufletul) unei femei nu numai exteriorul. smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.