Care sunt cele mai "bune" femei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

melcu79
Moldovence, nu prea stiu ca nu am avut, eu sunt din Bz si unii zic ca e in Moldova asa ca poate nu-mi dau seama.... rolleyes.gif
Unguroice, a fost bine... laugh.gif
Nevasta e olteanca din Severin..

Toate e bune ph34r.gif
Fr3ak
QUOTE (nociva @ Dec 7 2007, 14:59) *
Eu am auzit ca sunt bune unguroaicele si moldovencele...

Unguroaicele-s bune on the outside, în pat, nu știu.
Moldovencele au reputație pentru că-s freaky in bed. Adică-s dispuse să facă... hmmm... cam orice.

kaySuperstar
QUOTE (jihadu @ Nov 29 2007, 11:30) *
Man, moldovencele sunt mai usuratice decat celelalte din pricina saraciei.

Aveam colegi in armata care aminteau de ele, se mirau ca se intind imediat ptr o Cola.

Nu or fi chiar toate asa, dar...nu iese fum fara foc.

smile.gif) mai eu sunt din moldova si am o fata in bloc care a zis asa : citez "Mai mie cand mi-e foame ma f*t si pe un pachet de biscuiti" ohmy.gif
zzangaboy
QUOTE (kaySuperstar @ Dec 8 2007, 22:30) *
smile.gif) mai eu sunt din moldova si am o fata in bloc care a zis asa : citez "Mai mie cand mi-e foame ma f*t si pe un pachet de biscuiti" ohmy.gif

vecina ta intra deja la categoria zdrente wink.gif
Fr3ak
QUOTE (zzangaboy @ Dec 8 2007, 23:29) *
vecina ta intra deja la categoria zdrente wink.gif

Nu, zdeanță e aia care se f**e pentru bijuterii, mașini, haine etc.

O femeie care se prostituează ca să-și hrănească copilu, e demnă de milă și de respect (față de una care avortează în găleată sau în orice mod, pentru a-și salva silueta sau mai știu eu ce)
zzangaboy
QUOTE (Fr3ak @ Dec 9 2007, 02:20) *
Nu, zdeanță e aia care se f**e pentru bijuterii, mașini, haine etc.

O femeie care se prostituează ca să-și hrănească copilu, e demnă de milă și de respect (față de una care avortează în găleată sau în orice mod, pentru a-și salva silueta sau mai știu eu ce)

sa`mi arati si mie prostituata aia care e plina de respect... sau de fapt se respecta ele intre ele biggrin.gif
WhiteTigger
dupa parerea mea toate femeile sunt "bune". depinde numai care latura a cuvantului o luam in considerare. in orice caz in totdeauna capra vecinului e cea care ne intereseaza tongue.gif laugh.gif

kos_funny
QUOTE (zzangaboy @ Dec 9 2007, 04:22) *
sa`mi arati si mie prostituata aia care e plina de respect... sau de fapt se respecta ele intre ele biggrin.gif

E nasol daca tu nu faci diferenta intre o zdreanta de Bamboo si una , vai steaua ei, de la tara , care a facut greseala sa puna botul la vrajeala unui baietas de oras care a lasat-o gravida si a ajuns sa doarma prin cabinele tirurilor ca sa-si poata creste nefericitul ala de copil!
Crede-ma ca stiu personal cateva cazuri de te cutremuri daca le auzi!

AMDG
QUOTE (kos_funny @ Dec 15 2007, 07:56) *
a ajuns sa doarma prin cabinele tirurilor ca sa-si poata creste nefericitul ala de copil!

Si eu care credeam ca oamenii pot sa-si creasca copii folosind alte profesii , chiar si la sat smile.gif
VipeR85
QUOTE (AMDG @ Dec 15 2007, 09:56) *
Si eu care credeam ca oamenii pot sa-si creasca copii folosind alte profesii , chiar si la sat smile.gif

haideti mai...ce naiba de la femei bune am ajuns la curve? sau trebuia sa le includ si pe ele in poll?
Black Hawk
Parerea mea este, ca cele mai bune femei sunt acelea care dupa un an inca le mai pastrezi ! laugh.gif
VipeR85
QUOTE (Black Hawk @ Dec 15 2007, 13:49) *
Parerea mea este, ca cele mai bune femei sunt acelea care dupa un an inca le mai pastrezi ! laugh.gif

sleep.gif eu cred ca aia e cea mai buna, ca nu poti pastra mai multe...deja e bigamie laugh.gif
ILoveMyBunny
Mie imi plac frantuzoaicele...de pe la Nisa,ca sa zic asa..si siciliencele...poate si o japoneza...
Silver Wolf
Dintre rusoaice si unguroaice.... hmm.... parca mai bine moldovence naughty.gif
TupaC
Ce bucuros sunt ca locuiesc prin partea moldovei naughty.gif
VipeR85
QUOTE (TupaC @ Dec 16 2007, 23:23) *
Ce bucuros sunt ca locuiesc prin partea moldovei naughty.gif

nu ne impartasesti si noua din bucuria ta? wink.gif
edy_wheazel

BINGO!!!
VipeR85
QUOTE (edy_wheazel @ Dec 16 2007, 23:44) *
BINGO!!!

uau...cata inteligenta in replica ta...sa inteleg ca de obicei pastrezi femeile cateva luni.......sau un an si o zi?
edy_wheazel
QUOTE (VipeR85 @ Dec 16 2007, 23:46) *
uau...cata inteligenta in replica ta...sa inteleg ca de obicei pastrezi femeile cateva luni.......sau un an si o zi?

Chiar o viata
VipeR85
QUOTE (edy_wheazel @ Dec 16 2007, 23:48) *
Chiar o viata

cum ziceam cu doua posturi mai sus, dar cum nu stii sa citesti tot da-mi voie sa iti reexplic

@black hawk a scris
Parerea mea este, ca cele mai bune femei(adica mai mult de una, si rezulta deja bigamie) sunt acelea care dupa un an inca le mai pastrezi (poti sa ai o relatie cu mai 2 sau mai multe femei mai mult de un an?....inseamna ca esti tare, mai ales daca le tii o viata intreaga. care-i secretu?)! laugh.gif

tu zici ca le pastrezi o viata....sa inteleg ca tu ai si nevasta si amanta si inca vreo 2 -3 cu care iti faci de cap?

si ca sa fim on-topic....ce nationalitate au?
M_r
chiar eram curios sa vad parerea voastra... deci moldovencele is cele mai "bune".

asa o fi...

desi am auzit ca unguroaicele din ardeal fac ravagii... tongue.gif

oricum, mie imi plac ROMANCELE... de care or fi ele... nu degeaba la noi sunt cele mai frumoase fete... si toti strainii au recunoscut asta
just_me_4_you
QUOTE (gxg88 @ Nov 20 2007, 23:01) *
La cat m-am plimbat prin tara pot sa-mi fac o parere avizata: moldovencele sunt cele mai frumoase.
Din cate vad prin facultate si cate mai aud de la unul, altul: moldovencele sunt si cele mai usuratice. Oi vorbi aiurea...

Pe celelalte nu prea le-am analizat.

Nu e adevarat..moldovencele nu sunt usuratce..ca sunt unele care fac orice sa ajunga undeva sus..da..dar nu sunt toate asa
sebulbus
Weird, eu numa triste de-astea am cunoscut, care ar fi de acord sa le faci orice pentru un pic de bagare in seama.
Champy0n
Rusoaicele sunt foarte feminine. (ma refer la rusoica aceea clasica :blonda si mladioasa, am cunoscut cateva wub.gif ). Nu stiu ce vedeti la moldovence, or fi ele frumusele, insa mi se par cam grase si in plus sunt si foarte barbatoase + accentul ala nebun al lor.
alf77

una d'asta e femeia fantastica (bionica,wonder women,etc...)

Eu sustin ca moldovencele sunt cele mai bune. Am fost de curand la Iasi , si dintr-un grup de 5 fete nu stiam care ar putea fi considerata mai nasola.Au o trasatura fizica care se regaseste pe la ele pe acolo..Au oasele putin alungite , greu de explicat,oricum bune rau.In toata romanica sunt femei bune dar cu precadere in moldova.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.