Mai multe monitoare la o placa video

max34

Daca puteti sa ma ajutati cu o schema de conectare a mai multor monitoare la o placa video un amplificator sau ceva de genul asta
:help:
DeeJay
..pai legi toate firele de la cele 2 mufe impreuna, mai putin sda si scl... dar mai bine-ti cumperi splitter activ

DrFan
daca vrei sa vezi aceeasi imagine pe mai multe monitoare...ai nevoie de un splitter video

daca vrei sa ai doua spatii de lucru...iti trebuie o placa dual head...care permite conectarea a doua monitoare....si astfel poti obtine un spatiu de lucuru dublu
max34
O schema de spliter video? Fratilor
tEo
splitter? este de cumparat la (aproape) orice magazin care vinde calculatoare. cred ca este mai sigur decit sa-l construiesti din piese disparate
max34
mai pe mine ma interesa sa-l construiesc de chestie asa dar nu am schema
DeeJay
iti trebuie niste buffere, cu banda larga.... din monitoare defecte.. mai bine-l cumperi

AirBoy
cumpara-l , e mai "ieftin". Cel putin la capitolul nervi smile.gif
max34
ma da nu stie nimeni ce are ala inauntru?
mister_rf

Uite aici o schema simpla. smile.gif
max34
Merci mult man!
laurzamfir
Click pentru a vizualiza atașamentul
Salut
Stie cineva cum pot imparti imaginea dupa care sa o transmit pe mai multe monitoare ?
Vreau sa fac ceva ca in imaginea alaturata .
gec
QUOTE(laurzamfir @ Mar 2 2006, 19:43) *
Salut
Stie cineva cum pot imparti imaginea dupa care sa o transmit pe mai multe monitoare ?
Vreau sa fac ceva ca in imaginea alaturata dar pe mai multe monitoare .

Qut biggrin.gif cauta pe net ca ar trebui sa fie ceva circuit integrat specializat, sau poti face cu un microprocesor, da tre sa fii expert in soft
radu72
Cred totusi ca este mai bun un monitor mai lat .......
laurzamfir
QUOTE(gec @ Mar 2 2006, 19:58) *
Qut biggrin.gif cauta pe net ca ar trebui sa fie ceva circuit integrat specializat, sau poti face cu un microprocesor, da tre sa fii expert in soft

Deci tre' sa stiu si electronica si soft ?
Daca ar fi vorba de VFP as mai rupe cate ceva, dar la electronica sunt mort !
Stii pe cineva care poate sa faca asa ceva ?
gogusclipici
Cumpara o placa Radeon 7000 (vreo 70 lei) are 2 mufe vga.
laurzamfir
Am nevoie de cel putin 6 monitoare !
Daca as putea pune trei placi video dual ar fi o solutie ,dar nu am auzit de o placa de baza cu 3 AGP.
Parca am vazut PB cu doua porturi, dar nu mi-am permis sa o cumpar ca sa probez daca se poate face extindere de spatiu de lucru.
laurzamfir
Da man, asta era !

Multumesc mult !
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.