Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

VipeR85
QUOTE (sogunu @ Jan 29 2008, 18:41) *
Nu conteaza de unde sunt anume, moldovencele si ardelencele are the best laugh.gif

sa ne traiasca si la cat mai multe....prin pat bineinteles.
LadyDi
QUOTE (kos_funny @ Jan 8 2008, 10:15) *
Comparativ cu altele, sa stii ca moldovencele sint cele mai usuratice. In Bucuresti un mare procent dintre tarfe vine din partile Moldovei!

De unde-i informatia privind "provenienta tarfelor din Bucuresti"?! happy.gif

nublete
QUOTE (LadyDi @ Feb 1 2008, 16:45) *
De unde-i informatia privind "provenienta tarfelor din Bucuresti"?! happy.gif

Esti originara din Bucuresti asa-i ? cool.gif
Tarzy
hmmm cele mai "bune" sunt moldovencele dar cu mari pbe la fidelitate

sunt femei constiente de faptul ca "sexulitatea" lor este cam tot ceea ce au si nu se dau in laturi sa o foloseasca.
la moldovence mai este si avantajul ca sunt in general foarte supuse, cateodata enervant de supuse nu si-ar contrazice "partenerul" nici batute (asta atat timp cat il tin de partener ca sunt campioane la schimbat)

oltencele urmeza, dar din pacate sunt in acelasi timp si deranjant de cicalitoare

ardelencele - Oki la pat, aproape la fel ca oltencele, dar prea ambitioase sunt suparator de tracasante si mai ales zgarcite

unguroaice&rusoaice - nu am avut ocazia

asa ca subsemantul a sfarsit a se insura cu o calareseanca un compromis perfect per total ca asa pe capitole
Manowar
uimitor, au castigat moldovencele, so far.
Hakeem
Cele mai bune femei on topic : moldovencele
OFf topic : cele simpatice si curatele smile.gif
VipeR85
QUOTE (Hakeem @ Feb 5 2008, 17:00) *
Cele mai bune femei on topic : moldovencele
OFf topic : cele simpatice si curatele smile.gif

cool.gif am dat de-o moldoveanca in calduri.... rolleyes.gif need i say more? biggrin.gif

kretzu77
QUOTE (VipeR85 @ Feb 13 2008, 04:48) *
cool.gif am dat de-o moldoveanca in calduri.... rolleyes.gif need i say more? biggrin.gif

nu cred
astfel nu erai la ora aia pe net
laugh.gif
Fr3ak
QUOTE (kretzu77 @ Feb 13 2008, 08:30) *
nu cred
astfel nu erai la ora aia pe net
laugh.gif

Era în taxiu cu ea, și decât să încerce o conversație, oricât de banală cu ea (de genul, cum te cheamă, câți ani ai), a preferat să intre de pe wap pe softpedia, prefăcându-se că dă un mesaj, și să ne povestească nouă. Nu știu dacă puteți vizualiza scena.

Oricum, drăguț din partea ta viper biggrin.gif
VipeR85
QUOTE (Fr3ak @ Feb 13 2008, 14:23) *
Era în taxiu cu ea, și decât să încerce o conversație, oricât de banală cu ea (de genul, cum te cheamă, câți ani ai), a preferat să intre de pe wap pe softpedia, prefăcându-se că dă un mesaj, și să ne povestească nouă. Nu știu dacă puteți vizualiza scena.

Oricum, drăguț din partea ta viper biggrin.gif

roll2.gif mor incet la posturile voastre...

sleep.gif voi reveni si data viitoare cu feedback. chestia e ca compu era aprins ca ne trebuia muzica iar ea fiind la un dus...ma plictiseam si eu pe softpedia. tongue.gif happy? huh.gif
born2lose
QUOTE (VipeR85 @ Feb 14 2008, 00:57) *

sleep.gif voi reveni si data viitoare cu feedback. chestia e ca compu era aprins ca ne trebuia muzica iar ea fiind la un dus...ma plictiseam si eu pe softpedia. tongue.gif happy? huh.gif

data viitoare du-te la dus cu ea. ne povestesti alta data.
ontopic, din experienta, cu cat mai scumpe - cu atat mai bune.
Fr3ak
QUOTE (VipeR85 @ Feb 14 2008, 00:57) *

Nici nu s-a uscat sperma pe covor și tu deja pe softpedia? Măcar te-ai spălat pe mâini înainte să postezi?

p.s.: stau aci, i-o trag la o ardeleancă pe la spate, și pentru că nu mă vede, decât să-i privesc ceafa, mi-am pus PDA-ul pe spatele ei, și vreu să vă spun că ador ardelencele.

too soon?
T4Life
Eu am votat Rusoaice!
Cred ca cele mai frumoase sunt rusoaicele si moldovencele...Dar cred ca sunt si cele mai usuratice!
Dupa aceea frumoase mai sunt si cele din Ardeal...Peste tot sunt femei frumoase...Bani sa ai... roll2.gif
VipeR85
QUOTE (T4Life @ Apr 11 2008, 17:51) *
Eu am votat Rusoaice!
Cred ca cele mai frumoase sunt rusoaicele si moldovencele...Dar cred ca sunt si cele mai usuratice!
Dupa aceea frumoase mai sunt si cele din Ardeal...Peste tot sunt femei frumoase...Bani sa ai... roll2.gif

sleep.gif pe asta cu banii n-o mai stiam...credeam ca e de ajuns sa fi frumos si inteligent si sa o ai mare. rolleyes.gif
T4Life
QUOTE (VipeR85 @ Apr 11 2008, 16:54) *
credeam ca e de ajuns sa fi frumos si inteligent si sa o ai mare. rolleyes.gif

Si asta ca sa o ai mare e adevarata dar si daca ai bani poti agata pe oricine!
tongue.gif Parerea mea...
w3bmaster
O femeie calumea e una desteapta si cu personalitate propie

Din zone nuj e cam aiurea sa zic da din experienta mea

Ardelencele is fete super
Moldovencele is darnice si proaste
Oltencele is limitate si proaste
Muntencele is limitate si se cred buricu pamantului
Machedoancele respecta barbatu de langa sunt gospodine si in general foarte frumoase si nu prea au auzit de inselat
Cam atat oricum romancele in gen is frumoase da cam proaste

Asa international Columbianca/Brazilianca my dream smile.gif
cofe_cofe
cLar moldovencele sunt cele mai usuratice. O arata ele bine, dar nici vorba de bune maniere, minte deschisa sau inteligente. Bautura si barbatii........si cand e vorba de munca...lene frate. Am avut ocazia sa le cunosc f bine. Am facut facultatea in iasi si am cunoscute destule moldovence si stiu ce le poate mintea. Din fericire sunt munteanca si nu m-am molipsit de la ele. harhar.gif
beaucafea
QUOTE (cofe_cofe @ Apr 13 2008, 01:12) *
cLar moldovencele sunt cele mai usuratice. O arata ele bine, dar nici vorba de bune maniere, minte deschisa sau inteligente. Bautura si barbatii........si cand e vorba de munca...lene frate. Am avut ocazia sa le cunosc f bine. Am facut facultatea in iasi si am cunoscute destule moldovence si stiu ce le poate mintea. Din fericire sunt munteanca si nu m-am molipsit de la ele. harhar.gif

Hai sa-ti spun un secret: cine seamana se aduna. Si eu stau in Iasi si nici una din prietenele mele nu corespunde descrierii tale.
cofe_cofe
QUOTE (beaucafea @ Apr 13 2008, 03:01) *
Hai sa-ti spun un secret: cine seamana se aduna. Si eu stau in Iasi si nici una din prietenele mele nu corespunde descrierii tale.

Bine ca mai am 2 luni si plec din moldova asta. Nici ca ma mai intorc. Poate nu cunosti pe cine trebuie, dar eu sigur am avut nesansa sa cunosc moldovence autentice, usuratice si dornice de orice. Dupa cum vezi majoritatea care au scris la acest subiect sunt de acord ca moldovencele sunt usuratice. laugh.gif Hai sa imi spun si eu un secret: prietenel tale or fi exceptii de la regula biggrin.gif
happy_me

N-ar strica sa te molipsesti totusi, poate asa ai sa ai si tu orgasm, momentan observ doar invidie.
Muntencele sunt urate, inteligente, virgine, fara vicii si din cale-afara de harnice? huh.gif
Piramidon
QUOTE (happy_me @ Apr 13 2008, 17:51) *
N-ar strica sa te molipsesti totusi, poate asa ai sa ai si tu orgasm, momentan observ doar invidie.
Muntencele sunt urate, inteligente, virgine, fara vicii si din cale-afara de harnice? huh.gif

De ce te superi, esti moldoveanca?

Cineva imi spunea ca la Galati si gainile sunt curve. Da, moldovencele sunt curve si imputite, e adevarat.
happy_me
QUOTE (Piramidon @ Apr 13 2008, 18:56) *

Cineva imi spunea ca la Galati si gainile sunt curve. Da, moldovencele sunt curve si imputite, e adevarat.

E treaba lor.
Nu am de ce sa ma supar, eram doar nedumerita; nu inteleg cu ce o deranjeaza pe ea ca moldovencele se f*t in draci. Nu, nu sunt moldoveanca.
romaximusro
QUOTE (Tarzy @ Feb 1 2008, 17:19) *
hmmm cele mai "bune" sunt moldovencele dar cu mari pbe la fidelitate

sunt femei constiente de faptul ca "sexulitatea" lor este cam tot ceea ce au si nu se dau in laturi sa o foloseasca.
la moldovence mai este si avantajul ca sunt in general foarte supuse, cateodata enervant de supuse nu si-ar contrazice "partenerul" nici batute (asta atat timp cat il tin de partener ca sunt campioane la schimbat)

oltencele urmeza, dar din pacate sunt in acelasi timp si deranjant de cicalitoare

ardelencele - Oki la pat, aproape la fel ca oltencele, dar prea ambitioase sunt suparator de tracasante si mai ales zgarcite

unguroaice&rusoaice - nu am avut ocazia

asa ca subsemantul a sfarsit a se insura cu o calareseanca un compromis perfect per total ca asa pe capitole

aia cu supuse sa i-o spui lu' bunicu ca nu o prea cred smile.gif de fapt nu cred ca se poate face diferenterea asta pe zone geografice
sexterminator

Esti bolnava cu sisi.
s3ction31
QUOTE (Piramidon @ Apr 13 2008, 18:56) *

Asa-i. Curve si imputite toate, de-aia va curg balele dupa ele. E si o vorba cu vulpea si strugurii (acri, desigur) lol.gif
Apropos, care vorbeste din experienta? (si nu ma refer la experienta de a fi refuzat biggrin.gif )
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.