Bicicleta Cora

silviusm

Merita bicicleta asta din CORA: http://www.cora.ro/cora/detalii?id=8496 ? la 3.3mil....
Neuzer Matrix Cadru+furca otel, schimbator fata spate Shimano, maneta schimbator si pinion Shimano, frana tip V aluminiu, jante duble aluminiu, anvelopa 26x1,95 IRC, 18 viteze
silviusm
Nici o parere? sad.gif

mammut
nu se merita smile.gif
Genubah
Depinde la ce-ti trebuie... Daca vrei o bicicleta pentru oras, merge.
silviusm
Pai o folosesc prin oras da imi place sa merg mai multoffroad smile.gif ...Pana acum am avut un neuzer huricane fara nimic shimano si m-a tinut bine pana am intrat intr-un taxi si mi s-a indoit furca, asa ca am dat-o cu 1mil...
Necronomikon
Nu prea merita... De oras mai treaca-mearga.... dar daca vrei offroad, iti trebuie ceva serios. Nu de alta, dar nu vrei sa ramai cu ea pe munte sau sa se rupa sub tine.
Mai strange bani si ia-ti ceva mai serios. Fereste-te de First Bike, DHS, Rich Bike, Matrix si alte cateva.
Broly
Ce intelegi tu prin offroad? Vrei sa faci coborari pe munte?

silviusm
Nu chiar, mai mult prin parcuri...cernica chestii din astea..
mammut
E un magazin pe Pantelimon
http://www.mybike.ro
uita-te pe acolo si vezi daca iti place ceva, cel mai bine da o fuga pana la ei si vorbeste personal, nu o sa incerce sa te jupoaie de bani, le spui exact ce vrei sa faci cu bicicleta si-ti recomanda ei ceva.
Sa te plimbi prin Cernica nu-ti trebuie ceva super tare, dar e pacat sa arunci banii pe un Matrix, nu am auzit nimic bune despre ele. Incearca sa cauti un Magellan second si o sa fi mai fericit decat cu un FirstBike sau Matrix noi.
Bafta.
silviusm

Ce ziceti merita mai mult o bicicleta cu manetele de la schimbatore ShimanoDeoreDx care sunt unite cu manetele de frana pe care scrie ShimanoSLR. Pe frane scrie Dia compe X-1, grupul de pinioane este shimano de 6 si schimbatoru spate shimano sis. Pe cadru scrie Shimano 20'' R.B. FOINI. Cauciucuri aproape noi de 26 X 2.35. Totul la 2.5mil

Care merita mai mult neuzer matrix din magazin sau asta de mai sus SH?
Genubah
De ce nu te urci pe ele, mergi cativa metri, schimba cateva viteze si pune niste frane? O sa afli singur care e mai buna...
silviusm
Pana la urma am cumaparat matrixu, i-am facut o revizie la gara de nord, si merge foarte bine...sa vedem in timp...
Rodea
Identica in Metro e 2.700.000
Ken
Si eu am luat Richbike din Cora si de la garantii m-am urcat pe ea => in 5 m s-a rupt lantul. Am schimbat directia spre case de unde mi-am luat banii inapoi fara intrebari prea multe.
silviusm
Originally posted by Ken
Si eu am luat Richbike din Cora si de la garantii m-am urcat pe ea => in 5 m s-a rupt lantul. Am schimbat directia spre case de unde mi-am luat banii inapoi fara intrebari prea multe.

De rich bike nu am auzit... Neuzer Matrixu inca functioneaza ca la inceput...In Bucuresti am facut vreo 150de km si am folosit-o si la mare unde am facut 200km..Sunt multumit de ea.
Reclama
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.