indexare nereusita

vali38

am publicat un site si am incercat sa il indexez in db de la google...am adaugat url ul,l-a acceptat,dar daca ma uit la webmaster tools (overview) imi spune
No pages from your site are currently included in Google's index. Indexing can take time. You may find it helpful to review our information for webmasters and webmaster guidelines. [?]

stie careva unde e problema ? am sa postez metaurile din index

CODE
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<meta name="keywords" content="a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p,r,s,sh,t,tz,u,v,x,y,z">
<meta name="description" content="descriere">
<meta NAME="robots" CONTENT="index, follow">

trebuie sa mentionez ca bara de navigare a sitului este flash

am incercat sa mai folosesc si robots.txt si in cazul asta google imi vede toate paginile dar indexarea tot nu o face
EttyRO
QUOTE (vali38 @ Nov 18 2007, 09:52) *
am publicat un site si am incercat sa il indexez in db de la google...am adaugat url ul,l-a acceptat,dar daca ma uit la webmaster tools (overview) imi spune
stie careva unde e problema ? am sa postez metaurile din index

CODE
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<meta name="keywords" content="a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p,r,s,sh,t,tz,u,v,x,y,z">
<meta name="description" content="descriere">
<meta NAME="robots" CONTENT="index, follow">

am incercat sa mai folosesc si robots.txt si in cazul asta google imi vede toate paginile dar indexarea tot nu o face

Ai omis o parte foarte importanta... cea care iti spune ca "Indexing can take time.". Exista diferite solutii ca indexarea sa fie facuta mai repede, dar oricum...

vali38
dar...din moment ce situl fost adaugat in db a googleului,daca as fi dat un search pe adresa sitului meu ar fi trebuit sa apara in lista...poate ca ar fi fost singurul rezultat afisat...dar nu apare nimic
DarkAngelBv
QUOTE (vali38 @ Nov 18 2007, 12:54) *
dar...din moment ce situl fost adaugat in db a googleului,daca as fi dat un search pe adresa sitului meu ar fi trebuit sa apara in lista...poate ca ar fi fost singurul rezultat afisat...dar nu apare nimic

Nu trebuie... iti pun o intrebare simpla... de cat timp este situl online, cate link-uri ai catre el?
miromulus
QUOTE (vali38 @ Nov 18 2007, 09:52) *

Si G de unde sa stie care-s restul paginilor? Un site cu "o singura pagina" nu-i inspira prea multa incredere. Adauga inca un meniu cu linkuri curate.
vali38
situl e pus de 17 ore

am adauga si linkuri pure

sa vedem daca o sa fie ceva...il mai las cam 2,3 zile sa vad daca se intampla ceva
DarkAngelBv
QUOTE (vali38 @ Nov 18 2007, 13:42) *
situl e pus de 17 ore

sa vedem daca o sa fie ceva...il mai las cam 2,3 zile sa vad daca se intampla ceva

bash.gif Pai si tu vrei sa apari din prima zi pe google? sa fim seriosi... indexarea dureaza (daca ai ghinion poti sta si 1-2 luni fara sa apari in gogu`).

miromulus
QUOTE (vali38 @ Nov 18 2007, 13:42) *
situl e pus de 17 ore

Vrei indexare in 24 de ore? Fa rost de pe o pagina cu PR 6 (daca inca mai merge). Altfel, incepe sa-l promovezi fara sa te uiti o saptamana prin rezultatele lui Gogu.
raresone
Dureaza in medie 7 zile... fara sa stie nimeni de site... doar tu si google incearca un sitemap.xml bafta

Desi google indexeaza relativ repede siteul rezultatele privind siteul tau vor aparea mult mai tarziu in google pentru ca siteul tau este in scutece smile.gif
vali38

ok...o parte a problemei s-a rezolvat...dar...apare alta...

google nu mi-a indexat decat continutul forumului iar din site nu gaseste nici un rezultat, nici macar linkul
mmariusel
Indexarea cere timp, am publicat in blog in seria de lectie SEO gratis o lectie numita: Cum sa fii indexat de Google in 24 de ore. Solutii rapide le gasesti acolo si implica publicarea linkului catre site-ul tau in un alt site vizitat frecvent de google bot.

O indexare completa a siteului dureaza. Unul dintre site-urile care aam lucrat a avut o indexare de 30.000 de pagini in 2 saptamani ceea ce e destul de binisor.

Skelet
Trebuie să ai răbdare.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.