QUOTE (zaboss @ Nov 10 2007, 18:41)

Faci mai multe confuzii.
În primul rând că la hoteluri accesul internet este îndeobște gratuit (și la noi, și prin străinătate). Pe lângă hoteluri, găsești și numeroase cafenele, Starbucksuri și alte bistrouri. Dacă te referi la "hotspoturi", acelea sunt întreținute de un ISP (Vodafone, Orange, Zapp whatever) și nu plătești hotelului ci lor.
În al doilea rând, nu știu unde ai văzut tu 19 euro. La vodafone este 18 euro ptr. 1 Gb, iar la Orange cu 20 de euro ai 4 GB.
În al treilea rând, nu prea văd rostul "decodării". Orange oferă deja prepay, la fel și Zapp. Decodarea cardului Zapp nu te ajută, iar cardul Orange nu l-ai putea utiliza decât pe Vodafone, care nu are prepay momentan, iar dacă îți faci abonament oricum primești cardul gratuit.
Dacă ai nevoie în străinătate, găsești soluții punctuale mai ieftine decât un card din România.
1. Asa ai vazut tu afara, ca peste tot este gratuit? Iti spun eu ca nu este chiar asa, acolo unde nu se plateste, se poate sta pe net doar in restaurant sau in loby, cand urci in camera... pauza.
Sunt hoteluri care ofera aceste servicii la o calitate mult mai buna, dar se plateste. Asa am gasit anul acesta in Italia, Austria si Bulgaria. Da si preturile sunt de la 4e/12 ore trafic nelimitat, cu conditia de a naviga in 24 ore din momentul primei activari a codului furnizat de hotel sau de ISP
2. Nu imi trebuie cardul de date pentru un alt operator intern... de unde ai tras tu concuzia asta?!
3. 19euro costa un sim 3G cu un credit initial de 5e, cumparat din Austria (de ex.), nu de la noi.
Daca sunt solutii mai ieftine as fi curios sa le aflu...