Vreau sa fac un site ... al firmei mele ... ce am nevoie ... siteul va fi in general in .js + .css +.html
va fi un site mai tehnic daca pot zice asa ... vor fi in general calculoatoare de preturi online ... aceste calculatoare sunt create in excel si online vor fi exportate din Excel in asa fel sa-si pastreze functionalitate cu programul ...ExcelEveryhere for HTML ... si apoi cel care se va ocupa cu creatia va trebui sa il aranjeze sa-l stilizeze ... adica la ce ma refer ... la export se mai decaleaza ce rezulta ... deci sa faca o rearanjare ...
tot ce tine de grafica ...poze ... iconuri ... design estetic ... alea le fac eu ... ce am nevoie e pe parte tehnica in .js si .css
Nu vreau flashuri ... pote putin .php + .sql dar asta inca nu e luat in calcul ... inca nu m-am hotarat ... deci eu trebuie sa fac aceste calculatoare sa functioneze corect si in momentul in care se face prelucrarea exportului din excel trebuie marcate zonele unde eu pe viitor pot sa modific preturi etc etc ca sa nu trecem iar prin export excel rearanjare estetica etc etc
Asta e 1 varianta ... cu exportul din excel ... daca cineva stie sa le faca cap coada conform functionalitatii din acele exceluri ale mele ... nu am nimic impotriva
Astept sa fiu contactat PM sa dicutam mai multe eventual o intalnire ... daca nu aveti factura se poate semna contract Prestari Servicii Persoana Fizica