rich1974
30th June 2008, 07:29
[quote name='Ulpiatraiana' date='Jun 29 2008, 16:12' post='4821724']
Din punctul tau de vedere doar oamenii slabi sunt civilizati pentru ca-si pot controla greutatea si duc o viata de calitate superioara.
nu am vrut sa spun asta! ma enerveaza oanenii grasi care se plang de faptul ca sunt grasi si spun ca nu pot sa slabeasca. daca e unul gras si se simte bine in pielea lui e okay! ca doar nu o sa-i port eu de grija!
Valentine
30th June 2008, 09:18
Si pe mine ma enerveaza astia care nu pot sa alerge 5 minute da' sunt slabi ca mananca 3 frunze pe zi si se cred buricu' pamantului ... asta e.
rich1974
30th June 2008, 09:21
QUOTE (Valentine @ Jun 30 2008, 10:18)

Si pe mine ma enerveaza astia care nu pot sa alerge 5 minute da' sunt slabi ca mananca 3 frunze pe zi si se cred buricu' pamantului ... asta e.
ai si tu dreptate aici. sper ca nu te referi la mine! te pot contrazice oricand!
Valentine
30th June 2008, 09:34
QUOTE (rich1974 @ Jun 30 2008, 00:21)

ai si tu dreptate aici. sper ca nu te referi la mine! te pot contrazice oricand!
Pacat ca nu te-a luat Piturca la Euro. Dupa ce ca esti cel mai destept om din lume, alergi si mai mult ca Banel.
rich1974
30th June 2008, 09:38
mai rar oameni ca mine sa stii! sunt aproape perfect!
adybmw
30th June 2008, 10:56
Valentine si ceilalti care citesc posturile pe sarite!
Eu nu am afirmat ca alerg 30 km pe zi(alerg cam 15 pe sapt) ci ca cel care de ex mananca un tort trebuie sa consume bomba calorica,ca sa nu faca depozite de grasime,citeste clar,e de la natura,cine mananca cat consuma e ok,cel care consuma putin si mananca mult se ingrasa si invers,ce a scris clara mai sus e cat se poate de adevarat,nu comparati munca de acum nspe ani cu cea din zilele noastre,ne-am invatat sa fim sedentari,sfatul meu pt cine vrea sa faca sport sa faca,sa nu asculte la prietenii sedentari care rad ca ti-ai luat bicicleta sau ca alergi.
Cine mananca sanatos si are o activitate sportiva nu are cum sa se ingrase.Restul,am mai scris,vorbarie multa fara efect.
Eu ce scriu nu scriu din auzite,am facut sport de performanta in scoala generala si liceu,cum am intrat la fac am inceput sa ma ingras si uite asa m-am trezit la vreo 30 de ani cu 122 kg.Am inceput sa ma documentez,sa las fumatul si alcoolicele,reducerea zaharului,a fainoaselor etc si dupa 7 ani am ajuns la 108kg.Si mai e loc,dar ce vreau sa subliniez e ca trebuie sa dai jos incet dar sigur,nu mult dintr-o data ca nu e bine.
Si pentru amatorii de dat jos kg fara efort,lasati centurile abdominale,lenjeriile care slabesc,cellu m6 si toate celelalte,transpiratia e cheia succesului!
"a fi om civilizat inseamna in principal sa ai capacitatea de a-ti controla instinctele nu sa le dai frau liber ca in salbaticie. daca sunt oamneni care nu se potv abtine de la mancare inseamna ca nu sunt chiar asa de civilizati pe cat se cred."
As dori sa stiu si eu cum iti poti "controla" instinctele intr-un ultra all inclusive!
spare-me
30th June 2008, 10:57
14 kg in 7 ani e enorm de putin...asta una la mana...nu cred ca esti vreun exemplu de succes. eu am slabit 13 kg in 2 luni de mancat sanatos + sport pe care NU le-am mai pus la loc nici acum, dupa 6 luni pentru ca imi continuu alimentatia in acelasi sens + efort fizic
a doua la mana...transpiratia e cheia succesului pe naiba. pierzi apa + minerale...apa pe care o pui la loc la primul bidon de 2 litri ingurgitat.
trebuie sa arzi celule grase, prin efort fizic si alimentatie hipocalorica
adybmw
1st July 2008, 22:11
14 kg in 7 ani o fi putin(oare dupa ce criterii poti face afirmatia asta?),dar in timpul asta nu am lucrat cu greutati de 1 kg,deci mai e si masa musculara,asta pt cine nu merge la sala pt fashion sau schimb de impresii,cat despre transpiratie,ma refeream la cea de dupa efort fizic,nu la cea de lancezeala pe marginea piscinei la 40 de grade sau sauna!
Of Doamne,ce dracu e asa de greu de citit in limba romana?
P.S. 6 luni? Vorbim dupa 7 ani! Pana atunci sanatate maxima!
P.P.S. Nici nu am afirmat ca sunt un exemplu de succes,nici nu vreau sa fiu!
In schimb tu poti fi un exemplu de succes,daca astea sunt criteriile!
spare-me
1st July 2008, 22:16
nu te ambala ca te superi degeaba...
criteriile sunt stabilite in functie de niste standarde "empirice", ca sa zic...
daca la 122 esti gras, si la 108 tot gras esti, don't worry
iar diferenta, in 7 ani (tinand cont ca se pot slabi 5 kg pe luna, lejer) mi se pare insignifianta...
daca tu esti multumit, felicitari...nu e nevoie sa te superi
adybmw
1st July 2008, 22:28
Nu m-am suparat,doar e un forum,ce naiba!
"si la 108 tot gras esti, don't worry"
Oi fi,asta inseamna ca toti jucatorii de rugby sunt grasi! 
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.