Telefoane de la reprezentanta Vodafone - codate ?

OClaudiu

Buna seara. Toate telefoanele cumparate de la reprezentanta Vodafone sunt codate sau doar anumite telefoane ?
DBOCEE
Toate.
La unii dealeri mai gasesti ceva de genul Nokia 1600 care sa fie necodat. Dar depinde de noroc. Oricum... e rar.

Doar Cosmote nu codeaza terminalele.

OClaudiu
QUOTE (DBOCEE @ Nov 3 2007, 18:15) *
Toate.
La unii dealeri mai gasesti ceva de genul Nokia 1600 care sa fie necodat. Dar depinde de noroc. Oricum... e rar.

Deci, nici o sansa sa nimeresc un mobil din sera high end necodat ca n73 sau 6120 ?
CFR
QUOTE (OClaudiu @ Nov 3 2007, 18:21) *
Deci, nici o sansa sa nimeresc un mobil din sera high end necodat ca n73 sau 6120 ?

nicio sansa. si codate si branduite dry.gif
cutler
da , sunt codate.
OClaudiu
QUOTE (cutler @ Nov 3 2007, 19:50) *
da , sunt codate.

Dar la dealeri Vodafone, sunt sanse sa gasesc telefoane necodate ?
DBOCEE
QUOTE (OClaudiu @ Nov 3 2007, 20:22) *
Dar la dealeri Vodafone, sunt sanse sa gasesc telefoane necodate ?

Ti-am zis... doar modelele FOARTE ieftine.

OClaudiu
QUOTE (DBOCEE @ Nov 3 2007, 21:00) *
Ti-am zis... doar modelele FOARTE ieftine.

Am inteles. Deci toate modelele sunt codate si branduite. Asta e.
danutz1
Poate ai noroc si cumperi unul reciclat, pe astea nu cred ca il mai branduiesc ca le strica imaginea tel.SH laugh.gif
jamesbond

QUOTE (danutz1 @ Nov 4 2007, 21:22) *
Poate ai noroc si cumperi unul reciclat, pe astea nu cred ca il mai branduiesc ca le strica imaginea tel.SH laugh.gif

Eu cred ca vorbestii prostii! dry.gif
danutz1
Inseamna ca si astia vorbesc tot prostii:
"De la lansarea programului, în 28 martie 2007 și până la sfârșitul lunii iulie, Vodafone România a colectat peste 3.250 de telefoane mobile, în punctele special amenajate în cele 83 de magazine proprii din țară. În plus, au fost colectate peste 163 kg de accesorii - baterii, încărcătoare, dispozitive hands-free, cabluri de date.

Din numărul total de telefoane colectate în magazinele Vodafone, 67% au fost recondiționate pentru a fi reutilizate în țări în curs de dezvoltare. Telefoanele care nu au putut fi reparate, în proporție de 33%, au fost dezmembrate, iar materialele componente au fost recuperate și refolosite pentru fabricarea de echipamente noi, în industria de telecomunicații sau în alte industrii, printr-un proces de reciclare ce se derulează în afara României.

Telefoanele mobile și accesoriile colectate în magazinele Vodafone România sunt trimise periodic către Fonebak UK, compania cu care Vodafone colaborează la nivel internațional pentru reciclarea dispozitivelor uzate."

http://www.vodafone.ro/centru-de-presa/com...lor-mobile.html

Poate va consolati cu gandul ca le dau la altii domne, eu cred ca se mai dau si pe la noi, chiar spunea cineva ca i se pare suspect un tel.cumparat de la ei
$orin
Nu sunt toate tel codate,eu am luat un Sony Ericsson K 810 pe puncte +dif in bani de la Vodafone de pe mosiilor si nu e nici codat si nici branduit. biggrin.gif
maryuso
QUOTE ($orin @ Nov 5 2007, 17:13) *
Nu sunt toate tel codate,eu am luat un Sony Ericsson K 810 pe puncte +dif in bani de la Vodafone de pe mosiilor si nu e nici codat si nici branduit. biggrin.gif

la reprezentante majoritatea mobilelor sunt codate in retea dar mai sunt si cateva modele care nu sunt. de obicei scrie pe lista de preturi din magazine care sunt blocate.
dintre dealerii vodafone la ultrapro stiu ca telefoanele nu sunt blocate. cel putin asa mi-a spus vanzatoarea biggrin.gif
Teophileos
QUOTE (maryuso @ Nov 5 2007, 17:35) *
la reprezentante majoritatea mobilelor sunt codate in retea dar mai sunt si cateva modele care nu sunt. de obicei scrie pe lista de preturi din magazine care sunt blocate.
dintre dealerii vodafone la ultrapro stiu ca telefoanele nu sunt blocate. cel putin asa mi-a spus vanzatoarea biggrin.gif

Tocmai la "UP Computers" console.gif peste 50 % coolspeak.gif din telefoanele mobile sunt codate pe "Vodafone-RO" peacefingers.gif !
alecs_man2006
mdaa dc nu procedeaza toti k si cosmiteu..si blocheaza telefoanele nushu..cam comunisti sincer e k si cum te obliga sa ramai in reteaua lor..nu e frumos wink.gif
adikuma
QUOTE (DBOCEE @ Nov 3 2007, 18:15) *
Toate.

mai sunt si unii dealeri vodafone care au in oferta telefoane neodate....dar cred ca si la orange e la fel...insa la dealeri vorbesc.....
big.brother
QUOTE (CFR @ Nov 3 2007, 19:13) *
nicio sansa. si codate si branduite dry.gif

Nu sunt toate branduite.. smile.gif
Andriy7
am si eu o intrebare..

Telefoanele care sunt luate din vremea Connex sunt codate pt cartela connex/vodafone?
alexa32
CITAT (Andriy7 @ 19th October 2009, 19:27) *
am si eu o intrebare..

Telefoanele care sunt luate din vremea Connex sunt codate pt cartela connex/vodafone?

Bineinteles.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.