beefy``
13th July 2004, 22:28
Salut
Stiu ca se poate schimba ip-ul fara a fi necesara o deconectare de la isp, folosind servere proxy. Va rog lamuriti-ma cum ma pot conecta si io la unul (pentru a-mi schimba ip-ul original, oferit de isp).
Ma pot conecta si la un al doilea proxy, fara a intrerupe legatura cu isp-ul meu? (pentru a-mi schimba ip-ul de la primul cu ip-ul de la al doilea)
Multumesc anticipat
eRwin
13th July 2004, 23:02
Poti folosi un soft:
Complete Anonymous Web Surfing (nu este gratuit)
vffv
14th July 2004, 00:08
da-i la Internet Explorer, la Tools-> Options
acolo la LAN Settings.
Baga acolo proxy-u si portu.
Asta e pt surf. Deci... cand ejti pe vreun sit o sa se vada ip-u proxy-ului. Da vezi ca multe proxy-uri nu merg decat 1-2 zile, so o sa trebuiasca sa incerci multe adrese pana sa dai de unu k lumea.
Ca sa te convingi ca ai prox-u iti recomand www.whatismyip.com ca sa vezi ce ip ai.
Pa
christig
14th July 2004, 15:29
in principiu se pot folosi o infinitate de proxyuri...
legate unul dupa altul...hackerii stiu dece...
kestia e ca iexplorer nu stie sa faca asta...trebuie ceva gen proxy local pe masina ta...la care sa se conecteze iexplorer..si prin ala sa iasa pe internet;sunt programele de genul asta..daca vrei sa te conectezi printr-un lantz de proxyuri..chiar eu facusem unu in joaca;
pentru schimbarea automata a proxyului in iexplorer..de fiecare data cand deschizi o pagina web..am facut un programel..ii zice IETools si poate fi gasit la http://itimer.home.ro/ ;pe langa multe alte potiuni ca popupkiller sau mousegestures..are si optiunea asta;tot ce trebuie sa faci e sa-ti gasesti niste proxyuri stabile de http;
alte kestii:
dai un search pe google cu "free proxy list";sunt proxyuri si proxyuri;nu toate iti ascund adresa IP..unele da..dar tot se poate afla IPul tau...altele..mai rare te fac invizibil;
daca vrei un proxy sa scapi de limitare de trafic..iti trebuie unu in retzeaua la care esti abonat;se gaseste greu..dar nu imposibil;
daca vrei proxy sa scapi de ban pe dc++ iti trebe proxy de socks 4-5..astea se gasesc pe afara...si nu sunt prea stabile;
ciao
christig
beefy``
14th July 2004, 21:50
christig imi inchipui ca programul IETools e mijto,iar "pentru schimbarea automata a proxyului in iexplorer..de fiecare data cand deschizi o pagina web..am facut un programel" este exact ce-mi doream, insa eu nu m-am descurcat cu el. Mai exact, desi am rulat fila register.bat, nu mi-a schimbat ip-ul in internet explorer. Nu am inteles cum se instaleaza!
(Eu folosesc Opera 7 pt ca mi se pare mai practic, insa sunt dipus sa renunt la el doar pentru a folosi IETools).
christig
15th July 2004, 00:57
hmmm..
programul are un setup si se instaleaza singur..deci nu trebe sa rulezi register.bat;
dupa instalare in meniul Tools al iexplorer iti apare o optiune "IEtools config";
de acolo te apuci si configurezi programul;
bafta
ChristiG
CGSoftLabs
http://itimer.home.ro/
beefy``
15th July 2004, 09:59
Am instalat programul, am bifat opriunea cu swich porxy, insa cand deshid situl www.whatismyip.com imi apare acelasi ip (cel oferit de isp). Ce sa fac?
christig
15th July 2004, 12:22
cum iti spuneam..nu toate proxyurile iti ascund IP-ul;
ca sa fii sigur ca iti schimba IP-ul incearca sa le verifici manual inainte sa le bagi in IETools;
IETools face acelasi lucru..adica le introduce in IExplorer in mod automat;
si daca imi aduc aminte parca mai fixuisem ceva la prin program la optiunea aia..."proxy switching"...si nu cred ca am mai scos o alta versiune dupa aia...
bafta
ChristiG
beefy``
15th July 2004, 15:10
Multumesc foarte frumos pentru ajutor!
Acum tot ce tre sa fac este sa gasesc o lista lunga de proxyuri care sa-mi ascunda ip-ul. Sa presupun ca am de cautat pe net...
XtremeIT
15th July 2004, 17:57
beefy``
15th July 2004, 23:13
XtremeIT, tu cu ce program folosesti proxyurile? .. il pot gasi pe o adresa anume?
beefy``
17th July 2004, 16:41
Este adevarat : daca sunt prin dial-up nu ma pot conecta la nici un proxy ?
sfantul
17th July 2004, 23:51
Originally posted by beefy``
Este adevarat : daca sunt prin dial-up nu ma pot conecta la nici un proxy ?
Fals
dr0psu
23rd July 2004, 11:46
sunt destule pagini de proxy .... cauta pe http://www.stayinvisible.com si baga in general de STATE sunt cele mai stabile
kml
23rd July 2004, 13:49
gmasterleo2000
24th July 2004, 05:48
xao
23rd February 2008, 05:09
Va rog frumos vreau sami schimb ip ce program si ce tre sa fac id meu este ion_xao imi trebuie neaparat schimbarea ip am internet de la upc,need your help
r3ddr
23rd February 2008, 15:04
pai daca nu se schimba el singur in timp... iti faci un alt contract la upc?!
xao
24th February 2008, 16:22
QUOTE (r3ddr @ Feb 23 2008, 15:04)

da da sg vezi sa nu
demos
3rd March 2008, 16:38
QUOTE (r3ddr @ Feb 23 2008, 15:04)

ce om =))))
si sa fiu ontopic foloseste hideip ... la mine mergea
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.