Sony Ericsson w800i

riusMa

SalutaRE,

Am un Sony Ericsson W800i si am probleme cu semnalul. Pe ecran imi apare "No netw. converge". Are momente cand are semnal si momente cand nu are. L-am avut la un oficiu de reparatii cand am fost nevoit sa ii schimb fata. Dupa o saptamana dupa ce l`am luat de la ei s-a intamplat nenorocirea. Nu mai am incredere sa il las nici macar 1 ora fara sa fiu langa cel care repara. Cred ca mi-a schimbat antena interna. Telefonul avea pese originale Spania - Vodefone, deblocat pe Vodafone, Orange si Cosmote. Care este singura modalitate ?

Rog multa seriozitate.
Ciubex
Banuiesc si eu ca e din cauza contactelor de la antena interna disparitia semnalului, asta in conditiile in care telefonul sa functioneze bine (navigare meniu si altele) atunci cand apare ca nu ar avea semnal.
Din pacate daca nu dispui de surublenitele speciale in stea pentru desfacerea telefonului si remedierea proprie a telefonului, nu prea ai ce-i face de cat sa-l duci din nou intr-un service, in principiu ar trebui cei de la service sa-ti fi spus daca ai vreo garantie la operatia efectuata, chiar si doar de schimbare a carcasei.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.