MOBRA

im1looser

Am gasit un site cu Mobra. Dar oare se mai fabrica? Site-ul data parca de cand a fost inventat internetul. Facut simplu si parca neactualizat. Erau acolo un Hoinar, o Minimobra putin modernizata si un scuter care arata destul de bine. In rest biciclete, Tohanuri (ce misto suna acum cum se laudau unii pe vremea lui Ceasca: "mi-am luat Tohan!" Auzi, Tohan laugh.gif
ipman
Nu se mai fabrica. Asa ca nu mai cumpara nimeni.
Site-ul este chiar de la inceputurile internetului.

im1looser
QUOTE (ipman @ Nov 5 2007, 10:24) *
Nu se mai fabrica. Asa ca nu mai cumpara nimeni.
Site-ul este chiar de la inceputurile internetului.

Pacat. Putea sa cumpere careva fabrica si s-o modernizeze. Din cate stiu motorul de Mobra avea licenta japoneza.
ipman
Nu, Mobra nu avea nici un fel de licenta ... era copiata.
Da, puteau sa cumpere fabrica, dar au avut interesul sa o distruga.
liviu_np
Eheiiii, cand am avut eu Mobra....

Parcul Verdi din Bucuresti era motodrom pentru mine si prietenii care aveau si ei Mobre si Hoinar.

Vremuri de mult apuse
H725
pe vremea ratiei de benzina (5 litri pe luna), erau unii care puneau combustibil tip p (petrol lampant) in mobra, si culmea, mergea....
im1looser
Tatal unui prieten construise un atas pentru mobra. Era de-aia tip vechi, nu Hoinar. Pacat ca s-a schimbat legea si nu i-au mai dat voie sa circule cu el. Cica nu era omologat.

dr_demeter
QUOTE (im1looser @ Nov 5 2007, 10:02) *
Am gasit un site cu Mobra. Dar oare se mai fabrica? Site-ul data parca de cand a fost inventat internetul. Facut simplu si parca neactualizat. Erau acolo un Hoinar, o Minimobra putin modernizata si un scuter care arata destul de bine. In rest biciclete, Tohanuri (ce misto suna acum cum se laudau unii pe vremea lui Ceasca: "mi-am luat Tohan!" Auzi, Tohan laugh.gif

Salut. Pot sa-mi zeci si mie care e site-ul acela. Eu asi cumpara o mobra si acuma. Prima mea motor era mobra... rolleyes.gif
im1looser
QUOTE (dr_demeter @ Nov 20 2007, 15:10) *
Salut. Pot sa-mi zeci si mie care e site-ul acela. Eu asi cumpara o mobra si acuma. Prima mea motor era mobra... rolleyes.gif

http://www.tohan.ro/page15.html

te trimite direct la Hoinar
ryco78

foarte tare ,candva era visu meu sa am asa ceva! imi aduce aminte de copilarie!
ipman
Puteti sa le cumparati si acum, chiar daca nu mai sint noi.
Daca va face placere sa le restaurati, le gasiti la preturi de sub 100 eur.
jupiter_2003
acum vreo 15 ani am avut si eu una. am facut-o cadou dupa ce am terminat-o, insa ea mi-a dat pasiunea pt. moto, daca gasesti una buna nu merita sa o iei, pt. ca te lasa in drum
marco_xcz
prima mea motoreta a fost mobra cu motor de hoinar am fost in delta la pescuit vreo 5 mobristi a fost foarte frumos o tineam si acum dar nu se mai gasesc piese ce pacat erau bune a fost prima mea dragoste o alintam fetita
zolipato
Salut tuturor! Am cumparat un mobra 50S acuma de 2-3 ani, era in stare perfecta cu 100km!!! Incredibil de frumos, nici nu ma gandeam ca o sa gasesc asa ceva si e din "83 biggrin.gif Dupa ce am curatat motorul, si tot ce trebuie sa verifici am condus-o si eu putin cat puteam si unde puteam si eu fara permis tongue.gif si am prins cu ea 98km/h era ceva extraordinar, din nenorocire am cazut cu ea si am stricat minerul de ambreiaj si nu gasesc nicaieri una folosita de schimb deci cine are de vanzare sa ma conacteze! ofer 30ron!!!
CostinDinu
Salut.
Am si eu o problema cu un motor de mobra.
S-au rupt garniturile la cutia de viteze si nu am de unde sa iau altele.
Pot folosii silicon de etansare in loc de garnitura?
Si vreau si eu schema la cutia de viteze ca poate o sa am probleme la montare.Caci am tot manualul ei dar nu are in el chema motorului.
dragan_radovan
Am si eu o intrebare. Mobra merge cu amestec de benzina cu ulei sau cu benzina simpla?
babydihor
QUOTE (dragan_radovan @ May 7 2009, 20:27) *
Am si eu o intrebare. Mobra merge cu amestec de benzina cu ulei sau cu benzina simpla?

Benzina cu plumb dar din pacate nu se fabrica deci fara plumb + ulei de amestec !

Am si eu o mobra acuma o fac,adica mai am de reglat transmisia si o sa ma dau cu ea.Eu sunt foarte multumit de ea mellow.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.