Modem de cablu UPC

Jaguar Paw

Propun sa comparam diferite modele:
Al meu:

Scientific Atlanta
Model EPC 2203

interogand adresa http://192.168.100.1
modemul a afisat urmatoarele:

ever_forever
Scientific Atlanta WebSTAR EPX2203

System:

Click to view attachment

Signal:

Click to view attachment

Status:

Click to view attachment

Log:

Click to view attachment

aeon
eu am un modem Thompson, mic, negru, cu partea de sus alba
merge foarte bine de ~3 ani
ecotech
Ar fi bine sa specificati orasul si cartierul unde va aflati, pentru a putea face o comparatie reala intre puterile de semnal.
LMerfu
Eu nu mai pot accesa pagina cu paramtri a modemului (192.168.100.1), la sectiunile Signal, Status & Log. Imi zice "this feature has not been enabled on you cable modem. Please contact your network ... "

Aveti idee din ce cauza? ca inainte mergea. Or fi limitat ei accesul ?
wirespot
Cică trebuie să ai IP din aceeași clasă (192.168.100.x) ca să-ți arate ceva.
Jaguar Paw
QUOTE (LMerfu @ Nov 16 2007, 15:56) *
Eu nu mai pot accesa pagina cu paramtri a modemului (192.168.100.1), la sectiunile Signal, Status & Log. Imi zice "this feature has not been enabled on you cable modem. Please contact your network ... "

Aveti idee din ce cauza? ca inainte mergea. Or fi limitat ei accesul ?

e ceva limitare
nici mie nu-mi arata in mod normal dar am descoperit un mod de ocolire:

scoti cablul de alimentare de la modem pt 2-3 secunde si apio il bagi la loc
in urmatoartele 10-15 secunde http://192.168.100.1 nu va merge dar dupa alte 5 secunde ii dai refresh la pagina si va merge (insa doar pt vreo 5-10 secunde pana isi ia IP-ul de la DHCP)

bogdan006
QUOTE (Jaguar Paw @ Nov 17 2007, 14:06) *
e ceva limitare
nici mie nu-mi arata in mod normal dar am descoperit un mod de ocolire:

scoti cablul de alimentare de la modem pt 2-3 secunde si apio il bagi la loc
in urmatoartele 10-15 secunde http://192.168.100.1 nu va merge dar dupa alte 5 secunde ii dai refresh la pagina si va merge (insa doar pt vreo 5-10 secunde pana isi ia IP-ul de la DHCP)

cind modemul e sincronizat nu iti arata de aceea se desincronizeaza modemul si pine se sincronizeaza la loc arata parametri retelei
CuZa
QUOTE (bogdan006 @ Jan 21 2008, 08:27) *
cind modemul e sincronizat nu iti arata de aceea se desincronizeaza modemul si pine se sincronizeaza la loc arata parametri retelei

ma pt alba e o pagina nivel.alba.astral.ro la care iti arata nivelele... poate k o fii si pt alte orase in aceeasi formula si schimbat doar numele orasului
dak chear vreti sa vedeti parametri de pe modem hai k va zic eu c sa faceti ( doar pt Thomson TCM 240) intrati p modem (192.168.100.1)asta dupa ce ii dati un restart si schimbati frecventa, nu aia mare ex 3990000000....0 ci cealalta si pe urma dati diacnostic.... practic ceea ce va intereseaza e SNR, care l thomson ti-l arata dar doar direct(SNR p revers il vezi p pagina cu nivele) si semnalu, care ii ok intre -2dB si +2dB...
stiu lucrul asta findka fac instalari pt upc.... asta pt viitoare comentarii... tongue.gif
costas219

Modem instalat sambata.
Targoviste, Micro 11
Modem:THOMSON
Model:TCM420
Spuneti-mi daca parametri sunt buni.
cable
QUOTE (CuZa @ Feb 6 2008, 23:36) *
ma pt alba e o pagina nivel.alba.astral.ro la care iti arata nivelele... poate k o fii si pt alte orase in aceeasi formula si schimbat doar numele orasului
dak chear vreti sa vedeti parametri de pe modem hai k va zic eu c sa faceti ( doar pt Thomson TCM 240) intrati p modem (192.168.100.1)asta dupa ce ii dati un restart si schimbati frecventa, nu aia mare ex 3990000000....0 ci cealalta si pe urma dati diacnostic.... practic ceea ce va intereseaza e SNR, care l thomson ti-l arata dar doar direct(SNR p revers il vezi p pagina cu nivele) si semnalu, care ii ok intre -2dB si +2dB...
stiu lucrul asta findka fac instalari pt upc.... asta pt viitoare comentarii... tongue.gif

sunt o gramada de parametrii care conteaza( pe upstream si downstream) pentru buna functionare a modemului ... iar frecventa de downstream nu se schimba dupa cum vrea clientul ( frecventa este stabilita de operator).......................... laugh.gif
Sky_Way
cuza .. tu ii pui pe astia sa isi desincronizeze modem`urile?
cuza, si eu fac instalari tot pentru upc, si te anunt ca frecventele se pot schimba si pe modelele EPC 2203... daca esti interesat.. tongue.gif iti spun
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.