Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

skyleaf
mie mi se pare moldovencele cele mai frumoase biggrin.gif
webulxpert
imi plac in general romancele dar in special moldovencele.

PS. imi mai plac si japonezele (doar sa ma uit pe imagini la ele) biggrin.gif

FallenAngel
Mie imi plac rusoaicele biggrin.gif ...
VipeR85
QUOTE (FallenAngel @ Jan 4 2008, 01:50) *

laugh.gif lider de piata moldovencele...

acum o alta intrebare: v-ati lua nevasta moldoveanca?
r@zvan
QUOTE (Champy0n @ Jan 3 2008, 18:14) *
Rusoaicele sunt foarte feminine. (ma refer la rusoica aceea clasica :blonda si mladioasa, am cunoscut cateva wub.gif ). Nu stiu ce vedeti la moldovence, or fi ele frumusele, insa mi se par cam grase si in plus sunt si foarte barbatoase + accentul ala nebun al lor.

or fi ele rusoaicele bune la corp, dar cele mai multe au fata umflata ca o goagoasa. tot moldovence noastre-s baza. ele duc greul biggrin.gif
skyleaf
QUOTE (FallenAngel @ Jan 4 2008, 01:50) *

oo da smile.gif) taica-miu are sange de rusoi naughty.gif
Dj_Blizzard
Unguroaicele si Moldovencele dar nu stiu la care sa ma hotarasc laugh.gif

kos_funny
QUOTE (just_me_4_you @ Dec 30 2007, 10:10) *
Nu e adevarat..moldovencele nu sunt usuratce..ca sunt unele care fac orice sa ajunga undeva sus..da..dar nu sunt toate asa

Comparativ cu altele, sa stii ca moldovencele sint cele mai usuratice. In Bucuresti un mare procent dintre tarfe vine din partile Moldovei!
mufa
QUOTE (skyleaf @ Jan 5 2008, 21:31) *
oo da smile.gif) taica-miu are sange de rusoi naughty.gif

Și bunicu' are. Pe patul puștii biggrin.gif
adadoi
QUOTE (mufă @ Jan 8 2008, 10:34) *
Și bunicu' are. Pe patul puștii biggrin.gif

mureai daca-ti tineai gura, nu? biggrin.gif
Mosotti
QUOTE (kos_funny @ Jan 8 2008, 10:15) *
Comparativ cu altele, sa stii ca moldovencele sint cele mai usuratice. In Bucuresti un mare procent dintre tarfe vine din partile Moldovei!

asta pentru ca moldova e cea mai saraca. thread idiot. pentru fiecare moldoveanca frumoasa, pot aduce 10 urite. pentru fiecare unguroaica focoasa, pot aduce 10 apatice. etc etc etc
adadoi
pai ada-le, mai frate, tu nu vezi ce plictiseala e pe aria asta in ultima vreme? cezarelu' nu-i, manowaru' nu-i, mufa sperie toate gagicile...
mufa
QUOTE (adadoi @ Jan 8 2008, 12:13) *
mufa sperie toate gagicile...

Tu nu pari speriată biggrin.gif
solitudes
QUOTE (VipeR85 @ Jan 4 2008, 06:22) *
laugh.gif lider de piata moldovencele...

acum o alta intrebare: v-ati lua nevasta moldoveanca?

da. e luata de ceva vreme .
super multumit smile.gif naughty.gif
mufa
QUOTE (solitudes @ Jan 8 2008, 12:21) *
da. e luata de ceva vreme .
super multumit smile.gif naughty.gif

Ai luat-o doar tu? naughty.gif
adadoi
QUOTE (mufă @ Jan 8 2008, 12:19) *
Tu nu pari speriată biggrin.gif

presupun ca io nu-s gagica biggrin.gif
solitudes
QUOTE (mufă @ Jan 8 2008, 12:23) *
Ai luat-o doar tu? naughty.gif

wai mufa.. mad.gif
acu ce vrei , pedigree? tongue.gif
mufa
Poate că cele mai bune femei sunt cele care nu-s gagici biggrin.gif
adadoi
QUOTE (mufă @ Jan 8 2008, 12:40) *
Poate că cele mai bune femei sunt cele care nu-s gagici biggrin.gif

o, mare guru, pot sa te citez?

io zic sa inchizi threadu' asta, ca ai rezolvat problema! biggrin.gif
r@zvan
QUOTE (Mosotti @ Jan 8 2008, 12:11) *
asta pentru ca moldova e cea mai saraca. thread idiot. pentru fiecare moldoveanca frumoasa, pot aduce 10 urite. pentru fiecare unguroaica focoasa, pot aduce 10 apatice. etc etc etc

Mai schimba si tu anturajul. biggrin.gif
kos_funny
QUOTE (Mosotti @ Jan 7 2008, 23:11) *
asta pentru ca moldova e cea mai saraca.

Parerea mea e ca zona olteniei e cea mai saraca.Merg des prin Moldova si vreau sa spun ca au evoluat foarte mult!
VipeR85
QUOTE (kos_funny @ Jan 12 2008, 13:47) *
Parerea mea e ca zona olteniei e cea mai saraca.Merg des prin Moldova si vreau sa spun ca au evoluat foarte mult!

laugh.gif saraca in femei?
silica_ct
QUOTE (VipeR85 @ Nov 21 2007, 09:23) *
rolleyes.gif deci moldovence frumoase....dar sunt ele bune la pat ca "focoasele" de oltence? intrebare ce ma face sa-mi aduc aminte de un banc, dar nu il mai stiu pe tot asa ca imi cer scuze daca nu e prea haios...

si sa ma contrazica careva daca nu-s unguroaicele dornice de iubire si nesatule uneori...pe forum am observat un topic controversat despre piercing in p***a cu si despre "rainada" care e din tg-mures si care topic imi cam sustine teoria....asa sa fie oare?

fara suparare, ceva ce am observat si cred ca a observat multa lume, pe toate site-urile matrimoniale majoritare sunt moldovencele...argumente daca nu e asa...

In primul rand nu stiu de unde stii tu ca cele mai multe din matrimoniale sunt moldovence doar nu le-ai sunat tu sa le auzi accentul ca nu cred ca precizeaza careva provenienta, iar daca era vorba de vreun ziar local din Moldova e si normal. Doi la mana (sa zicem ca ar fi adevarat cum spui tu) chestiunile cu matrimonialele nu sunt relevante, depinde de mentalitatea fiecaruia si de posibilitatile sale de a face acel anunt... sunt multe criterii...
anonim800
Dar de ce neaparat numai moldovencele din Iasi sunt frumoase? Mie imi plac mai mult cele din sudul Moldovei decit din nord, de exemplu Galati... pt ca in nord am observat ca majoritatea sunt blonde sau au doar un anume specific de trasaturi pe cand in sudul regiunii gama e mai variata parerea mea... oricum cum a mai zis cineva fiecare zona are specificul ei de frumusete. Moldova -nr. 1 tongue.gif
sogunu
Nu conteaza de unde sunt anume, moldovencele si ardelencele are the best laugh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.