Drag0n_X
9th January 2009, 20:50
QUOTE (criogenik @ Jan 9 2009, 20:32)

am sa incerc un raspuns:
cumpra acest laptop doar daca este cea ce iti doresti ... eu pe al meu am dat 750 RON de la DOMO si nu este modelul surf ... altfel ... poti pune 2 GB RAM pe el ,conditia este sa pui si XP ... altfel linux nu recunoaste acea placuta de 2 GB decat cu Tweeak ... pe al meu am 1 GB - Kingston PC 2 - 5300 667 MHz cumparat de la Ultra Pro - 65 RON si functioneaza impecabil - nu am jocuri instalate si inca ma mai chinui cu Linux-ul de la mama lui ... strick sau SD-Card 16 GB prea scumpe ...parere personala ... HDD extern 160 GB fara alimentare suplimentara - pentru calatorii - WD ,de la Ultra Pro - 280 RON , card SD 8 GB CLS 6 - 110 RON METRO .
Cred ca am raspuns ... insa ... nu cred ca asta este singura solutie ...
As adauga si eu cateva intrebari dar cum nimeni nu isi bate capu' cu linux-u ...
1. bluetooth - micro are cineva ?
2. GPS a reusit cineva ?
Multumesc oricui se da cu parerea ... si o parere e buna ...
multumesc pentru raspuns deci trebuie sa nu fie surf ca sa il pot upgrada
r3fugiatu
13th January 2009, 17:06
Salut! Am si eu un Eee PC si as dori sa`mi spuneti cum ii pot pune wallpaper(daca se poate), si cum mai pot face un cont de ultilizator? E prima data cand am contact cu linux`ul! P.S. Este varianta Surf Black, si dupa cum am citit si pe net cica se pot pune ram`i, avand si acea portita de acces pe spate!? Asa o fi?
r3fugiatu
13th January 2009, 21:47
L.E. - Stupid me! Am rezolvat cu wallpaperul , adica nu merge pusa o imagine, probabil e vb de rezolutie! A ramas problema cu al doilea cont de utilizator!
criogenik
14th January 2009, 22:29
upgrade RAM... daca ai acea "portita" de acces la memoria RAM o poti deschide
daca poti scoate placuta veche (512 MB) ... o poti inlocui ...
eu am ales solutia 1 GB RAM
am optat pentru moment sa pastrez SO de la mama lui ... altfel ii luam 2 GB
Mentionez :Asus EeePc 701 (Non Surf) Black cu ceva tweeak
r3fugiatu
15th January 2009, 15:23
O sa ma uit sa avd daca ii pot scoate! Doar ca nu stiu la noi in Romania e valabila treaba aia daca scoti eticheta de pe surubul portitei mai ai garantie!?
Si inca nu am rezolvat problema, adica aceea de a crea doua conturi de utilizator a laptop-ului.Se poate?Daca da cum? Oricum o sa ii pun windows curand, ca nu stiu sa instalez nimic pe linux(stupid me), si nici nu am chef sa ma apuc acum sa invat linux, cat timp imi este de ajuns windows.
Cutzu
18th January 2009, 13:04
QUOTE (r3fugiatu @ Jan 15 2009, 15:23)

O sa ma uit sa avd daca ii pot scoate! Doar ca nu stiu la noi in Romania e valabila treaba aia daca scoti eticheta de pe surubul portitei mai ai garantie!?
Si inca nu am rezolvat problema, adica aceea de a crea doua conturi de utilizator a laptop-ului.Se poate?Daca da cum? Oricum o sa ii pun windows curand, ca nu stiu sa instalez nimic pe linux(stupid me), si nici nu am chef sa ma apuc acum sa invat linux, cat timp imi este de ajuns windows.
am scris mai sus parca
eu l-am luat de la depozitul de calculatoare
si i-am bagat direct 2gb ram, iar tipul respectiv din magazin mi-a schimbat pe loc memoria cu asta nou, cea veche i-am lasat-o lui
deci incearca de unde ai luat sa-ti faca upgradeul la memorie
viraoli
19th January 2009, 17:23
A incercat cineva Windows7_HomePremiumLite-Build7000-ForNetbook? Oare sunt sanse? ....caci chitul e de 1.44gB!
Cutzu
20th January 2009, 12:12
QUOTE (viraoli @ Jan 19 2009, 17:23)

A incercat cineva Windows7_HomePremiumLite-Build7000-ForNetbook? Oare sunt sanse? ....caci chitul e de 1.44gB!
ai aici o parere, ultimul post din topic, dar pentru hdd clasic cu platane banuiesc
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...30&start=30
poate pe un ssd sa incarce mai repede si doar atat cred 
r3fugiatu
24th January 2009, 01:14
Sa fac upgrade la memoria ram la magazinul de unde am luat "jucaria" nu am cum deoarece l`am luat de pe PC Fun eu fiind din Suceava!:)
Iar in legatura cu problema de a crea doua conturi de utilizator nu ma poate ajuta nimeni?
Drag0n_X
24th January 2009, 14:07
si mie mi-a pus tipul de unde am cumparat laptopul o placuta de 2 gb ram pe langa cea pe care o aveam la un asus x50gl deci nu se pierde garantia nici daca deschizi chiar tu laptopul
viraoli
25th January 2009, 18:15
Cineva a incercat sa foloseasca seria 700 ca reportofon cu microfon extern de calitate? Am incercat, dar intrarea de microfon se comporta ca o intrare de linie, adica nu are sensibilitate si este si zgomotoasa. Vreo rezolvare de soft pentru a rezolva insensibilitatea stiti, sau va trebui sa folosesc un mixer extern? Orice idee ar fi binevenita...
viraoli
27th January 2009, 00:24
..si apropos....la HDD-uri sub 10gB nu prea era avantajos formatarea ntfs, de ce ar fi in cazul sdhc?
Alta intrebare: in afara de Astray si eeectl ati mai gasit ceva programe care sa aduca asa o imbunatatire netbookului?
topgen
1st February 2009, 13:31
am luat si eu un asemenea mini laptop, dar ori nu stiu sa il setez, ori are ceva probleme cu bateria. Cat timp il tin in priza merge f bine, dar daca scot alimentatorul nu se mai vede aproape deloc pe ecran. Imi poate da cineva un sfat? Am uitat sa spun, mi-a pus cineva XP-ul pe el.
Gyno
2nd February 2009, 22:21
Am un EEE PC 701 4G de peste 1 an. Foarte multumit de el , nu am absolut ncio problema! Am cumparat doar un mini usb bluetooth si un sdhc de 8gb (a-data) formatat Fat32 . Absolut nicio problema!
Am instalat pe el Windows XP pro sp3 , Officeu , winampu , vlcu , winzipu , messengeru , mozilla, bitcometu , etc .
Rulez in unele cazuri aplicatiile eeectl si astray , cand vreau sa ma jos - am istalat GTA Vice City , NFS 2 SE , Tiberian Sun , etc .
Cu ecraznul m-am obicnuit,cu tastele la fel , dealtfel acum tastez de pe el
Mi-am luat acasa un router wirless si abia daca mai ma ating de desktop,cand mai ma uit la tv sau la un film , in rest browsing de net si fun de aici se intampla,fie ca sunt in bucatarie,fie ca sunt in pat 
Merita toti banii si nu regret aalegerea facuta !
Ca upgrade,cred ca o sa imi pun 2GB Ram 
P.S. Folosesc doar touchpadu , am luat un mouse mic pt usb dar e mai incomod , asa stau cu el in brate si e ok 
viraoli
12th February 2009, 16:37
Se pare ca EeePC-ul nu mai este la moda, nimeni nu mai comenteaza.......
Gyno
16th February 2009, 19:06
Nu e adevarat,e prea bun si nu ai ce sa mai spui despre el,isi face treaba perfect
mario_bros
16th February 2009, 19:31
acum il folosesc impreuna cu un hdd extern samsung 400gb sata 16mb
merge super 7mb/s torrente ,e limitata de procesor viteza procesoru sta 100%(eeectl 900mhz)
partea nasola e ca nu pot instala windowsul pe hddul extern
daca a reusit cineva sau stie cum se poate face asta rog sa posteze
(google nu zice nimic )
viraoli
17th February 2009, 16:15
Tot ma bate gandul sa instalez win2003 in loc de xp, in experienta mea pe PIII w2k merge mult mai rapid decat Win XP, deci w2k3 ar tre sa fie si mai rapid. Are cineva idee?
Revin si cu idea de a folosi pe post de reportofon, nici un comentariu?
(EeePc 4G)
viraoli
17th February 2009, 16:15
Tot ma bate gandul sa instalez win2003 in loc de xp, in experienta mea pe PIII w2k merge mult mai rapid decat Win XP, deci w2k3 ar tre sa fie si mai rapid. Are cineva idee?
(EeePc 4G)
viraoli
17th February 2009, 17:43
(EeePc 4G)
Later edit
...sau de ce nu ReactOS? http://www.reactos.org/en/index.html
viraoli
17th February 2009, 17:43
(EeePc 4G)
Later edit
...sau de ce nu ReactOS? http://www.reactos.org/en/index.html
drq101
20th February 2009, 11:04
QUOTE (viraoli @ Feb 17 2009, 17:43)

(EeePc 4G)
Later edit
...sau de ce nu ReactOS?
http://www.reactos.org/en/index.html
ReactOS nu este stabil, eu l-am incercat, se blocheaza cam des...
paul_kelso
27th February 2009, 19:55
Problema la EEE PC!
Acum am depistat-o. Incep cu inceputul :
Cand am luat EEE-ul, in prima zi m-am jucat pe aplicatiile de pe el, fara sa instalez nimic (asteptand sa iau intai routerul). Ei, am deschis si aplicatia aia interesanta ECAP si m-am jucat cu webul, facut poze,filme etc.
Dupa montarea routerului, am inceput de pus pe el codecuri, yahoo si alte programe.
In seara asta, am vrut sa-mi afisez mecla "p? net" si am remarcat cu stupoare ca desi se aprinde beculetul ala de la webcam, afiseaza negru! Am zis ca o fi de la mess, dar am intrat in ECAP si la fel, ledul se aprinde, dar afiseaza imagine neagra. Poze, filme merg sa fac.
What to do ? Nu vreau sa dezinstalez totul de pe el, vreun remediu ceva..
krammerRO
2nd March 2009, 15:19
Salut,
Am gasit un incarcator auto pt laptop si ma intreb daca e ok pentru EEEPC 900HA.
Este vorba de : http://www.pcgarage.ro/adaptoare-incarcato...to-hw-120-120w/
THX!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.